Én is számítok egy lefelére, előtte el kellene adnom, a kérdés, hogy hol... Ma talán felfelé megyünk még, jó lenne 570-ig húznák... Egyelőre nem látom okát mi vihetné 600 körüli szintig.
Egyébként ma részvényekkel álmodtam, iszonyat szárnyalásról, ami egy napon csúcsosodot ki. Az igazi csillag az OTI volt ( 8000 feletti árfolyammal :-) ), de minden más ment. A Telkó viszont nem. Vajon ez kontraindikátor??? :-)
Ezek szerint szerinted a jelenlegi árazása magas,figyelembe véve a tervetett osztit,és a tőkepiacok tulfütöttségét,ami korrekciót hozhat,és ebből a telko se tudja magát kivonni.
Sziasztok!Az én véleményem az,hogy le fogják nyomni megint.Nem hiszem,hogy olyan jó a hangulat,hogy felfelé húzzák.Az oszti ralinak meg kell lennie,de az innen lehetetlen a tervezett osztalék miatt.Szóval lejjebb kell,hogy nyomják és majd onnan indítanak egy ralit.
Ez így igaz! De, amíg egy felhúzásra nagy leöntés sorozat a válasz addig nem érdemes arra biztatni valakit, hogy vegyen! Lsd. Panny.
De nézzük meg az otit: ott nem érdemes shortolni, mert az árát nem öntik le hanem még belevesznek, az ott bull, tehát nem mondhatom azt, hogy add el vagy shortolj, mert ott százalékosan a valószínűsége nagyobb az emelkedésnek. Persze 6K környékén meg kell nézni a forgalmat és ha csökkenővel megy fel tipikus lsd. mai felkötögetések akkor előbb utóbb adni kell!
Hali.
Természetesen, ha csak az adókat hasonlítod össze, az sok, de ha azt nézed, hogy 700ft-os részvénnyel 10, vagy 9 %-os a nyereséged, az már kicsi.
Ma is emelkedett 1,6%-ot, és előföfordúl, ha spekizel , hogy 1%-os találati pontosságal veszed meg a részvényt, akár napon belül is.
Vagy vesztesz rajta, ha nemtalálod el az irányt.
560-570-es ellenállást át kellene törni, és felette zárni, hogy jó képet mutason a chart. Ha nem sikerül és elindul innen le, kialakul egy dupla csúcs 540-es nyakvonallal. Majd holnap meglátjuk mit is akarnak a "nagyok".
Mtelekom