Mint ahogy én is írtam, az eladás gombon volt már a kezem, mármint a dk-n, hogy áttolom az egészet részvénybe. Volt rá egy óra kb. Ehhez rohadtul itt kell lenni. Erre vannak a robotok, nagyon nehéz velük versenyezni, nem is szabad, ez az én tapasztalatom.
Törölt felhasználó2023. 03. 13. 19:56
ez az usa bankpánik kicsit hasonlít nekem a Kínai ingatlanszektor egyes vállalatainak várt bedőléséhez.....akkor is nagy pánik volt aztán gyorsan el is tűnt.....Fed gyorsan lépett és azt gondolom, hogy csírájában megfogták a tovább gyűrűzés lehetőségét.... még lehetnek utórengések...most az usa inflációs adatra feszülten várunk...
beszélgetünk és egyeztetjük véleményeinket....éves alapon ...ennyi viszont a mai zuhanás és vissza pattanás egy olyan lehetőséget teremtett amit az állampapírok soha nem fognak tudni, cserébe viszonylag nyugis befektetés forma
Ne rugózzatok már ezen ennyit! Csak a kötvény részvény % számít. Októberben 100-0-ról felment 70-30-ra, majd decemberben feltoltam 50-50-re. Az utóbbi nyilván korai volt, ami annyit jelent, hogy a részvény 50% egy kicsit le fogja húzni az év végi hozamomat. Mindenki hasonlóan gondolkozik, de egy magánbefektető nagyon gyorsan reagál. Ma majdnem 0-100-ra álltam át, de nyuszi voltam, ha megcsinálom fél háromkor, már ott volt az eladás gombon a kezem, akkor most örülnék, de holnap már lehet bánnám. Ez ilyen sport!
Törölt felhasználó2023. 03. 13. 19:13
a hazai infláció már csökkenőben igaz nagyon lassú mértékben, de fokozatosan nagyobb mértékben fog csökkenni...
sajnálom, de nem ez volt az alap kérdés: melyik befektetési forma hoz több nyereséget....sem a kockázat vállalás sem a befektető módszer nem lehet/volt kritérium...természetesen megértem a konzervatív szemléletet és azokat is akik veszteségben állnak...nekik azt mondhatom, hogy mindenképpen várják ki az osztalék hatást...USA zárást várjuk meg, jelenleg éppen erős zöldben az indexek....korrekt legyek, az olaj esik a bankpánik okán és a holnapi inflációs adatokra várva, Opec héten bejelentést tehet.....
Nem akarok én károgni vagy a tutit megmondani, de tény, ma a Mollal sokat lehetett keresni .......erről értekeztünk, állampapír leköti a tőkét, a tőzsde viszont lehetőségeket ad.... részemről az állampapír/ Mol részvény verseny eldőlt és még hol a vége.... de mindenkinek sok nyerőt ahogy topik kolléga szokta írni.....
A mai egyenlegem. Erős 2 százalékot kaptam a tortából. Nem kell itt érzelmeket fűzni ehhez. Amikor nagyon olcsó, akkor venni kell, pár százalék nyerőben dobni. Holnap új nap, lesz még olcsóbb is.
MOL tulajok normálisan