Én is azt nézem, mondjuk gondolkodtam már rajta, hogy be kéne szereznem egy grafikonrajzoló progit, de nem tudom lenne-e értelme. még gondolkozom rajta... Kíváncsi leszek mi lesz a mollyval a héten... ha igazad van és bejön, akkor az nagyon jó jel lenne a további emelkedéshez, ugyhogy remélem igazad lesz...
Furcsa volt ez a pénteki nap.
KISZ-titkár törpe cigó előző nap árfolyamküszöbre buzdít, ami akárhogy nézem nem csak deviza hiteleseknek szól, hanem felesleges kp. tulajoknak is, hogy a pénz egy részét legalább is érdemes lenne külföldi fizető eszközre váltani, forint fronton semmi reakció rá szinte, Mol ugrik vagy 600-at, OTP meg 120-at.
Napközben a forexen figyelem a chartot 15 percest választva. Alakzatot naposon szoktam keresni, ami csak több hetes távlatban érdemes, mert 17:00-ig él, a záró felkötés, beöntés nincs benne, így lehetetlen pl. 3-as gyertyakombinációt elemezni. A péntekiből, így 50ft hiányzik. Az 5 órás chartal meg az a problémám, hogy az első gyertyát 06-11, másodikat 11-16, harmadikat 16-17 között rajzolja. Kinagyítható méretben a NapiGazdaság-->Tőzsde-->QUESTOR elemzések lenne a legjobb, de ott az előző napit 09 után teszik föl.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.