Valamit benéztél! a hivatkozott hsz.-ben egy szó nincs arról,amiről beszélsz! :-)Gondolom,csak a nagy sietség lehet az oka! A jó tanács Te is megszívlelheted (ingyen van!) : ne idegeskedj,mert árt a szépségednek !
Amugy erdekes hogy Soros parti vagyok pedig egyaltalan nem vedem se az iteletett se a muszlim embert. Csak jelzem noveresel nem igazan pattogtok ha fideszes teszi. Oda egy bocsanat eleg. Nekem kurvara elitelendo mindketto. De persze en vahyok migranssimogato.
A "vége a demokráciának" szólamok nem akkor jöttek elő, amikor nyert a fidesz mondjuk 2010-ben, hanem amikor megnyirbálták az alkotmánybíróság jogköreit, ellehetetlenítették a népszavazás intézményét, fideszessé varázsolták a médiahatóságot, az ügyészséget és az Állami Számvevőszéket, személyre szabott törvényeket hoztak baráti cégeknek, nem átlátható pályáztatással újra osztották a földeket és a trafikokat, magukra szabták a választási törvényt. Na, itt pár helyen azért gyengültek a demokrácia oszlopai (még állnak, csak omlik a vakolat). Szóval nem, nem áll fenn az a vélt összefüggésed, hogy ha más nyer választást, akkor nincs demokrácia.
Bakker hát már kétkézzel várják azé tudsz Te színészkedni.. Bejelölt/elhagyott ingatlanok fényképen a tulajdonos egyeztetése/jóváhagyása alatt Beküldve a Migrációs HÍVATLANAK, OTT LESZNEK ELADVA!! HOL ÉLSZ TE, RÓZSASZÍN ÁLMOKBA!! , Kóvta párti tudjuk az LMP.. -Na julius jön a EUS FELSŐHATÁR NÉLKÜLI KVÓTA SZAVAZÁS! erre már bevannak állva,, KÉREM MINDEGGYIK MAGÁNAK AKAR SZAKÍTANI HOL ÉLSZ TE!!!
Bocsanat vegul megis lett. A 2. Itelet mar tenyleg szigoru lett. 10 honap felfuggesztve. Es vegul csak lemondott a polgarmestersegrol is. Jo 4 evcel az eset utan.
Annyiban másabb,hogy te magad írod Balogh bocsánatot kért,ellenben a muszlim férfi nem hogy nem kért bocsánatot,hanem még a bíróságon is kiállt a verés jogossága mellett,amihez abszurdum,hogy a svéd bíróság igazat adott neki!!!! mert az esküdtek között a svéd bevándorláspárti kormány delegáltjai is ott voltak !!! . Ha neked ez a 2 eset egy és ugyanaz,akkor tényleg menthetetlenül elvetemült Soros párti vagy.
Tévedsz,mert itt nem csak a migráns simogatókról van szó,az idióta világnézetük következményeit mindenki,az az te is viselni fogod! Lásd ezt a svédországi ítéletet,vagy azokat az ártatlan embereket,akik lehet a hátuk közepére kívánták a migránsokat,de mégis őket erőszakolták meg,robbantották fel.
Balogh fideszes polgarmester mennyiben is jart maskepp? Elneztetek neki mert bocsanatot kert. Asszony visszament emberunk polgarmester maradt. Semmi felelosegre vonas. Akkor mennyiben masabb ez a szegyen azon kivul hogy ott egy muszlim tette. Marha igaz amit a 888 irt mert mint tudjuk csak 2017-ben 53 helyreigazitasi pert buktak a kormany lapok mig pl az index egyet se.
"Megúszta a muszlim férfi, aki megverte a feleségét, csak mert ő az iszlámban hisz. "majd 2 sorral lentebb: "Az ügy háttere, hogy egy muszlim férfi megverte a barátnőjét, aki emiatt feljelentette."Először is tisztázni kellene,hogy feleség vagy barátnő, mert ez még Svédországban sem mindegy!
Hogy lehet győzni most jönnek rá, ne mondja nekem senki!!! Ezt a Váserhelyi dolgot már korábban is eljátszották!! lásd. Kész Zoltán Veszprém Fűggetlen!!
"a marha migráns simogatók ezt akarják,nem veszik észre,hogy magukat viszik a vágóhídra..." Szép Tőled,hogy meg akarod menteni Őket,de mint látod,köszönik,de nem kérnek belőle. Akkor meg ne is izgulj miattuk... Árt a szépségednek! :-)
Ha én közös jelölt lettem volna!! Nem kellenne mást nézni pártszínten KIADOTT RÁM LEGTÖBB SZAVAZATOTT(ez is ellett halgatva) Mért is??!! Az párt aki engem felnyomott/felhúzott győzelemig AFELÉ NEKEM ELÉGTÉTTEL KELLENE ADNOM!! Na úgye!!!!
És pont ezek miatt amiket felsoroltál újabb nagy pofon fogja őket érni április 8.-án,mert nem veszik észre hogy a kisemberek akiket lenéznek,nem kérnek ebből a álszent,gyűlölet politizálásból amit ők képviselnek.
igen itt sajnos az a gond, hogy ők valójában nem demokraták ha az az oldal nyer meg egy választást amire ők szavaztak (balliberális oldal, de mostmár a jobbik is besorolt mögéjük), akkor azt hirdetik, "Magyarországon demokrácia van!" ám ha mégsem ők nyerik a választást (vagyis jelen állás szerint a fidesz nyert pl. 2010-ben és azóta), akkor azt hirdetik, azt írják mindenhol, hogy "Magyarországon vége a demokráciának, megszűnt a jogállam, önkényuralom van, stb. stb." tipikus bolsevik mentalitás, dehát ez van.. ez az a szint amikor nekik pár éve még náci Jobbik mostmár (és Simicska is) teljesen megfelel - de eprsze csak azért, hogy a segítségével hatalomra juthassanak! az, hogy az országgal mi lesz, kormányozható lesz-e? programjaik összefésülése? stb. hogy alakulna, azt leszarják, mert az a fő elv, hogy "bármit a hatalomért, a cél szentesíti az eszközt"! konkrétabb példa, ami ezen azért megy túl, mert már tényleg kabaréba illő: Kari Geri, a miniszterelnökjelöltjük kijelenti, "ő, ha megnyerik a választást és miniszterelnök lesz, akkor nem tesz esküt a jelenleg hatályban lévő alkotmányra, mert azt nem tartja legitimnek" és az az ember mondja ezt, aki ugyanazen alkotmányra, 4 évvel ezelőtt amikor polgármesterré választották, MÁR felesküldött, amiről ráadásul még hangfelvétel is van! és ez az ember komoylan gondolja, hogy őt komolyan kéne venni............
NAPI POLITIKA 2018-2022 - cenzúra nélkül