„de mi van akkor
ha eltűntetik azt a "beengedő" konténert onnan a
határról, vagy a bírósági eljárást felfüggeszti az
Állam....tehát egy kiskaput biztosít a migránsoknak, amin aztán
megint elkezdenek beözönleni a bevándorlók ?”
De mi van akkor ha a
fidesz elveszti a választást és aztán egész Brüsszel
felülemelkedik majd, jön egy háromfejű kígyó, és az egész
Magyarország vakítóan kifényesedik mint egy lakkcipő?
Akkor
mit fognak csinálni a tisztelt ellenzékiek?
Lakkcipőként
nem csak a lölö papírok is mennek a levesbe, hanem bluek is.
Hajra
Fidesz!
Nekem nincs azzal bajom,hogy valaki többet keres a Fidesz kormányzása alatt és ezért rájuk szavaz.Fizetett hírdetés és kész... Csak ehhez ne kelljen benyelni az ideológiai bunkót... Mellesleg: mint vállalkozó az egykulcsos szja-val sokan jobban jártak. Az azért árnyalja a képet,hogy a megemelt járulékok és közterhek nagyobb mértékben emelkedtek...
Fidesz hazugság. Attól, mert Orbánék összemontázsolták őket kerítéssel, Sorossal, meg drótvágóval, attól még ez nem lesz igaz. Mint ahogy Kim Dzsongun sem a világ ura, hiába hazudja ezt az országában.
Lehet. De azért láttunk már olyat, hogy van az a pénz, amiért könnyedén elsimulnak az ideológiai ellentétek. Magyarországon pedig elvi alapon aztán végképp senki nem gátlásos. Ma még sci-finek tűnik egy Gyurcsány-Vona-Karigeri-Simicska kormány, holnap meg már a székeket osztogatják egymásnak a szent demokrácia nevében. Utána jön a hitelből osztogatás és így tovább a megszokott forgatókönyv szerint. Amúgy ne érts félre, nem tartanék ördögtől valónak egy koalíciós kormányt, feltéve, ha olyan pártokból van összerakva, akik képesek elvezetni egy országot.
"De miért tennének ilyet? " . Miért NE tennének ilyet? A korábbi nyilatkozataikból arra lehet számítani,hogy ha a kerítést már nem is bontanák le - ami ellen a felépülésekor hőbörögtek - az lenne amit BudFox írt,hogy kis kapukat biztosítanának a migráncsoknak.Nem lepődnék meg egy olyan verzión is,hogy a költségvetés túlterhelésére hivatkozva megszüntetnék az élő erőt a határvédelemben,aztán elmondhatják "mi nem bontottuk le a kerítést,de mégis átjönnek a migránsok,ugye hogy semmit nem ér a kerítés?" :)) . Egy biztos, azok az ellenzéki politikusok akik Gyuri bácsival szimpatizálnak,isszák a nézeteit,mégis milyen alapon lehet elvárni tőlük hogy megvédjék az országot a muszlim inváziótól? Naiv aki ebben reménykedik.
Nincs medgyesy, nincs 100 napos program amit a fidesz is megszavazhatna. Nem kell félni a változástól, legrosszabb esetben koalicióban kormányoz viktor vonával vagy az lmp-vel
Hát én is remélem hogy nem tudnak átjönni a határon....csak aztán nehogy egyik nap ezt mondja egy ellenzéki politikus..a másik héten meg már teljesen mást...volt már ilyen.
Gyurcsányék alatt a fizetésem 55%-a elment adóba. Ha neked ez az igazságos, lelked rajta. Én ezt nem vágyom vissza. De nem is ez a fő téma, elkanyarodtunk. Hanem, hogy mindenki azt hajtogatja, hogy ennél csak jobb lehet. Hát nem. 2002-ben is pont ezt hajtogatták, győztek, és nem lett jobb. Én készséggel elismerem, hogy vannak gondok a jelenlegi kormánnyal, de nem akarom mégegyszer olyan lejtőn látni az országot, mint 2004 és 2010 között.
AZ egykulcsos bevezetése után a környezetemben az volt a tapasztalat, hogy aki rosszul járt vele, azt kompenzálták, a magas keresetűek meg évekig nem kaptak emelést, így nettóban nézve 2-3 év alatt visszaálltak a korábbi bérarányok a cégen belül. A piac tehát korrigálja ezeket a változásokat. ha újra több kulcs lenne, akkor is kompenzálnák azokat nagy részt a cégek, akik ezzel rosszul járnak (most jelesül a magas keresetűek)
“de mi van akkor ha eltűntetik azt a "beengedő" konténert onnan a határról, vagy a bírósági eljárást felfüggeszti az Állam....” . De miért tennének ilyet? Ez egy hazug fikció. Szó sincs semmi ilyenről!
szerintem sávosan 3 kulcs az ideális nulla egy alacsony és egy magas a bruttósítás nem megoldás, ezt amúgy is megtették már és nem sok értelme volt az egy kulcs azért káros, mert folyamatosan nyitja ki az ollót - és természetesen valóban vissza kell állítani a járulékplafont, mert ebből óriási társadalmi és gazdasági problémák lesznek
Az egy kulcs t.képpen nem sokban különbözik attól, mint amikor több kulcsos volt az SZJA és mellette volt egy járulékfizetési plafon, ami kiütötte a magasabb SZJA kulcsot. A legtutibb az lenne, ha nemcsak 1 kulcs, hanem 1 adónem is lenne az élőmunkán. Fel kellene bruttósítani a béreket, és rányomni egy szem 40%-os adót, azt viszlát. Azzal kiegészítve, hogy a létminimumnál senki nem kaphat kevesebbet a heti legalább 30 órás munkáért.
Annyi hozzászólást írnak, nem lehet visszaolvasni ennyit...szóval itt van még a kérdésem : Ha az ellenzék fog nyerni, és megmarad a határzár, mert óriási népharag lenne ha elkezdenék lebotani.... de mi van akkor ha eltűntetik azt a "beengedő" konténert onnan a határról, vagy a bírósági eljárást felfüggeszti az Állam....tehát egy kiskaput biztosít a migránsoknak, amin aztán megint elkezdenek beözönleni a bevándorlók ? Szóval hogyha ez megvalósulna milyen világ lenne itthon megint ? Mit szólnál hozzá ?
tényleg mennyire érdekes, hogy sehol nyugaton nem akarnak egy kulcsot hogy lehet ez? egyedül az olaszok beszéltek róla de ott is nulla és 15 százalék lehetne NEM EGY még a szlovákok is megszüntették annyiszor leírtam: amíg nem lesz szolidaritás magyaroszágon, jólét sem lesz biztos vagyok benne, hogy a következő krachnál meghal a magyar egy kulcs is béke poraira - ezért is szeretnék fidesz kormányt, vezesse szépen ki
dolgozom nem mindegy hagyjuk ezt, nem megyek bele,az egy kulcs a világ legigazságtalanabb rendszere azt te honnan veszed hogy én mennyi adót fizetek? veled ellentétben én szívesen fizetnék többet, mert normális társadalomban szeretnék élni, nem nyomorgók között az életminőséget nem az biztosítja, hogy bezárom az ajtót magam mögött de a magadfajta bakisiért izzadó ezt nem érti
nyilván nem lépnek és nem is léphetnek koalícióra az idő a jobbiknak dolgozik, ők ezért nem fognak az mszp-nek ebben a formában mindegy, talán tényleg jobb lenne, ha kiesnének, és jönne egy korrekt, nyugati szocdem párt megoldható lett volna a fidesz eltakarítása koalíció nélkül is: nyilvános megegyezés arról, hogy a választási rendszer átírásával új választást írnak ki, addig szakértő, párton kívüli, ügyvivő kormányt alakítanak és kivágják az összes állam csecsén csüngő senkit kivétel nélkül aztán a választáson győzzön a jobbik:)
NAPI POLITIKA 2018-2022 - cenzúra nélkül