Az meg hogy sikerül-e megkapaszodnia, vagy innen meddig fog emelkedni, az 2 külön dolog. 2022-ben és 2023-ban is alacsonyabb szintről (2300-2400 közötti sávból) ment el 3200-ig.
Helyzet nyugaton változatlan. USA nem bírt felállni tegnap, így nagy emelkedésre ma sem látok okot, továbbra is várom a 2740-2750-es szintek tesztelését. Talán itt tud majd fordulni az irány, ha netán átszakadna a támasz, amit az oszti közlése előtt nem várnék, nem lenne túl jó ómen a folytatást illetően, akkor már nem sima korrekcióról beszélhetnénk.
Én is így voltam!Csak úgy tele lett a tököm,hogy én eladtam!Nem vártam meg se osztiralit,se osztit,se semmit!Jól is tettem!Elegem lett a nagy semmiből!
Nekem volt telekomom 400-ról de korán adtam (600), aztán vettem 14xx-en és megint adtam. Most az srv hírre újra vettem egy kicsit. Az prosperál, ez nem. Itt azt várom, hogy ki tudjak szállni, aztán soha többet.
Az MTEL százszor jobb befektetés mint ez. Egyrészt ott most lesz egy 1.7MRD -os srv és lesz 100Ft osztalék. Itt azt osztalék 170-200Ft között lesz szvsz és ennek következtében az árfolyam a vágás után 25xx szinten lesz max.
Engedd el... Egy időben csodáltam Pompit a "tudásáért", olvastam elemzéseit, grafikonjait. Mára már csak szórakozásból teszem ezt, mert a "találati aránya" a kb a nullával egyenlő. Persze, utólag mindig megmagyarázza, hogy most emelkedett 10 ft-ot, az volt a kitörés, majd esett újabb 50-et, de az már a korrekció, amit ő előre tudott. :D
Szelvényvágás után reális is lenne ez a záró. Na de 1 hónappal közgyűlés előtt itt tart ? Bele se merek gondolni ha jóval messzebb lenne az oszti ,milyen árfolyam lenne ez most.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.