Megkérdezted mind? Van rá statisztika? Az 1300 kvótásat is ugyanebből a körből MI bíráltuk volna el, tehát akkor ugyanez azokra is igaz lenne... . Sehogy nem fogjátok tudni bebizonyítani, hogy ugyanabból az 1300 több, mint a 4000, akárhogy görcsöltök is.
Te mindég azt csinálod, jó kifogás sosse rossz!! Magyarország összetetartó ereje, amit prezentálsz azzal nem csökkent.. maradjun ennyiben!! Tőled aztán jöhet boldog boldogtalan..
Szerinted a kormány és a BM alá tartozó Bevándorlási és Menekültügyi Hivatal hazudik? Minden infó onnan van. . Akárhogy görcsölsz is, ezek tények maradnak. Ne akard tagadni, mert csak magadat járatod le mégjobban.
Nem vagyok matematikus, de szeretem, értem és használom a matekot. Szerinted meg lehet érteni úgy is a dolgokat, ha nem vagy áldozat bizonyos helyzetekben? Esetleg, ha bíró sem vagy, akkor nem is érthetsz semmit? :)
De kérdeznék valamit. Szerinted az iszlámnak vannak törvényei? Mert szerintem vannak és aszerint élnek a muszlimok. Szerinted hogy van ez? :)
Phylaxa mondanivalójával kapcsolatban még egy normális érvelésed nem volt,csak a mellébeszélés.Komolytalan vagy.Az meg hogy valaki kijelentse "a migráció nincs Magyarország 10 legnagyobb problémája között" ahhoz kb. vaknak kell lenni.
NAPI POLITIKA 2018-2022 - cenzúra nélkül