Rám nehezen süthető, hogy OTP ellenes lennék! Légyszíves vedd a fáradságot és olvasd vissza az elmúlt hetek kommentjeimet. Ettől még tény, hogy cudarul nézett ki. Ellenben , ha már engem megszólítottál akkor illene Tanckar kollégádnak írni -ezt eddig elmulasztottad - aki rendszeresen ,minden nap gyalázza a Mol, isteníti az OTP-t és az állampapírokat! Nem gondolod helyesebb lett volna őt megtalálnod? Ráadásul soha nem írtam olyat, hogy az OTP vagy a MOL lenne jobb papír, ezt meghagyom azoknak akik az OTP-t részleteiben is elemzik,követik. Abban sem hiszek, ezt is megírtam már pár hete, hogy értelme lenne a MOL/OTP összevetésnek, teljesen felesleges, nem hiszek abban, hogy általánosan igaz lenne, hogy ha az egyik emelkedik akkor a másiknak esnie kellene, ezt butaságnak tartom. Soha nem írtam és nem is szándkozom írni az OTP topikba. Remélem rendbe tettük akkor ezt is. Egyszerű adatközlés volt a futures index / indikatív alapján.
Erre való a topicgazda, nem személyeket kell gyomlálni, hanem hozzászólásokat! Mind2 mol topic az olvashatatlanságot súrolja. Tegnap dobtam az összes kötvényt, hogy alávegyek, de csak nagyobb szakadás esetén, ez még nem sok.
tegnapi nap sajnos megmutatta bankcsőd erre olajosok -6 százalék.. de egy egézséges rivalizálás sosem árt:_)) én is áttszálltam MOL-osnak,osztalék nem elhanyagolható jelen esetben..
Én bírlak téged is és Balint is, de úgy vettem észre nektek földöntúli boldogságot okoz, ha az Otp esik! Nem tudom ez miből fakad, de nem is tartozik rám! Arra viszont még nem jöttetek rá, hogy az OTP esése nagy százalékban nem jó a MOL-nak sem???
azért az tényleg abnormális, hogy a Mol lassan többet esik, mint az OTP...... röhejes manipulációk terepe lett a bét ..... Mol pedig semmit nem kommunikál ( Alteot kivéve )
Lehet azért van a folytatólagos + mélyrepülés még, mert feb.13-án a HSBC visszavágta a mol célárát 4200- ről, és már "Csak"!!! 4000-es célárat határozott meg.
MOL tulajok normálisan