jaja, az egon legalább kicsit próbált találgatni h merre valószínűbb a folytatás és miért. ezek meg már csak leírják azt ami a chartról amúgy is leolvasható
így nap végére elolvastam a KBC elemzést. Abban is fülescsészéről van szó. Sosem hittem volna, hogy hiányozni fog egyszer Egon.
"Úgy fest egyelőre, hogy ezen a héten sikerül elszakadnia a hosszú távú csökkenő trendvonaltól. Ha a kitörés tartósnak bizonyul, akkor első körben a 350 forintos szint lehet cél. Lefordulás esetén 310-nél és 300-nál van támasz."
330 körüli árfolyamnál ennél tökéletesebben semmitmondó elemzést lehetetlen adni szerintem.
"Tudom hogy az arfolyammozgast nem konnyu kiszamitani, de bosszant, hogy nem tudom kilogikazni a jelent se, nemhogy megtippelni a holnapot."
Gondolom, ha ez olyan egyszerű dolog lenne, akkor az Audi nem gépsorokat, hanem kereskedő terminálokat telepített volna a győri gyárba. Mára várok némi, napi short zárókat, úgyhogy a délelőtt vettekkel beálltam 340 körüli eladásra...., ha ma nem kelnek el, akkor eltesszük őket, mint a befőttet.
Jogos ebbol a szempontbol, lehet telhetetlen vagyok.
270rol tenyleg csak emelkedik, de kb 315ig ugy tunt nekem, hogy csak "magatol" sztori nelkul.
Amikor meg van valami pozitiv egyuttallas kepes akar az egesz BET ellen zuhanni. Sot amikor MOL-INA botrany, OTP es Ricsi gaz volt Ukrajna meg a devizahitelek miatt, akkor is veluk csokkentunk, pedig mi voltunk akik nem "fuggtek" a kulfoldi hatasoktol..
Tudom hogy az arfolyammozgast nem konnyu kiszamitani, de bosszant, hogy nem tudom kilogikazni a jelent se, nemhogy megtippelni a holnapot.
Mtelekom