MIGRÁCIÓ, EU-ból való kilépés ,napi hírek, Magyarország
Lassan el kell kezdeni elemezni ezt a lehetőséget is,hiszen teremthet az EU olyan új feltételrendszert ami miatt már egy olyan ország amelyik nemzetállamként képzeli a jövőjét nem maradhat a közösségen belül.
A migráns kérdés nagyon időszerűvé teszi ezt a lehetőséget,hogy számolni keljen vele.
De bezzeg mikortól mi mondtuk ebből nem kérünk 1000 tudósító itt állt meg Mo-gon. nyakukra lépünk a Migráns elllenes Orbánnak(Mi pénz megy itt ki FOGALMAD NINCS) . Mo. hogy bánik a migránsokkal jött a KRITIKA 1000-el..
Már megint kezded. :)) Ezért lehet az életed egy örök csalódás, mert másra akarod erőltetni a véleményed, és ez nem sikerül. A fidesztől olyat már láttunk, hogy pénzt ad a dugásért, de te miért akarod összekeverni soros pénzügyi befektetöi tevékenységét a migránsválsággal, ez érthetetlen.
ja Ő mindenki felett áll.. mert csak a papírnak hisz... Jó a logikád eléd se tárják Választások miatt.. nem felhasználhtó nekem mondod.. Gyurcsányi évekig kereste banki kivonatokat O.V. ellen..
nem kell nekem megkeresni tudom én HÁNY ÓRA VAN.. Láttál migráns megkérdezést, mi a megelégedetség OTT EBBE A KÖRBE!! Fel se merült benned..Úgye Te az embert teszed középpontba.. na persze.. most születtem én is!!!! Aztán lehet elbeszélni(mellébeszélni) 100-zal.. Nektek az a lényeg..Az nagyon megy.. meg a tények linkeld már be, mért utánozzátok Pénznyelőt Van itt valami ránk bizva..
inkább azt szeretném, hogyha elsimernéd végre, hogy S.Gy. nem egy filantróp hanem egy pénzügyi befektető, és ehhez kapcsoltan kell a "filantróp" tevékenységét vizsgálni
Nyugi van. :)) "szerintem jó sok pénz ;)" Az eu gazdaság méretéhez képest, a magyar gazdaság méretéhez vagy a bankszámlád méretéhez képest jó sok pénz.
komolyan fantasztikus lenne, hogyha magyarországon leválthatatlan lenne egy bunkóbangó-bőszanett-szélberni kormány, mert európa nyugati felén épp a libsizmusnak van reneszánsza
Signál látkép meg van.. HIDD EL..Merkel fenyeget mndenkinek részt kell vállalni migráció terheiben ÉRTED.. Két kézzel fenyeget..RÁBÍRTÁK mi sem egyszerűbb.. vissza út nincs szvsz.
MIGRÁCIÓ, EU-ból való kilépés ,napi hírek, Magyarország
A migráns kérdés nagyon időszerűvé teszi ezt a lehetőséget,hogy számolni keljen vele.