Szerintem sokéves minimum közelében van. Ha megnézitek a hetes csártját, egyértelműen nagyon túladott, és már azon is látható a vételi jel.Nem feltétlenül hiszem, hogy csak az osztalék mértékét kell figyelembe venni.
de szerintem a múltheti emelkedés nem sima korrekció ,mer minden emelkedett ,és szerintem amilyen bizonytalan a BÉT mostanában és a telko osztalék az csak valamennyire azért biztos bár milyen kevés is sokan befognak szállni ,ez az én meglátásom csak
Ez igaz, eshetett volna tovább is, én úgy féltem tőle, mint a tűztől, és amikor megindult, akkor sem bíztam benne. Aztán pedighova felhúzták. Persze jó lett volna keresni vele, de jobb a nyugalom.
Nem tudom mennyire volt "előre megírt" történet, mennyire tervezték előre a fordulót, kik irányították az egész játékot. Blaukát kellene kérdezni :-)
na, de a cigbe bárki milyen alapon szállt be pont 600 max azért mert már sokat esett, ilyen alapon eshetett volna csak 650-ig is, meg akár 450-ig is aki pont hatszázon nyúlt bele annak nagy mázlija volt sztem.
én nem vettem ciget de a megvezetést még jószándékkal sem tudnám kicsi jelzővel illetni, mikor fizetett tévé és rádió REKLÁMOKBAN!!!!! hívták fel a belépésre a kisbüfik figyelmét!
A "baj" az, hogy a tőzsdén, a szemünk előtt zajló események tükrében olyan egyszerűnek tűnik a gyors pénzkereset... Aztán a realitás más. Ha belenyúltál egy rossz poziba, azaz rosszkor szálltál be, meg kezdődik az agonizálás, hogy meddig esik, érdemes-e kiszállni, hogy minimalizáljam a veszteséget, vagy várjak, mert lesz ez még jó... És ilyenkor aztán tuti zömében rosszul dönt az ember, mert a pánik és a félelem az úr.
Nézd meg a CIG jegyzést. Az embereket a mohóság hajtotta, no meg egy kicsit a megvezetés :-) A tőzsde veszélyes terep, de van benne lehetőség és élmény. Gyakorlatilag tényleg a saját uradnak érezheted magad, legalább néhány percre :-) Persze akkor is csak bábok vagyunk egy nagyobb "erő" játékában, de ha jól lépsz, akkor profit a jutalom.
példa: az ember elkezd hatizni én eddig csak nyertem sortal piciket, elkezd agyalni hú bakker megy ez nekem, akkor ne tíz kontival hanem 30 v 50-nel na és itt egyszer majd benyújtják a számlát mindenért, sztem a hati ilyen játék és ezt akartam elkerülni azzal h visszaadtam amit adott.
Elfogadom h ezt sokan nem értik v nem így gondolják, én viszont tistában vagyok a gyengéimmel és ezért hoztam ezt a döntést, mert éreztem h hosszútávon könnyen belecsúszhatok és így tudom, tudtam ezt a kereskedési formát kiiktatni.
Egyébként csatlakozom blueblauhoz,hogy tényleg jó dolgokat írtok.Örülök neki,hogy lassan össze jön itt egy normális csapat,akivel lehet beszélgetni.Nem úgy,mint régen,amikor csak szapulták itt egymást az emberek.
A nagy igazság itt az,hogy ezt mindenkinek magának kell tudni feldolgozni.A nyereség is könnyen veszteségbe mehet át,mert az ember,ha nyer azt hiszi,hogy valami tőzsde cápa.:)Engem az ismerőseim úgy hívnak,hogy még csak tőzsde keszeg vagyok.:)
Ezzel nagyon egyetértek, jókat írtok, ezt a trading in the zone-ban olvastad?
És a birgert valamelyik interjújában ha nem gond elküldhetnéd nekem a bluebalu@mailbox.hu-ra, köszi, igen jók a meglátásaid, meglátásaitok, sok sikert mindenkinek, mondjuk mikinek ennyi pénzt 511-gyen kellett volna betolnia akkor mondhatta legalább volna h az akkori alján volt ezért vett berakna stoppot 535-re ha nem adta volna el feljebb v 530-ra aztánennyi volt, nagyon kockázatos most már venni bármit, talán telecomot tényleg hosszabbtávra tbsz-re a legkevésbé, de ki kell most várni, illetve mindenkinek meg kell találni h mi az a kockázat amit bír és annyira belemenni ebbe az egészbe sztem
Ez (még) nem kizáró ok sztem:)
Napi fél óra
kb. ennyit fórumozással is eltöltesz valószínűleg.
Ennyi idő elég a platform letöltéshez és a magyar piac napi kielemzéséhez. Ebbe a megbízások, SL és TP bevitelek, módosítások is bőven beleférnek.
természetesen nem rábeszélni akarlak, csak a lehetőségekre próbálok rávilágítani.
Hát épp itt az ideje, hogy változtass rajta. Persze, ha a lehetőségeid ebben nem korlátoznak.
Saját magad ura lehetnél, mert a brókid sok esetben már érdekek vezérlik, s arról nem is beszélve hogy kb dupla költségekkel dolgozik, mint az online.
Markers>portfólió vs
Amibroker>Equitas_PETI
Mindegyik platformot lehet autómatice intraday adatokkal etetni, azaz a chartokat elemezni.
Mtelekom