Miki, az ide beírt miértekre kapott választ, érdemes kisebb fentartással kezelni. Kb. mintha a Ludas Matyit olvasnád. Még akkor is, ha azt maga Christopher Matthaisen irja be.
Technikailag azt látom napos charton, hogy a 10-es CCI felugrott 100-ra, a 20-as, és az 50-es nem követte. Az RSI szintén zenész. Nagy a hézag a 10-es, és a 20-as RSI között. Tapasztalataim szerint ez azt jelenti, hogy nincs erő a mozgásban, ha utolérik a 10-est, az már lendületet adhat a mozgásnak.
Tomti, viccelsz?
Szerinted elenyésző a különbség 7 és 14 forint között?
100% a különbség, illetve 50, ha felülről nézed, egyiket sem nevezném elenyészőnek.
Én nem az adókülönbségért kereskedtem, az igaz, de ez most nem számít, nekem nem érte meg addig várni, amíg visszamegy az árfolyam
én is rendszeresen kereskedtem az osztalékrallyt, full tőkeáttétellel, persze nem indításkor, de fokozatosan beleadtam mindent, jó idők voltak, annyi bejött, hogy egész évre elég volt :)
A 10% adó különbség a nagyobb befektetőknek sokat számított. Ez adott lendületet a mozgásnak eddig. Ezt a momentumot most elvesztetük. Kérdéses, hogy fog reagálni rá az ármozgás.
én is kevertem, 2009-ben adtam el 600-ért, tavaly 800-ért, de már régóta 74 az osztalék, a 72-re nem emlékszem.
Igen, abban egyetértek, 512-ről mindenképpen jól jársz, nekem az osztalék felhajtóerejével kapcsolatban vannak kétségeim, abban meg egészen biztos vagyok, megváltozott a helyzet, nem éri meg tartani vágás utánig, mert jó esetben nem buksz rajta semmit, de lehet, hogy mint tavaly, beesik mégjobban
pepe, a rally alatt én arra godolok, hogy az osztalékot beárazzák kb. vágás elött 30-40 nap. Be lehet ezt árazni egy év alatt is, csak az már nem rally.
Mtelekom