Igen ezzel a véleményeddel egyet tudok értené. Ami Hernádit illeti a részvényesek felé kommunikáciban változtatnia kell, ezt kellene nyomni, az INA ügy pedig vége, a Horvátok fizetnek 83-85 mrd forintot.
akkor csak neked : azóta esünk amióta Gulyás és a Varga kijelentette, hogy esetleg 2023 után is marad valamilyen formában az extra adó.......ezt is,mint sok más hírt is túlreagálja a piac.....de egyesek úgy döntöttek, hogy kiszállnak.... mások viszont megveszik.... közben lehet keresni is, de ezt már megbeszéltük..azok aki fos meg szar kifejezéseket használnak azok magukat árulják el....sajnálom őket,ha beragadtak, de talán tájékozódni kellene és kutakodni, informálni stb. ez melós, de nem látom, hogy a tudás vágy érdekelné őket.... ez a különbség, én veszem a fáradságot és megírom, időt szánok rá, ezek meg átjönnek és nyomják a gombot....de egy sort sem ír, mondjuk a másikban sem.....ezt a topikot meg fogjuk védeni értékében...
Rutinjukkal?? ne röhögtess....mondanám milyenek, de ettől eltekintek, ez a topik mást nyújt...... amíg ide átjárnak Gaben klónjai meg a többi társai addig szerintem nincs miről beszélni.....akinek nem inge ne vegye magára...
A tőzsdének az az egyik jellemzője, hogy amikor már az ember végképp lemond valamiről akkor megindul az árfolyam jön egy jó hír a semmiből.. szóval nyugi van
Próbállak megérteni, de nem nagyon megy! Biztos bennem van a hiba! Ha annyira alacsony a színvonal abban a másik topikban, akkor mi a bánatos lúdfosért olvasgatod?? Hagyd a fenébe , ne alacsonyodj le arra színvonalra, mert legyőznek a rutinjukkal! (picit talán szarkasztikusra sikerült, ezer bocs!)
Szia. "Nyomjátok ?? " Gondolkodom mi lehet az ok hogy a papír ennyire maga alatt van. Ok : ahogyan írtad az olaj a pánik hatására esett de ez szerintem nem a fő vonal. Valami van amit mi mint mindig később tudunk meg. Én a MOLT-t nem lehúzom hanem keresem az okokat. Maradok természetesen a papírban. Egy olyan mondatot sem mondtam hogy nem látnám benne a profitot. Maximum hosszabb távon fogok csak keresni vele. Jó pihenést mindenkinek holnapra. #343080 Max ez kicsit "szarkasztikus " volt. ...:) #343072
Törölt felhasználó2023. 03. 14. 17:50
tisztelet a kivételeknek,de nagyon alacsony a színvonal másik Mol topikban...érvelés vagy hivatkozás semmi,nulla.....megint megy a fostalicskázás.....persze ide átjárnak.....zongorázni lehet a két topik különbségét......
És? látom nyomjátok a Molt a másik topikban.......tegnap az OTP esett majd 6%-ot,Mol csak egyet, ma egyrészt korrigált és kb. azonos a két nap mérlege OTP/ MOL esetében. Tanckar meg a többiek írják a sületlenségeiket. Másik ok az olaj esése...... Reuters jelentése is arról ír, hogy az olajkereslet csökkenését árazzák a bankpánik miatt... 5 hetes mélyponton az olaj ára, jelenleg a Brent 79usd közelében.... ami bőven a háború előtti árazást jelenti....OPEC változatlanul hagyta előre jelzését 2023-ra, növekvő Kínai kereslettel számolva, a kitermelési mennyiség változtatásáról nincs hír..... nagyon rövid távon a Fed kamatemelési politikája meghatározó lehet az olaj árazására is.....tegnapi vételekből sokan realizáltak ma.....záróban kiemelkedő 200k db kötés
Alteo ügy is nagyon érdekes fejleményeket adott mára, a két legfelső vezető eladta részvényeinek felét , Mol által adott felvásárlási áron, 3040,-Ft!!! Milyen érdekes, hogy ezen két ember nem javasolta a részvényeseknek ezen az áron eladni tulajdonukat!!!!!!!! csak nem az általam korábban vázolt lépés következett be? de bizony rájuk szóltak, hogy ne packázzatok stb..... gyakorlatilag ez a lépés egyértelműen a Mol ajánlatának elfogadását jelenti.
Törölt felhasználó2023. 03. 14. 16:32
https://www.portfolio.hu/befektetes/20230314/egyre-kozelebb-a-szloven-terjeszkedeshez-a-mol-602872 sikerült a portfoliónak egy délelőtti hírt 16h körül leadni....egyebekben megint egy jó hír...másik topikban megy a találgatás ,miért esik a Mol....tessék ránézni az olaj árazására....bankpánik következményeként még a kereslet csökkenését árazzák, de szerintem ez is csak napokig lesz így max. Opec ülés a héten, akár még kitermelés csökkentése szóba kerülhet...
Én is azt gondolom, jelenleg sokkal nagyobb az esély egy 10%-os felkörre mint innen lefelé. Nem vagyok egy ijedős fajta, de megmondom őszintén, bef**tam. Tegnap gyűjtögettek keményen a nagyok szvsz.
MOL tulajok normálisan