1100-hoz vagy egy felvásárlási hír kéne, vagy még több mint 1%-os kamatvágás. Ezek bekövetkeztéig (fél, 1 év) meg 1040-nél nyugodtan lehet realizálni. Csak lesz jobb beszállási pont is ennél 1 év alatt.
revo,
Ezzel raérek, ez sajat tökéböl van, a MOL kölcsönrészvény volt, ahol 2 hét utan elkezd ketyegni a késedelmi kamat (ha jol tudom). Majd ugy 1100 körül zarom valamikor...
Az én brokim is ezt tanácsolta, és olyankor már vágom is ki a pappert :)
De most nagyon úgy néz ki, hogy valaki(k) igencsak csipegeti(k) 990 alatt. Várok még egy keveset, remélem tényleg tájékozottabbak nálam, és nem bánom meg, ha megyek a farvízükön :)
A végén befut az 1K-ra ez is!A brokim mondta,hogy tartsam még,pedig 980 körül kivágtam volna már.
A Fotit mindenki előzi 1K-nál??
Valóban veszik,most a végére mindig bele-belemarnak.
valaki most már rendszeresen az utolsó pillanatban tol rá egy iszonyatos mennyiségű eladást. De míg korábban 10 ft-os szakadást csinált vele záróban, addig most 3-at. Azért tartanak alá rendesen. Csak tudnám miért pont most???
930-nál meg alig akarta fogni valami
Nekem akkor is bizonytalan most ilyen szinteken, de leginkább a bizonytalan merre tovább helyzet miatt.
Lehet hosszabbtávon érdemes lenne tartani... valaki nagyon elkezdte venni, de azért 1000 ft felett már nem sok diszkont marad benne. Ha meg hosszabb távon gondolkodom, akkor jön még jó beszállási pont az oszifizetéshez közelebbi időpontban.
dave22, ha tőlem kérded, szubjektív megítélés kérdése, hogy kinek mi a jó nyereség, és persze annak, hogy ki mennyit forgat a tőzsdén. Mire kell: csak a havi betevőre, vagy ház-nyaraló-nyaralás-kocsi négyszögre? Gratula a beker áradhoz!
A Telekom egyre jobb. jelenleg Oti és Molly után a 3. forgalmat bonyolítja, és szépen kiszaggatták 995-ig. Szép volt, csak így tovább! Év végéig bekukkanthat 1100 fölé simán.
Szóval mégse "Mikiegér" lett, meglepődtem volna őszintén!
MACD most ment át egészséges tartományba, forgalom van, mehetünk 1020-körúli szintre!
Egyedüli lényeges dolog, kitart-e a momentum, szerintem igen, jó exit lehet a fent említett tartomány!
920-on? Ne keserits mar el, itt varok ra hogy visszahozza az oszi utani nagy szakadast!
Egyébként meg szép volt a 977-es zaro. Hajra Telekom, ha lemegy a MOL-örület, rajtad a sor!
Mtelekom