Gondolod, hogy az uniónak pár cég profitcsökkenése miatt belöki a bóvli kategóriába az egyik tagállamát. A döntésüknél sztem az utóbbi nyomhat nagyobb súlyt a latba, ezért gondolom, hogy kicsi az esélyét gondolom a különadók visszavonására.
Persze, minden lehet, főleg akkor,ha nem jönnek februártól az oly nagyon várt magyar reformok,azaz a kiadási oldal jelentős mérséklésére. Akkor már viszont tökmindegy az országnak, akkor lehet, hogy rátesz az EU a magyar kormány nagy arcára egy lapáttal, de akkor csúnya világ elé nézhetünk.
A tőzsdén ne keresd a realításokat, mert úgysem fogsz velük találkozni.:)
Sztem annak kicsi esélye van, hogy visszavonják,visszafizetik,vagy mérséklik az adót. Hisz ezt az EU egyszer már kijelentette, hogy belügy az adózás és diszkrimináció sem történt a külföldi, külföldön jegyzett cégekkel szemben (Lásd: MOL, OTP, FHB, stb). Ettől függetlenül adóval a nyakában is elmehet akár a 600-as szintekig, abban az esetben, ha a nk. környezet nem romlik el.
Annak, hogy visszaesik ma 543-ig elég kicsi esélyt adok perpill. Habár itt 560 körül erősődik a forgalom.S mint tudjuk a hirtelen megnövekvő forgalom gyakran öli a trendet is.
Ez a telekom forgalom talán inkább tudható be shortzárásoknak, mint effektív vételeknek. Sztem egy jó honapi nfp-t is beárazott már a többé-kevésbé a piac, de ettől még mehetünk akár tovább fölfelé is.
Mtelekom