igen ez tobb mint valoszinu de amig megy a penznyomda odaat addig itt nem lesz komoly eses, ill azt sem tartom kizartnak hogy szembemegyunk egy esetleges kinti korrekcio eseten es itt emelkedes lesz
Ugyan azt játsza el a papír, mint tavaly csak kétszáz forinttal lejjebb. Akkor is először 670 -ről felhúzták 740 -ig, majd 780 -ig és oszti előtt 820 -ig.
Most 520 -ról, 570 -ig, itt tökölés 30 Ft -os sávban vagy két hónapig majd felrántják a végén 620 - 650 környékére.
Hát ez az! 512 óta sokat jött felfelé, tehát lassan itt az ideje egy korrekcónak. Most eladni, ott (mondjuk 540 alatt) visszavenni, én ezen gondolkozom.
Usa nyitásnál majd ki áll a vételi oldal,aztán zutty.Már usára is rá fér egy kis korrekció.Nagyon fent vannak,aztán azért olyan jól nem áll a világ,hogy ők száguldjanak.
Ezt már nagyon nem tudják beverni, mert ahogyan telik az idő tartani fogja az osztalék. Legfeljebb utána...lesz ez még bőven 600 fölött is májusra.
Inkább, ha lesz egy korrekció benne akkor azt kell megvenni...
Ma nem voltam gépközelben, így csak (stílusosan) telefonon nézegettem az árfolyamok alakulását, adatforgalmammal a T- csoportot támogatva, de nem hiszem, hogy ez vitte fel az árfolyamot :-)
Hát érdekes nap ez a mai, a különadóról szóló cikket végigolvasva úgy gondolom, hogy annak hatása nem lehet tartós, hisz a végső döntés évekre lehet, a kormányunk pedig nem ijed meg holmi brüsszeli aggodalmaktól.
Ez az 570-re rántás nem volt semmi... Ma DT-ben szépeket lehetett játszani, ha valaki résen volt. Most megyünk lefelé? Zárjam-é a longot, ezen tűnődöm...
A kormánynak egy progresszív adót kellett volna kivetni a szolgáltató cégekre (válság van címszó alatt) és akkor most nem főne a fejük. Habár sztem így sem fog. Legföljebb kapnak az eu-tól egy ejnye-bejnyét és megkérik ov-t, hogy 2012-től, vagy 2013-tól törölje el az ilyen adókat.
Mtelekom