nekem nem sok kétségem van, hogy leöntik. Eddig is ezt tették. Ha nem változik a trend, akkor gyorsan 330 alatt leszünk. De remélem, hogy azután sem váltanak trendet, mert akkor megint elmehet a 340 közeléig.
régi vitánk. Kezdjelek el én is téged tipizálni? Azért picit gondolkodj el azon, hogy helyes e úgy sarkos véleményt alkotni egy témában, ha arról csak nagyjából két mondatos infónk van ráadásul eljutni ebből odáig, hogy ezért tart itt az ország...
Inkább telekomozzunk. Igaz, hogy az nem túl érdekes. Megint a szokásos séma. Nagyon kis forgalom, lefelé araszolás.
"Nem lenne egyszerűbb annyit írni, hogy akkor ezt picit elhamarkodtam, bocs."
Nem volt semmi elhamarkodás, abból a hozzászólásban csak arról volt szó, hogy kihez kellet segítségért fordulni.
Nem akarlak megbántani, de Te a Holdon élsz vagy Magyarországon?
Itt a két példa előtted: Egy közlekedési kihágással bűncselekményt követsz el, úgy hogy a légynek sem ártasz, rabosítanak, már is előéleted lesz stb stb.
A másikat, ha az interpool körözi és tudják hol van, akkor sem fogják meg.
Miről beszélünk?
Ez lenne ma dicsőség, hogy ültél v. nem?!A kiállásról eddig nem írtál semmit, csak arról, hogy kihez fordultatok.Amúgy nem gondolom, hogy a kiállásnak egyetlen módja létezik és az feltétlenül a börtönbe kell hogy mutasson.
na jó, de abban a konkrét esetben egy "komoly" számítógéppel írt és kinyomtatott névtelen feljelentésre (éppen mint A tanú-ban) ment ki a TEK, ahol a feljelentésben elhangzott az uzsora szó.
Egyetlen hibát követett el a névtelen feljelentő. Hosszú levelét választékosan és egyetlen helyesírási hiba ejtése nélkül fogalmazta meg. Ilyenre viszont a faluban csak egyetlen személy volt képes... :)
:)
éppen írni akartam, hogy érdekes úgy véleményt formálni, hogy tulajdonképpen nem is ismeri a részleteket, a személyeket és a körülményeket.
Ezen túl még annyi észrevételem lenne, hogy Olaszliszkán ezek szerint "példamutatóan" álltak ki a szülők és a rokonok a gyerekért.
Mtelekom