Igen. Balin jól mondta. Sajnálom viszont hogy így lehet mozgatni az árfolyamot. Ez van. Viszont az éremnek két oldala van. Erős osztalék esetén ilyen gyorsan mehet is fel..!
Brent is erősödik vissza 79ről-82,5 usd.....szóval végig söpört a világ tőzsdéin egy ultra rövid pánik... banki részvényeknek még kell pár nap.....amennyiben nem jönnek új negatív hírek....nagyon remélem nem
Kicsit elegem lett belőle, ami már ment megint a MOL körül. Én csak MOL-t és Richtert tartok 2020 óta a BÉT-en. Ezeknek a cégeknek reál eszközei vannak, belengetni be lehet ezeket is, de itt jó esély van a gyógyulásra, nem beszélve az osztalékról, amit napokon belül bejelentenek. Nem gondoltam, hogy ilyen árakon tudok bővíteni, most már örülök, ha így alakult.
Szia, köszönjük! Amikor van időd, a te véleményedre is kíváncsiak vagyunk. Mai napon egy karcsú "V" alakzatot láthatunk a charton...... R.2548 forg. 1,8mrd huf ( OTP forg. 12,5mrd ! )
Az árfolyam ugrabugrálása mellett azért annak örülök, hogy ez a topik kezd valós alternatívája lenni a "MOLly tulajok topikja" nevű fórumnak. Szerintem a színvonal is magasabb itt. Csak így tovább és köszönöm mindenkinek! Kitartást, jönnek hamarosan jobb napok!
A pánikot kihasználva megjáratták délnek a MOL-t is. De ez nem bank papír. Nincs tele döglött értékpapírokkal. A cég értéke valós, a papírt manipulálják, de visszatér a normális sávba. Nincs kétségem.
Valamit rosszul olvasok vagy már túl sok volt nekem is a mai napi árfolyam mozgás, de nem emlékszem ilyenre, hogy kényszerítésből vásárolnék vagy ilyet írtam volna valaha is! De örülök neki, hogy szerinted ez a normális kereskedés és árfolyam mozgás, ezért szép az élet, hogy mások vagyunk és máshogy látjuk a dolgokat :)
Panaszkodásom pedig elsősorban annak szól, hogy folyamatos szívatnak itt bennünket, tudom Te szerencsés vagy mivel téged nem érint és beülsz inkább az OTP longodba :) További sok nyerőt Neked!
nyugodtan járjatok át a másik topikból nem tetszést nyilvánítani.... viszonylag könnyedén behatárolható kik lehetnek azok.....annak örülök, hogy figyeltek ránk....hehehe
nyugalom, pl. OMV is esett 6%-ot......megértelek,de azért maradjunk tárgyilagosak is, szépen jön vissza az árazás....sokat látott befektetőként engem is meglepett a mértéke... R.2534
Persze ez tény, de azért egy USA banki csőd miatt nem volt indokolt szerintem a MOL mai beszakadása -8 %-kal kora délután. Nem véletlenül volt bent 3 vételi tételem is, de ez akkor is felháborító, ahogy szívatnak minket :(
MOL tulajok normálisan