-Egyetértek a Concorde-val, ha a 2025-ös EPS-200 ft lesz,abból 2026 tavaszán 150 ft-lehet a részvényesi juttatás,ami 12-hónap múlva 1500 ft-os alap árfolyamot diktálna... Így ia 10%-os lesz az osztihozam,tehát kiemeledő 2026-tavaszán.- Előre gondolkodva 12-hónapot! Az árfolyam kb 6-hónappal érzi meg a funda változást előre! Háát most egy 1154-es korrekció ha lenne, ott az emelkedő csati alja,akkor cserélnél TL-26-ra! Pont egy éve is volt 100 ft korrekció,ami 3-4 nap alatt zajlott le.
Mondjuk azért azt se csináld, amit én, hogy a megtakarításaidat másfél éve mind felmondod-és beletszed még a konyhapénzed is M-TEL TL-certikbe! -Rá nem beszélnék senkit, én megcsináltam.
Sajnos én buta voltam mert a lenti forduló körül csipegettem.. de nem tettem bele mindenem. Pedig ott motoszkált, hogy mi van ha mégis megér egy 1000-est. Elsőnek úgy vettem, hogy hát drágább egy csomag zsepi.. de az nem hoz osztalékot. Akkor vegyünk sok sok zsepinyi részvényt. Valami rémlik az emelkedísből, hogy valaki all in benyomott mindent.
"5xx óta? 😃 Párszor. 😃 Minden cikkre.. ha jól emlékszem 😃" ---- A végén még kiderül, hogy az MTEL még a magyar panelnél is jobb befektetés. Pedig az eddig mindent ütött, mint a piros ász. :)
Szerintem nem arra emelkedik, hogy nincs különadó mert azt már beárazták. Hétfőn jelenik meg MSCI inde és lehet bekerül megint Mtelekom. Akkor meg kötelezően venni kell a nagyoknak!
Most vajon arra emelkedünk ennyire, hogy a Magyar Közlönyben hivatalosan is megjelent a MTELEKOM-ot sújtó különadó kivezetése? Mert erre már emelkedtünk néhányszor, persze nem mintha a zavarna a dolog. :)
Szuper. Én csak arra próbáltam rávilágítani, hogy a nagy forgalomhoz eladó is kell, illetve az sem szeretne drágán venni, aki emelkedésre számít. Lehet, hogy a nagy vevő a nagy eladót várja, aki történetesen amerikai is lehet.
Mtelekom