Topiknyitó: Coulthard14 2021. 08. 31. 23:10

MOL tulajok normálisan  

Uj topic a Mol részvényrõl normálisan
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2022. 12. 09. 15:15
Infó rádióban -talán egy órája egy tőzsdei elemző a Molról beszélt és a 95%-os extra prof. adóról. Emberünk azt merte állítani, hogy nagyon magasan volt a Mol árazása ( 2900 ) ezért a 10% esés amit részben a nem várt -ő 60%-ra várta - 95%-ra emelt adómérték és az eu-s megállapodások bizonytalansága váltott ki. Több elemzőtől is ezt hallom, hogy a 3k a plafon és nem most mondják hanem még bejelentések előtt. Engem ez zavar.
más. Hernádi riport:   egyszer egy újságíró megkérdezhetné már Hernádit, hogy mit gondol a részvény árfolyamáról és mi a véleménye a részvényesek elégedetlenségéről? Milyen árazást tekintene elfogadhatónak figyelembe véve az elmúlt három évet- covid előtti fél évet tekintve origónak -, stagnáló árfolyamot látván. ( covid előtt 3k feletti értékekről indult a lejtő, 2020 márciusi covid betörés előtti decemberben már 2900-2800 volt az árazás   , és így tovább 1500 -ig mélyrepülés majd fel 3170-ig ha jól emlékszem. 3k felett nem sokáig voltunk, épp, hogy szívhattunk egy kis friss hegyi levegőt.Szóval Hernádi úr adott a kérdés, szép szép a körforgásos gazdálkodás -támogatom is- de valamit nem kéne már a részvény árakkal is tenni???? Részvényesek nem akarnak lehajtott fejjel további éveket elpazarolni vagy felejtsük el a 3k szinteket és nyomjuk le a Mol árát, hogy legyen 20-30% mozgás felfele is.
oldrider 2022. 12. 09. 15:12
Előzmény: #3197  Dorinainvest
Vajon miért annyira nagyon ígéretes pont most a Mol, kifejtenéd röviden? 
zpatriot
zpatriot 2022. 12. 09. 15:09
Előzmény: #3197  Dorinainvest
Nem volt ez túl korai?
Dorinainvest 2022. 12. 09. 14:58

Sziasztok!
Én főleg amerikai cégeket tartok a portfoliomba ,de most kibővítettem hosszútávra MOL-al is,nagyon ígéretes.sok sikert Magyarország és befektető társak.
zpatriot
zpatriot 2022. 12. 09. 14:18
Előzmény: #3192  csendben
...hanem indítottak egy megelőző tárgyalást, amiben ártatlannak nyilvánították.
raus 2022. 12. 09. 14:07
Allitolag Magyarországról nem léphet ki, mert kattan a csuklon.
Neki a szabadsága megér mindent, hisz pénze van hozzá.
Törölt felhasználó 2022. 12. 09. 13:48
És ennyi? Innentől kezdve bármit megcsinálhatnak vele szerinted?
csendben 2022. 12. 09. 13:44
Előzmény: #3191  Törölt felhasználó
Nem adták ki a horvátoknak...
Törölt felhasználó 2022. 12. 09. 13:33
Előzmény: #3190  gilmour
Volt kb. két nap amíg hirtelen mindenhol lett benya, de ha jól látom már megint megyünk bele a pirosba. Nem értem miért hagyja a MOL szopatni magát! Minden kockázat az övé a haszon meg az államé. Tuti zsarolják valamivel a csávót!
Törölt felhasználó 2022. 12. 09. 13:11
Előzmény: #3186  Törölt felhasználó
bezzeg szlovákoknál 70%ra nem fejhajtás megy, hanem per
Imrus55 2022. 12. 09. 12:35
Előzmény: #3186  Törölt felhasználó
R:2640.-
Törölt felhasználó 2022. 12. 09. 12:32
Előzmény: #3184  Törölt felhasználó
 cikk és Hernádi válaszai teljesen beleillenek azokba a gondolatokba amit  a topikban írtunk. Nyilván vannak igaz tételek is nem egy-két esetben, de ami a politikai összefonódást illeti megválaszolásra került. Adni és elvenni. Hernádinak elfogadható 95% elvonás? hát a részvényeseknek nem és fejlett demokráciákban a részvényesek számítanak....  Molnak így is rengeteg a pénze és a profit termelő képessége, nem féltem a céget, de ez csak az egyik fele: másik a tőke bizalma, tőzsdei vállalatnál csúnyán borulhatnak a számok, ha egyszer végleg betelik a pohár befektetői körökben. Remélem ezt elkerüljük és a profit nagysága, Mol megoldó képessége valamint az osztalékpolitika megtartja az árazást egy erős bázison ill. emeli végre  tartósan 3k feletti tartományba...
más. a vezetőségi részvény javadalmazási politika következő lehívási értéke 2950-nél van ,ha jól emlékszem.
oldrider 2022. 12. 09. 12:19
Előzmény: #3183  Beze
Elnézést kérek a topik gazdától, tudom ez a topik arra van, hogy a Mol részvénnyel akár emelkedik, akár esik pénzt keressenek a tőzsdézők. De azért az már sok, hogy az elvileg független jegybank elnökének (aki egyébként Orbán embere volt) sem bírta a gyomra (lelkiismerete) ami megtévesztés, hazugság itt megy. Aki pénzt akar keresni a Mollal annak sok sikert, de nekem elegem van. 
Törölt felhasználó 2022. 12. 09. 12:09
Beze
Beze 2022. 12. 09. 12:02
Előzmény: #3182  oldrider

Köszi, jól esnek a szavaid. Dühít, hogy itt meg lehet tenni bármit ebben az országban. Egyik napról a másikra. Nem is az egyéni veszteség, hanem ez a keresztapa itt van nekünk, akinek a keze mindenhova elér, mindenhol ott van. Senki se menekül előle. Az, hogy Hernádi egy báb, vagy valamivel sakkban tartja nem tudom, de ahogy a felvételeken láttam őket, az egész bagázs jókedélyűen vigyorgott, és nézegették milyen szép ez az új székház, a hányinger fogott el tényleg. Arról senki nem beszél, mi lesz az Ural után, honnan lesz pénz a brentre váltáshoz? Az uniótól? Remélem lebombázzák a Barátságot, és adóztathatja orbán is a nullának a 95%-át.
Ha külföldi piaci nagykereskedő lennék visszajönnék az országba az üzemanyagommal, de 1000 forint alatt nem adnám, az fix. Kiírnám, a kútoszlopra hogy kinek mit intézett a kormánya, mivel bármelyik este elkattanhat az agya és éjszaka kiadhat közlönyöket, ezért ezzel biztosítjuk be magunkat. Tessék menni Viktor királyhoz panaszkodni...
Én most egész borús jövőt látok a molnak, de ne legyen igazam. Ahogy az ország dolgai haladnak, semmi jóval nem kecsegtet. Esik az olaj is a béka feneke alá már lassan. Ha recesszió lesz, és visszaesik a fogyasztás akkor hipp-hopp 2500 alatt leszünk sajnos.
Valaki kiszámolhatná, mennyi lenne a benzin, ha a dollár ugyanott lenne, mint januárban (na jó, némi forintgyengülést megengedve, mint a környező devizák, de nem 30-40-50%-okat, ami itt volt), akkor mennyi is lenne most a benzin? A nyakamat rá, hogy 500 alatt jóval. Akkor minek is kellene az ársapka? De dumálni azt lehet, hogy megvédjük a magyarokat, és minden a brüsszeli szankciók miatt van. Ha ez így igaz, a brüsszeli szankciók miatt esik az olajár, tehát köszönetet kéne mondani Orbánnak nem?? Már csak annyi dolga van, hogy visszategye a forintot 310-ra, ahol januárban még vettem, és no problem, örülhet mindenki a piaci árú 480 forintos benzinnek újra...
oldrider 2022. 12. 09. 11:45
Előzmény: #3180  Beze
Sajnos tévedtem amikor azt hidtem, hogy a MOL egy paci alapon működő független tőzsdei cég. Multinacionálisnak titulálják, de a nagyokhoz képest egy törpe. Kiderült orosz segítség nélkül még a magyar piacot sem tudja ellátni. Irányítói nem mások, mint Orbán ügynökei. Hányingert keltő ez a közeg, még akkor is, ha egyesek azt vallják, hogy az érzelmeket függetleníteni kell a tőzsdén. Én sem ennék annak az állatnak a húsából amit előttem halálra kínoznak. Ne sajnáld, hogy másban látod a jövőt. Biztos vagyok benne, hogy a morális hozzáállásod még sok anyagi sikert fog hozni számodra. 
Coulthard14
Coulthard14 2022. 12. 09. 11:33
Előzmény: #3180  Beze
aprilis-junius korul jo esellyel ott lesz ismet 3000 korul, ne aggodj

Topik gazda

Coulthard14
Coulthard14
4 4 5

aktív fórumozók

friss hírek További hírek