Most ez a hsz komoly? Hol vannak a vevők? 1. Folyamatos kamatemeles. 2. Ennek ellenere gyengulo ft. 3. Kotvenyvasarlasi program leallitva kotvenyek hozama mar4% feletti 4. 4.4%os eur kötvények 5. Nkp nph megszunt. 6. Ikerdeficit brutaltulkoltekezes 7. Hatalmas inflacio belso es kulso okok miatt.8. Omikron Meg valami ok? Minden esik a mol legalabb nem akkorat mert nem volt nagy emelkedes:)
nem ezt érdemli a MOL, szerintem nagyon nagy teher került le róla, már a reptér átvilágításával is leálltak. Olajos hír a tengeren túlon, este a készletek, mint atom, olaj mégsem tudott a hírre érdemben erősödni...talán FED döntés után. MOL most nyomtatja a pénzt, sapka 3 hónapból 1 pipa, a reptérből nem lesz semmi. jöhet a hulladék koncesszió, bár azt nem tudom, örülne-e a piac. Nincs lezárás. csupa jó hír. Tetőzött a 4. hullám is. szemben vele: tovább gyengélkedő forint, még fél évre kitolták a vészhelyzetit - ebbe van csomagolva a sapka, remélhetőleg nem azt jelenti, hogy akkor akár júniusig lehet a sapka, de lehet, mégis-. És a reszkető amcsik, akik halálra keresték magukat eddig, de most megijedtek, és korrigálhat velük a világ. sokkal több a jóhír, igazából nem értem, hol vannak a vevők. DE nincsenek, és ez is egy jel. Bizonyosan nem áll össze a befektetőknek, hogy a MOL-nak a magas olajár már nem jó, és amiért ráadták, most "elfelejtik" visszavenni. Igaz, még akár 5 hónap+bizonytalanság is lehet emiatt, de ha nem lesz olajár gond, 5 hónap alatt termel a cég kb. 300-400 mrd nyerőt még. Majd egyszerre kell mindenkinek? De amíg másnak nem kell, nekem sem. Marad a kivárás, de kiélesítve a fegyver.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.