Nem tudom. Nem vagyok virulógus. Nem is ertek hozzá. Ez a kép alakult ki bennem. Mindent megteszek a virus ellen ami tolem telok. Meloban fertotlenitek minden szolgalat elott. Ffp3 maszk. Tömegbe nem jarok. Es rendszeres kezfertotlenites. Egyelore ennyi. Bár masok is tennének ennyit.
Aki 2700-nál 2400-at várt az most 1500-nál akar beszállni, ilyen ez a popszakma. Én mindenesetre már visszavettem mindent és bővítettem is. Csak akkor dobom el végleg ha az osztalékot tönkreteszik.
Ez jol sikerult.... Szoval ha esik az olaj akkor azert esik a mol, mert a kulfoldi alapok adjak. Ha emelkedik az olaj akkor meg az itthoni alapok adjak a sapka miatt? Hm...
Az elérhető kórházi adatok alapján az oltottak kb 1/5 valószínűséggel kerülnek kórházba, mint az oltatlanok. Már, ha hitelesek az adatok. Bár nem tudom elképzelni, hogy globálisan és összehangoltan hamisítanák őket.
És az miért jó? Költség az államnak. Nemcsak Magyarországról van szó, ahol esetleg a NER jutalékért csinálnának felesleges oltási köröket, hanem az egész világról. (Egyébként ezt még a NERről se képzelem.)
"Egy évben ennek többszörösét viszi el sima influenza" Kérek megbízható forrást. Biztosra veszem, hogy csak blöfföltél, a legnagyobb influenza járványok esetén se volt ennyi halott. A másik pedig: ha nem lennének korlátozások, sok nagy országban (pld. Kína, már sokkal nagyobb lenne a Covid áldozat szám."Amúgy meg, aki oltott, állítólag védett." Ha régen volt az oltása, ha Sinopharmmal volt az oltása, akkor már mondhatni, nem védett. A 6 millióból már több millió lehet, akinek már nagyon gyenge a védettsége 3. oltás nélkül, nyugodtan sorolhatjuk őket az oltatlanok közé."Akkor meg aki nem akar, joga van hozzá." Nincs joga, mert másokat is megfertőzhet a lappangási időszakban és mertha megbetegszik, a kezelésének költségét nemcsak ő, hanem a társadalom fedezi."Méghogy ők foglalják a kapacitásokat. Ez simán nem igaz." Miért nem igaz, szerinted? Blöffök és fals érvek, se vége se hossza... Off vége.
annyival egészíteném ki, hogy a leggyorsabb kezűeknek meg a leglassabb kezűeknek. Az is vehet szerintem, aki kibírja, hogy 1 évig nem izgatja magát miatta.de csak első adagot, nem teljesen kizárható, hogy lesz még lejjebb.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.