Szeretem a pénzt... Erről Rákuram jut eszembe a Spogyabobból :-) Három gyerek mellett volt lehetőségem megismerni számtalan mesefigurát. Egyébként én 35 vagyok.
A pénz számomra eszköz, magában nem igazán vagyok oda érte (de a munkám is, márha lesz megint munkám). Ez nem a megfelelő hely arra, hogy erről filozófálgassunk, de tény, hogy néhány embert örömmel meghallgatnék innen jónéhány témában, soket lehetne belőle tanulni (nem csupán tőzsdére gondolok). Én magam ugyanakkor nem hiszek benne, hogy hosszú távon megvalósítható egy ilyen "topik talákozó" Számomra az is kihívást jelent, hogy az ismerőseimmel, barátaimmal találjak elég időt kapcsolatok ápolására.
Részemről azt tudom javasolni: fél év múlva, ha addig nem darál be a tőzsde ( illetve akkor szeretnék Pestre költözni) összeülhetünk egy sörre.
Személyesen nem ismerek tőzsdéző embereket, tehát nyitott vagyok ilyen irányba.
miki ha megvetted ülj rá hatszázért simán tudod dobni, ha tudod ne is nézd szerintem. Vagy 30-35-ig megy le esetleg húszig legrosszabb esetben 511-ig ha most tudnánk h lemegy bizti 511-ig érdemes lenne eladnod, de sajna nem tudjuk, nem olyan rossz vétel ez, ha ráülsz, sok embernek hétről-nyolcról van, na azok rosszak voltak, szerintem olyan 20-30 közé megy le én ott már vennék, veszek is:)
Mtelekom