A Buda-Cash Brókerháznál a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda nyomozati cselekményt hajtott végre - írja az Index. Lépett a felügyelet A tudomására jutott visszaélés-gyanús esetek miatt az MNB ma közzétett végzésében azonnali hatállyal...
a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=210546
szerintem volt néhány nagyon gusztustalan manipuláció
ilyen pl ami a btelben ment
Norbi féle jegyzés 207K "sikeres" jegyzés stb
Kreditjog, Hybridbox, Biomed stb
ezeket elő kéne venni ki is vitte a zászlót, amelyikben a Bcash azokat kicsit közelebbről is megnézni
szerintem számos mnb-s feljelentés lehet ilyen ügyekben
azokba belemonitorozni
szerintem ezekben mentek a legnagyobb manipulák nem napi rendszerességgel loptak egy annyit hogy ne tünjön fel
"Kártalanítás megállapítására kizárólag a befektető kérelme alapján kerül sor. A kérelmet a Beva által rendszeresített és a befektetők számára ingyenesen rendelkezésre bocsátott formanyomtatványon kell benyújtani, és ehhez mellékelni kell a követelés alapjául szolgáló szerződést."
Milyen szerződést????
Telefonos megbízásra vették nekem (is) a részvényt. Ügyfélszerződésem van, az meg nem tanúsítja a megbízást...
simán megtehették, hogy amikor egy ügyfél vett 500 db otp-t, akkor az eladó a BC volt (persze a többi BC ügyfél portfóliójából kikapva a szükséges darabszámot), így a tranzakció megjelent a könyvben és a BC számláján semmi se változott.
1. Részvény és pénz is 6 m alatt és összesen is 6 m alatt. UGYANÚGY jár nálad és nálam is.
2. Részvény és pénz is 6 alatt, de együtt már 6 felett. Az én megoldásom a meglévő részvényektől függő, de LEGALÁBB AZT A KÁRTÉRÍTÉST ADJA, mint a tiéd.
3. Részvény 6 felett, pénz 6 alatt. Az én megoldásom a meglévő részvényektől függő, de LEGALÁBB AZT A KÁRTÉRÍTÉST ADJA, mint a tiéd.
4. Részvény 6 alatt, pénz 6 felett. Az én megoldásommal BIZTOSAN JOBBAN JÁR a károsult, mint a tiéddel.
5. Részvény és pénz is 6 m felett. Az én megoldásommal BIZTOSAN JOBBAN JÁR a károsult, mint a tiéddel.
de hogy még tisztább legyen, hogy mit nem bírsz megérteni:
két ügyfél, mindkettő utalt 150 milliót
egyik te vagy...
te az egészért otp-t "vettél"
nyugisan hátradőlsz, majd két hét múlva jön a hír, kampec a cégnek.... áááá, részvényeim vannak, nincs gond... aztán jönnek a hírek, hogy nincsenek meg a részvények egy részük legalább is...
izgalom... mint kiderült a brókerek leszarták, hogy az ügyfél mit kért, ők kereskedtek, mint állat, le-fel, jobbra-balra...
kezdesz izgulni...
és jön a hír, a brokinál a kereskedés leállításának pillanatában (gépén épp az OK-ra nyomott volna, hogy eladjon 10e db mol-t) van 50 db otp részvény és 13000 db mol, meg 100 Ft...
kérdés: vajon mit kérhetett a másik ügyfél, mit vegyenek neki?????
1 hónap múlva választ kapsz rá... majd abból kiderül, hogy kisemmiztek-e....
indulhat a nagy kártalanítási lottó!!!
vajon mol-t kért a másik ügyfél? mert akkor megszívtad, kapsz 50db otp-t + 20e eurót... de mi van, ha ő is otp-t kért???? akkor mindketten kaptok 25-25 db otp-t + 20e eurót, de maradt 13e mol, amit ha eladnak akkor marad még pénz, amit feloszthatnak!!! és mi van, ha ő meg richtert-t kért? az a legtutibb, mert akkor még több pénzt fogsz kapni...
izgalmas ez a kártalanítási lottó....
mint írtam, 1 hónap múlva megtudod, hogy mit kért venni a másik ügyfél. attól függ, hogy 20e euród maradt, vagy 75-80 millió Ft-od....
így kell ezt törvényileg rendezni, nem?
vagy-.... vagy ahogy én írtam, ott tök mindegy, hogy ki mire bízta meg a csalókat, mind károsultak, és rendezett a kártalanítás, nem lottózunk.
Nem tudom, van e a Bcash tulajoknak off-shore számlája.
Szerintem ha előzetesben lennének jó hosszú ideig, valszeg a szabadságukért cserébe megmondanák a fülöp-szigeteki egyenleget....
A mégis csak nonszensz, hogy valaki sikkaszt, és azzal védve van mindentől, mert off-shore számlája van.
Aki a saját kockázatára nyert/bukott, a jutalékból eltartotta a brókert és a nyerő után befizette tisztességesen az SZJA és EHO-t, az bukjon mint én is. Ez igazságos?
Szvsz ha nincs név szerint vezetve a keller-nél, akkor bármit kihozhatnak és az ellenkezőjét is. Mindenesetre szerintem a kötéslistából le lehet vezetni ki mikor mire adott megbízást, mikor mi teljesült és mi az amire nem volt felhatalmazásuk és mégis eladták/megvették...
Nagy bajban a Buda-Cash - Mi lesz az ügyfelek pénzével?
Ugrás a cikkheza teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=210546