Azt hiszem ez már a Mikulás rally. Nagyjából 18.500-18.900 között fog sávozni. Ha 19k fölé megy akkor még akármi is lehet, ill. annak az ellenkezője. Szerintem jövő hét elejét korrekcióval kezdjük, támasz a 18k.
Reméljük jön valami jó hír, és beindítja a mikulás ralit!:-)
Törölt felhasználó2012. 11. 30. 17:23
Előzmény:
törölt hozzászólás
:-) :-) hát ezaz, 2 napja még gondolkodtam, hogy dobni kellene, mert letörik, aztán nem dobtam, ugy döntöttem csak azért is kiülöm, de jól tettem! Visszatért a hitem AZ idei 20k-t illetöen! De nem szaladok ennyire elöre! A hétvégém igy jó less!
A te célárad meglehet év végére, de előtte át kell tőrnie a 19k nagy forgalommal, ha csak sávozik ott akkor marad a 18Xk és 19k közötti sáv!Gyakorlatilag ha a jövő héten meglenne a 19k akkor látok rá esélyt!
Nem a 18400 és 18600 között szándékozom,délelőtt írtam is,hogy várok egy sávozást azon aszinten,addig ráér!Kivettem a megbízást és nincs stop se!Elég hektikus az elmúlt napokban,nem akarom,hogy kivágjon!
Ráérek!:)
:-) :-) :-) gyönyörü. Meglesz AZ idei 20k?!?! Én arra számitok, céláram 19900! NA de nem szaladok ennyire elöre! Eladtad a 17k-s pakkod? Ha igen akkor gratula!
királyság...hajrá én eladtam a 40 dbom 18100-on kerestem vele tisztán egy huszast de a telom...no komment...ki kell vármi telóban...idei nyerőm 201.ooo...ha bejönne a telo akkor igen, de így nagyon sovány...
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.