pedig karitative, időnként próbálkozok, ha olyan a hangulatom a két elvadulttal. Mondjuk mind a kettő megér egy misét a maga módján. Olyan csökönyös rögzült gondolkodást mint a dorelliké, egy ortodox öszvértől láttam utoljára.
mi az ,hogy "befektetők" minden híradás ezzel kezdődik.
ez nem befektetés aki egy fíktiv rv.-el játszadozik és alig várja ,hogy 2 ft-tal többért eldobja.
az egész egy akkora de akkora svindli
miért volna kétségbeesett a veszteséges eladás?
Egy normálisan tőzsdéző, nem kétségbeesetten kereskedik. Sőt természetes volna, hogy van veszteséges belépés is és azt igyekszik aztán elvágni.
ha rám hallgatsz, akkor lezárod ezt a parttalan vitát. Már többször megvívtuk itt jó néhányan. Értelmetlen. Van aki szimplán orvosi eset és van akinek a szenvedésén tényleg csak egy szívlapát képes segíteni (ha már a moderátor képtelen ellátni azt a viszonylag egyszerű feladatot, hogy picit megszűrje a topicot a trolloktól). :)
nem Te hoztad le hanem az egyszereplő engedte meg ,hogy a kétségbeesett veszteséges eladásod után alacsonyabb áron visszavehesd,
már rég kiszálltam volna helyedben ebből a svindliből.
dorellik, éppen elmondta a mondanivalóját, hogy olvass, gondolkodj és a dt strómanon kívül van még más is a világon, bármely hihetetlen ez számodra. Az meg a minimum elvárás egy gondolkodó embertől, hogy amit ő valóságnak gondol-tart valamiben, az nem univerzális. Más másképp kell, hogy lássa, nincs egy világ gondolat-felismerés.
szerintem jobb lenne ha ilyen okostojás emberek mint Te nem itt lennének a telkoforumban mert nincs semmi mondanivalód.
és ráadásul csak nézel de nem akarod látni a valóságot
dorellik, ahelyett, hogy összeesküvés elméleteket szövögetsz, mindenkit és mindent hibáztatsz (önmagadon kívül), mindenbe mindent belemagyarázol kutasd azt a kibeb...ott internetet és olvass, ugyanis rengeteg dolog van ami rádöbbenthet h mikkel baxtad el a belépéseidet/kilépéseidet és miért nincs okod mást hibáztatni magadon kívül. Én ugyan itt csak olvasgatni szoktam általában, de baromi fárasztó az állandó strómanozásod. Tanulj inkább ahelyett hogy állandóan agonizálsz.
végre rájöttél !
a végletekig lenntartani mivel csak a DT ad vesz magának,mivel részvénye már neki van csak jószerivel strómanokon keresztül.
Önmagát elégíti ki a mi pénzünkből.
Mtelekom