"De hogy közbe mi szidjuk az EU-t és ENSZt ajánlások miatt és állítjuk be kötelezőnek mikor anno mi követeltünk kötelező kvótát, és mellé még azt a hazugságot terjeszteni hogy bárki más akik nem mi vagyunk az Soros bérenc és kötelező betelepítést akar az pofátlanság." . "Pontosabban ő pont kötelező kvóta alapú és befogadásról beszélt." . Erről beszéltem,ezekben állítottad "Orbán kötelező kvótáit" miközben pont arról beszélt az ENSZ-ben,hogy Európa nem fog kibírni ekkora migrációs nyomást,és destabilizálódni fog.
Hogy megy ez először is Jávor Benedek sokat feljelentet Odáig értem kitől kapott fülest Mi feljelentésekbe nagyon jók vgyunk még a koráábi rendszer sajátosságait maunban hordozzuk Ezzel bizonyítsuk,hu mink milyen jók vagyunk Gondolják fek kell jutni a létrán!! 2. OLAF kik vannak benne, Kinek adtak megbízást na jó témát boncolgatok!! ((Ma már mindent felhasználnak polítikai célokra!!))
Amugy m4-et nem alitatta le az EU es Orbanrk fejeztek be. A teljes projekt meg valami 450 milliard volt. De az EUs OLAF jelentesig 7 ev alatt Fideszek egy feljelentest se tett vagy hozott nyilvanossagra szerzodest. Befejezte ugy ahogy elotte ment. Az Olafnak kellett szolni es akkor inditottak csak nyomozast. Errol ennyit. En is elszamoltatast szerettem volna errol is.
Erre a reszre gondolsz: "Ezen tények alapján arra sürgetem a Főtitkár urat, hogy kezdeményezzen tárgyalásokat e teher globális szintű megosztásáról. A nemzetközi politika minden fontosabb szereplőjének be kell fogadnia a migránsok egy részét egy világkvótarendszer részeként." Mert ezt masoltam ki a cikkbol masik ket bekezdessel. De ott az egesz el lehet olvasni.
Esztergom bp vasut 60 milliardbol tized annyi embert se szalitva naponta? 120 milliardos vizes vb amit a spanyolok 8-ad annyibol kihoztak? Nem mondom hogy nem pazaroltak a szocik. Nem is tetszett. Valtast es elszamoltatast akartam es szavaztam is a fideszre. De ha a Fidesz csinalja ugyanazt nem hunyom be a szemem.
Miért hazudsz? Múltkor már szóba hoztad ezt a témát,ugyanúgy bemásoltad a linket,és azt fűzted hozzá,hogy Orbán is kötelező kvótákat akar,ami szemenszedett hazugság,erre reagáltam.
Igazán? Akkor miért írtad a topikomban pár hónappal ezelőtt,hogy régebben Soros aktivista voltál? Részletesen elmesélted hogy ragasztottál plakátokat valamelyik szervezetének.
Az orban kormanynal ugyanez ment csak a vasutepitesnel. Semmivel se kulonbul. Nalunk dragabb volt 1 km vasut az alfoldon mint a horvatoknal a hegyeken at. Igaz azon akkor Simicska kozgepe kaszalt de semmivel se volt "olcsobb" vagy lenne olcsobb nekunk meszaros vagy a 100 milliard feletti vizes vb pl.
A frac nézi, Megyóék kezdték el még monta is ítt sok pénz kifolyt.. Megyó nem tudta elnézni(ebbe is búkott bele) Igaz csúpán megpuccsolták jó testvérei!! -utánna mégjobban folyttódott pénzlenyúlás Átadáson lehetett ott O.V.
A volgyhid pont medgyessi kormany alatt epult. Az orban kormany alatt elkeszultek a tervek es szerzodestervezett isvolt a vegyepszerrelde azt vegul nem irtak ala es a medgyessi kormany valtoztatott a terveken es a strabag epirette meg a hidat ha jol emlekszem.
NAPI POLITIKA 2018-2022 - cenzúra nélkül