Csúnya lett a vége, minimumon zártunk, ami nem túl jó jel... Érdekes módon visszahúzták az amerikai indexeket 0 közelébe, ez adhat egy kis reményt egy holnapi enyhe korrekcióra, vagy legalább arra, hogy 550-et ne törje.
Én nem tartom valószínűnek, hogy 500 alá benéz, de nem elképzelhetetlen... A héten én már nem kereskedem, ha te esetleg igen , akkor sok sikert hozzá! ;)
Mostanában nem kereskedem.Várok,hogy innen hova dobják.Tudod ez az 550-570 dönti el,hogy merre akar majd menni.Ha az 550-et el hagyja akkor a cél 512,de ha azt töri,akkor 500 alá simán be megy.Ez a véleményem.
Sziasztok!Itt vagyok,csak melózni voltam.Hát úgy látom,hogy nekem van igazam.Nem fog ez bírni az 570-el.Le fogják nyomni elég rendesen még oszti előtt.Játszol ma valamire?
ezt nem értem. Az 1%-os találati pontosságot a napon belüli hozamra érted? A találati pontosság mást jelent, azt, hogy 100 kötésből mennyi a pluszos.
Mindegy, hogy 700 ft az ár, vagy 600, adózás szempontjából az számít, mennyit realizáltál rajta, mennyiért vetted és adtad el.
A régi adózás szerint ha, és itt vegyük példa kedvéért a régi osztalékot, 74-et kerestél rajta, 14.8-at fizetsz nyereségadóként, ha osztalékként kerested, akkor 7.4-et.
Nagyon nagy különbség, egyáltalán nem 1%, nem tudom, ez neked hogyan jött ki
Mtelekom