Zselés "barátaink" sztem shortolják ezerrel,mindent meg is tesznek az érdekeikben!
"
MOL elemzés
2012.12.07. 4:00
Csúnya nagy forgalmú esést hozott a tegnapi nap, a 200 napos alá is benézett, de sikerült a támasznál zárnia a napot. Ha megfogja a 200 napos akkor maradhat a mozgóátlagok közötti sávozás, ellenkező esetben tovább eshet 16.900, illetve 16.100 forint irányába. A tegnapi nap alapján nagyobb esély van az esés folytatódására.
"
Hát szerintem jó hír, tekintve, hogy a mol életében jelentős szerepet játszik az ina, és soha nem az a gond, hogy van, hanem inkább az, hogy a horvátok kekeckednek. Azért a mol jövedelmezőségéhez jelentősen hozzájárul az ina, stratégiai szempontból különösen fontos. szerintem...
Annyi vigasztal, hogy hiába nem csücsülnék most a MOL-ban, akkor se tudnék éppen mit venni, akkor itt a katyvasz. Richter befagyott a sok új kisbefektetővel, az OTP se előre, se hátra, Telekom ki tudja hol áll meg, az EGIS-ről meg már lemaradtam...
Hát, rövid tőzsdetapasztalataim szerint szinte teljesen mindegy, hogy mit mond a MOL. A papír árfolyamát az USA-béli nagymenők tervei és a kormány bejelentései mozgatják.
Hát a tőzsde olyan mint a drog, egyszer rákattansz, aztán nem bírod abbahagyni... mindenki mindig megpróbál kiszállni, aztán a későbbi jó reményében úgyis visszaszáll... Én most jól beragadtam a molba, és mindig mondom, ha sikerül eladnom hagyom a tőzsdét a francba és kiszállok... de tudom, hogy úgysem fogok... :):) ugyhogy marad a remény, hogy egyszer csak bejön és robbantok... :):)
Szerintem maradni fog a szarfaszú banda.
Jó 10 éve ismertem egy öreget,az minden papíron keresett.
Akkor meg volt az értékük a papíroknak,ha jó beszálló volt,vett.Ha rossz irányba ment,simán kiülte.Akár fél évet is ült rajta,de mindig nyerőben adta el.Akkor persze egy fél év üldögélés horrornak számított,ma meg 50 gyors a rövid pályás bajnokságon.
Arról meg nem is beszélve,hogy egyszerűen esélytelen vagy egy kiülési taktikával.
a béthez segg kell, ki kell ülni, ha a nemzet megmentői elnyilatkozzák magukat
ha addig nem keresek pénzt, akkor a választás előtt longba rakom magamat a politika által most legmegnyomorgatottabb papírokban és behozom a lemaradást. kivéve, ha sikerül hosszabbítaniuk, amire csökkenő esélyt látok
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.