1.066 volt a napi max, de az 1.060 feletti záró mindenképpen pozitív szerintem. A forgalom még alacsony, de az pozitív, hogy kevés eladó van ezen a szinten.
hát ha nem nyulnak bele a Tisztelt "opus"-os kollegák,mert szerintem már itt is volt valami kis "tőzsdefejlesztős" buli,illene jóval feljebb mennie ennél az árfolyamnál! Az mtelekom nagyon nagy dolgokon ment végbe az elmúlt évek folyamán,ez még a remek reklámokon is látszódik,szerintem jóval többet érhet a rv.az idei max.-nál!!
-Erste:-Az elmúlt napokban emelkedő mozgás jellemezte a Magyar Telekom árfolyamát. A következő napokban az 1.070 forintos ellenállásszint áttörésével próbálkozhat a kurzus, ennek áttörése esetén pedig az 1.108 forintos szintet veheti majd célba.Támasz és ellenállás szintek
-Jó napot! Egy 47K-vétel kitépte,megyünk vissza egyre közelebb az 100 ft felé novemberre.- Jelzés volt a vételre a múlt heti egyik nap. 400K záró napi maximumon.
Elvileg fölé araszolt az 50 napos mozgóátlagnak. Amígy konszolidált addig átlag is lejött pár forintot. Ha 1050 vagy fölötte zárna kicsit az nagyon jó lenne. Akkor hétfőn már felfelé indulna nagy valószínűséggel. De akár ez ma is megtörténhet miután párszor letesztelte immár már felülröl a mozgóátlagot!
Mtelekom