MIGRÁCIÓ, EU-ból való kilépés ,napi hírek, Magyarország
Lassan el kell kezdeni elemezni ezt a lehetőséget is,hiszen teremthet az EU olyan új feltételrendszert ami miatt már egy olyan ország amelyik nemzetállamként képzeli a jövőjét nem maradhat a közösségen belül.
A migráns kérdés nagyon időszerűvé teszi ezt a lehetőséget,hogy számolni keljen vele.
ne jöjjönek ide azért csinálták a KERÍTÉST!! *** Megvan határozva hány embert kell befogadni.. KVÓTA SZERINT IDE JÖNNEK HAVONTA MILLIÓKAT KAPNAK A KEZÜKBE(ELLÁTÁS CÍMÉN) nagyon nagy összeg!! mi életünkben nem keresünk annyit mig Ők kapnak egy hónapra.. De hagyjatok már engem ezzel..
Sajnos ezekután már nem tudom remélni az ANGOLOK VISSZATÁNCOLNAK.. BÁR ÚGY LENNE!! Ismered,válogatok én ebereket magamnak!! Te abba ne szóljál bele!! Ezek ütöttek nagyot az Angolokon..
Szajkózod a 3-szoros pénzt, miközben azt sem tudod, hogy mire fordítanák. Nem érzed úgy, hogy ez szánalmas? Magyarország p. mennyi pénzt fordított a migráció kezelésére az elmúlt 3 évben, mint az azt megelőző 3-ben? Az nem zavar?
BOCS. A KÖLTSÉGVETÉS TERHÉRE EZT ÚGY KELL ÉRTENI.. 3X FELEMELT MIGRÁNS BEFOGADÁS*/támogatás!! Merkel már fenyegetőzik a ""tarhálás, ha nem jön össze azok repülnek!! Tessék beérik a Soros Terv.
édes vagy.. hát lehetne jobb is a kommunikáció, ép kérdezik mennyibe kerül a migráns volt egy köröző levél ki volt mutatva.. azt meg betették a sutba..Ez a kimuttás akkor érkezhetett hozzánk mikor a MIGRÁNS HITELT ""MEGKAPTÁK""(PERFEKTUÁLLLÓDOTT JOBBAN MONDVA)Persze kölcségvetésbe meg késsőbb tették/szavazták meg..Banki titok is van a világon!!! Többség megszavazta a Felemelt költségvetést a Migránsok javára, na így gondolkozzál!! Mát tudták a tutit semmire nem szavaznak csak úgy :::))!!! Szóval megtudnak vezetni...
Te dolgod mennyire tartod """nagyképünek magadat.. nem kötekedés képpen mondom.. nekem csak az jön le nap mint nam érveid nincsenek,hogy képzelítek.. AHOGY PÜFFEN!! Igen csak az nem megy egymás mellett elmegyünk.. Ez az ELŐVÁLASZTÁS KARÁCSONYI FÉLE NO AZ IS EGY NAGY HUMBUK.. Kérték,hgy ellenőrött népességnyilvántartó mellett ellenőrzött idegen ellenőrző szerveket HÁT NEM!! AZ DRÁGA!! PERSZE MEGY EZ BETOLNI INTERNETES SZAVAZATOKAT MÁS ADATÁT FELHASZNÁLVA.. Na még pénz is adok értge.. Ismerem a Karácsonyi bandát.. Felesége annó 3X jött kopogtató cédulát aláírni hozzánk.. Asszonyom már voltak itt, na aláírom lássa ki vagyok..Tudos mikor az MszP betolta a férjét zuglóba polgármesternek.. ha kérhetlek ne minősítgessél.. Tudok én sok mindent..
Akkor állt itt fejre minden, mikor Usában más polítikai hozzállás születet a mingránsokhoz!! Ne feled még a választásban is hozzánk bevándorló migrás csapat bejövetelét használta fel Donált T. a kampány céljára..
Ez a menet felborulna EP(választások után) nefélj áttudják adni egymásnak ebből remélt, hasznot magyarul, kéz kezet mos, nem adják fel egymást..Le van már az zsirozva.. Nem hagyták Donált T. idejére, mondom Soros az Obama idejével(ciklusával) bezárólag SÜRGETTE Banki vonatkozásban!!Álljonak bele az Euban..
MIGRÁCIÓ, EU-ból való kilépés ,napi hírek, Magyarország
A migráns kérdés nagyon időszerűvé teszi ezt a lehetőséget,hogy számolni keljen vele.