Paródia, ahogy önmagaddal beszélgetsz, sőt saját magadat véded, dícséred. Csak fokyamatosan elvéted az éppen használt nick nevedet, így erősen kilóg az a bizonyos lóláb :D
Úgy, hogy jön a topicgazda és törli, de nem teszi meg, szóval csak ennyit jeleztem. Nem kell itt össze-vissza ömlengeni és megsértődni, ha valakinek a hozzászólását kipicsázzák! Ezért működik az OTP szakmai ez meg ezért rabolja az ember idejét!
Bocsáss meg!!!! Egyetlen dolgot mondj amivel én Téged megszólítottalak!! Ilyen fel sem merült!! Akik meg vannak szólítva az könnyen kiemelhető abból a pár mondatból!! Maradok tisztelettel!
Ha már felmerült a másik topicban a sajátrészvény vásárlás, akkor számoljunk!
.
Ha marad a tavalyi arány és az éves EPS kb 40%-át fizeti ki a vállalat, akkor idén kb 370mrd amivel számolhatunk. Ez kb 460Ft osztalékot jelentene, plusz ehhez hozzá jönne a Horvát állam által kifizetett, részvényenkénti kb 100Ft összeg. Ennyit nem gondolom, hogy ki fognak fizetni, viszont ekkora kp állománnyal valamit kezdeni kell.
.
El tudnék képzelni egy olyan forgatókönyvet, hogy marad a kb 240mrd, részvényenkénti kb 300Ft osztalék és a többit részvény visszavásárlási programra költik. Az is jóval több, mint 300mrd HUF lenne, 300 kereskedési napon át 1mrd vételi erő a papírban.
Itt valami huncutság lesz. A többi olajos a régióban a tegnapi -5-6% esés után is folytatja a lefelé utat. Itt meg veszik? Délután jöhet az oszti javaslat?
Akinek nem inge ne vegye magára és igazából szerintem bárki írhat bármit, az saját magát is minősíti a hozzászólásával! Sajnos nekem is néha elgurul a gyógyszer, amiért elnézést is szoktam kérni, bár az általában a politikai NER-es Vezíreink döntései miatt vannak.... nem pedig, hogy ki szereti jobban a MOL-t vagy az OTP-t, mivel ezek a szintek számomra mindig is egy nevetségesek voltak :) Így inkább hajrá MOL, mivel már itt az ideje a fordulatnak!
akkor vissza a lényegre: Mol R. 2440 forgalom közelíti az 1mrd-t.....kissé lassul, szokásosan a délután lesz megint érdekes. Jövő hét péntekig marad ideje a Molnak bejelentenie az osztalék javaslatát.....most már tényleg bármikor bejelenthetik....
Mondjuk a hozzászólást miként lehetne szankcionálni azt nem pontosan értem....nyilván csak a vélemény tulajdonosát nem decis? Gaben is a közölt véleménye okán lett kitíltva, bőven tett érte sorozatosan. Úgy látom neked az már kitíltást jelent, hogy az OTP-ről nyitás előtti indikatív alapján annyit írtam, hogy cudarul nézz ki.....most mondanám, hogy irigylem a ráérős problémátokat, de disztingválom magam....
Szerintem ,ha neked ennyire olvashatatlan a topik, akkor illene elbúcsúznunk egymástól, felesleges egymást hergelni. Gondolkodj el rajta.....másik topikban bőven van helye az ilyen véleményeknek.....
Futures888 ne vedd magadra!!! De jól esik , köszi. bakter érdekes megnyilvánulására gyakorlatilag hasonlóakat tudnék írni....... nem is értem, de már foglalkozni sem érdemes vel. Ezentúl akkor nem írok egy szót sem az OTP-ről, nem mintha eddig oly sokat írtam volna. Viszont elvárom én is, hogy akkor a mások se írjanak a Molról akik OTP-t kedvelik. Így lenne korrekt....
MOL tulajok normálisan