A Buda-Cash Brókerháznál a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda nyomozati cselekményt hajtott végre - írja az Index. Lépett a felügyelet A tudomására jutott visszaélés-gyanús esetek miatt az MNB ma közzétett végzésében azonnali hatállyal...
a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=210546
A politikát idekeverni teljes faszság. Ez színtisztán gazdasági bűncselekmény, a feltételezett résztvevők között sincs kifejezetten valamelyik nagy párt holdudvarához köthető ember. A felügyeleti szervek munkáját, működését kérdőjelezi meg legfeljebb az ügy, ha ilyet ekkora mértékben (még nem tudjuk pontosan) és ennyi ideig (még nem tudjuk pontosan) lebukás nélkül művelni lehetett.
Értelek egyenleget se szoktam kérni ép bemegyek igen-
kötést úgymond 5évig megőrzöm-
Tavalyi Otp-oszti Adó kimutatást (igazolás) azé meg telefonálnom kell
sehol nem találom-
Látom, összezavarodtál. Az itteni vita lényege (az értelmes részről beszélek), hogy a kártalanítás során szétosztják a meglévő részvényeket valamilyen módszer/elv alapján, vagy eladják és résztvényt senki se kap vissza, minden számla kb. 6 millió értékig kap pénzbeli kártérítést és ennyi.
NEKEM EMAIL JÖTT, ÉS KITÉRT ARRA, HOGY: AKINEK BV webTRADER, vagy marketstar2 van, annak a mellékelt link megnyitásával.
nekem ez mindig aktuálisat mutat.
senkji nem rökönyödik meg, hogy hogyan teljesült a megbízásom 1 órával hamarabb?
szerintem nincs időeltolódás frankfurt-bp
Csak úgy....
Az ominózus 15 évből mennyit is tetszettek hatalmon lenni????
Csak azért mert nem igazán frankó ez az MNB -s itt se voltunk duma!
Meg a politikai szardobálás sem kell !
Tolvajoknak tetszettek a hozzá nem értéssel asszisztálni 15 éven át , MSZP,SZDSZ,Fidesz v. tökmindegy milyen kabátban, hiába tetszenek most hárítani meg hazudozni!!!
2015. február 24-ével az MNB azonnali hatállyal megszüntette a Buda-Cash Brókerház Zrt. tevékenységét és Felügyeleti biztost rendelt ki a Társasághoz.
Ezt követően elindul a Társaság eszközeinek és ügyfélállományának a teljes körű felmérése, amelynek lezárása után az ügyfelek megkapják a számlakivonataikat, amelyeket vissza kell majd igazolniuk. Ennek módja az ügyfélkapu használata, illetve postai levél küldése.
Ez a folyamat várhatóan 1 hónapot vesz igénybe.
Ennek lezárása után tájékoztatja az ügyfeleket a Felügyeleti biztos, hogy milyen eljárás keretében történhet meg az ügyfelek kielégítése, és ha szükséges, akkor ebben az időszakban van a Befektető-védelmi Alap (BEVA) belépésére is lehetőség.
Az ügyfélszámla egyeztetés keretében fogunk tudni további információkat adni az ügyfeleknek.
Kérem, kísérje figyelemmel a Társaság honlapját és az ügyfélkapuját a folyamatos tájékozódása érdekében.
Kérem szíves együttműködését, hogy minél hamarabb lezáródhassanak a fenti munkafolyamatok.
BUDA-CASH Brókerház Zrt.
Jendrolovics Pál sk.
felügyeleti biztos
Beenged, semmiféle tájékoztatás nincs!
Indexen olvasható miszerint az MNB semmilyen felelősséget nem vállal az elmúlt 15 évért! Felháborítja őket a töröcskey féle összehasonlítás is!
értem most már...
Töröcskének és a haveroknak mindent lehet, nem gond.
100000 banki és tőzsdei ügyfél le van szarva.
Az MNB tökéletes a PSZÁF jogköreit nem jogfolytonosan vette át.
Aha , mi meg mindannyian boldog idióták vagyunk.
Biztos,máskülönben nem tudnak elszámolni az ügyfelekkel....azok akiknek most zárják a pozijait,hiánytalanul megkapják a pozició ellenértékét....mivel eladási volt,még nyernek is az eseményeken.
ugyanis a felügyeleti biztos orra előtt csinálják.
Nagy bajban a Buda-Cash - Mi lesz az ügyfelek pénzével?
Ugrás a cikkheza teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=210546