pampa
4
5
4
2015. szeptember 13. | 07:52
#1

MIGRÁCIÓ, EU-ból való kilépés ,napi hírek, Magyarország  

Lassan el kell kezdeni elemezni ezt a lehetőséget is,hiszen teremthet az EU olyan új feltételrendszert ami miatt már egy olyan ország amelyik nemzetállamként képzeli a jövőjét nem maradhat a közösségen belül.

A migráns kérdés nagyon időszerűvé teszi ezt a lehetőséget,hogy számolni keljen vele.


23 23 válasz erre
Rendezés
Hozzászólások oldalanként
kedd, 23:06
előzmény: #15766  qwrtzq
#15767
Az biztos, hogy célzott kampány kell. Ismerniük kell, hogy milyen képzettségű és tudású emberekre van szükség. És helyben kell jelentkezni és mindent igazolni. 
Menekültek természetesen más tészta.
kedd, 22:22
előzmény: #15765  signal2
#15766
lehet nem kéne a harmadik világbélieket azzal módszeresen átvágni, hogy európa a korlátlan jólét és lehetőségek földje, kedves NGO-k
kedd, 20:45
előzmény: #15762  pampa
#15765
Az utolsó bekezdésed nyilván csak vicc. Miért ne lenne attól illegális migrációs, hogy próbálják legális útra terelni?
Attól, hogy sűrűbb traffipaxokkal próbálod arra rávenni az autósokat, hogy ne hajtsanak gyorsan, attól nem fognak gyorsan hajtani egyesek?
kedd, 20:09
előzmény: #15762  pampa
#15764
A 193 - 5 (nem szavazta meg) - 12 (tartózkodott) az hány százalék? Csak nem 91 felett van?
kedd, 20:08
előzmény: #15762  pampa
#15763
Miért nem ezt emelted ni?
.
"...az illegális migráció visszaszorítása, a jogosulatlanul érkezők kitoloncolásának felgyorsítása és az integráció erősítése."
.
Tehát, aki nem szavazta meg, az támogatja az illegális migrációt.
kedd, 19:10
előzmény: #15761  Karvalytokes
#15762
"Öt ország szavazott az ENSZ migrációs csomagja ellen, Csehország, az Egyesült Államok, Izrael, Lengyelország és Magyarország, tizenkettő pedig tartózkodott.
A világszervezet 193 országa még 2016 őszén egyezett meg a nem kötelező érvényű migrációs csomag megalkotásáról, melynek célja a bevándorlás biztonságossá tétele és legális csatornába terelése, az illegális migráció visszaszorítása, a jogosulatlanul érkezők kitoloncolásának felgyorsítása és az integráció erősítése."
.
.
Amennyiben legálissá teszik, értelmetlenné válik az illegális mód!   Akkor mit akarnak visszaszorítani?
kedd, 17:13
előzmény: #15760  Karvalytokes
#15761
Nahát hogy mik vannak:))
kedd, 16:25
előzmény: #15758  signal2
#15759
A közmédia jogsértést elszenvedő munkatársai a büntetőfeljelentéseket ez alkalommal is meg fogják tenni,"
.
Lesz munkája a mentelmi bizottságnak.
kedd, 16:12
előzmény: #15757  pampa
#15758
jószándék = nem válaszolunk semmire, nem adunk időpontot
kedd, 16:09
előzmény: #15756  pampa
#15757
"A közmédia tiszteletben tartja az országgyűlési képviselők jogait, tiszteletben tartja Szél Bernadett és Hadházy Ákos képviselők tájékozódáshoz való jogát, tiszteletben tartja véleményüket, de visszautasítja azt a hangnemet, alpári stílust, amellyel folyamatosan megsértik a közmédia minden jó szándékú, munkáját tisztességesen végző munkatársát.
Immár sokadik alkalommal visszaélnek képviselői jogaikkal, visszaélnek képviselői igazolványukkal, folyamatos és folytatólagos jogsértést követnek el. A közmédia jogsértést elszenvedő munkatársai a büntetőfeljelentéseket ez alkalommal is meg fogják tenni, és megkérjük az érintett képviselőket, hogy miközben a jogszabályok betartását követelik, aközben maguk is tartsák be a jogszabályban foglaltakat."
kedd, 16:05
előzmény: #15755  pampa
#15756
"A máltai miniszterelnök azzal vádolta a nem kormányzati szervezetek (NGO) migránsokat mentő hajóit, hogy a Földközi-tengeren végzett tevékenységükkel akaratukon kívül bátorítják az embercsempészeket, akik így egyre több embert indítanak útnak Európa felé.
Joseph Muscat kedden a Radio 24 nevű állomásnak adott interjújában azt mondta, hogy bár Máltának nincs baja a civil hajókkal addig, amíg a nemzetközi jog szerint járnak el, nem szabad egyfajta versenyt folytatniuk a líbiai parti őrséggel. “Többször előfordult, hogy ezek a hajók még a parti őrség érkezése előtt próbálnak meg elérni a bevándorlókhoz, még akkor is, amikor a fedélzeten lévők nincsenek veszélyben” – fejtette ki Muscat, és hozzátette, mindez gyakran vezet diplomáciai vitákhoz, mert a “mentés” után a civil hajók más kikötők felé veszik az irányt."
kedd, 16:00
előzmény: #15754  pampa
#15755
"Ilyen a mai ellenzék. Ügyeskednek, besurrannak, előjogaikra hivatkoznak, sajnáltatják magukat, majd fenyegetőznek. A tegnapi nap folyamán többször is bejelentkeztek, közvetítették a semmit. De Szél és Hadházy most még annyit sem ért el, hogy a balliberális portálokon különösebben foglalkozzanak velük.
Nem mellesleg napvilágot látott az adatvédelmi ombudsman azon véleménye, amely alapján vélhetően a közmédia épületéből sugárzott ellenzéki élő közvetítésekkel törvényt sérthettek.
A jelek szerint nem akarnak felhagyni a botránypolitizálással, szerintük ebben van a jövő. Bár nagyon alacsonyra helyezték az ellenzéki politikusok azt a bizonyos mércét, Magyarország sokkal jobbat érdemelne."
.
.
:))))))))))
kedd, 15:38
előzmény: #15753  hatosa
#15754
Hamarosan időszerű lesz a képviselői jogot újraszabályozása.
Van hozzá felhatalmazás, így meg kell csinálni.
kedd, 15:21
előzmény: #15752  pampa
#15753
A Liszt Ferenc 2-se terminálba indultak, de eltévedtek. Joguk van eltévedni is.
kedd, 15:09
előzmény: #15751  pampa
#15752
"Nem tartották tiszteletben a személyiségi jogokat
Szél Bernadett az MTVA kommunikációs vezetőjének háta mögött surrant be az épületbe, amikor az kiment, hogy fogadja őket. Az M1 felvételein az is látszik, ahogy a 444.hu operatőre is így próbált bejutni a székházba. Az MTVA kommunikációs vezetője többször is udvariasan felajánlotta a képviselőknek, hogy a vendégfogadásra kialakított helyiségben adják át a közérdekű hirdetésre vonatkozó kérésüket.A képviselők azonban erre nem voltak hajlandók. Közben a munkatársak személyiségi jogait ezúttal sem tartották tiszteletben, annak ellenére, hogy erre fel is szólították őket.
Eleinte nem akartak tárgyalni
Szél Bernadett és Hadházy Ákos többször is visszautasította, hogy a közmédia kijelölt munkatársaival tárgyaljanak. Az Európai Ügyészségről szóló közérdekű hirdetésre vonatkozó kérésüket végül a kommunikációs igazgató vette át a képviselőktől.Hadházy Ákos és Szél Bernadett ezután is azt hangoztatták, hogy addig nem mennek el, amíg nem beszélhetnek a vezérigazgatóval. Hétfő délután az MTVA vezérigazgatója is lement hozzájuk, aki azt mondta: visszautasítja, hogy a képviselők inzultálják a munkavállalókat.
Teljesítette követeléseiket az MTVA
Papp Dániel vezérigazgató úgy fogalmazott: határozottan cáfolja, hogy ne kommunikálna a képviselőkkel, hiszen ahogy levelezésükben már korábban leírta, válaszolni fog a megkeresésükre. Mint mondta, az erőszakos módszerrel van a gond, amit a képviselők az intézmény és az intézmény dolgozói ellen alkalmaztak, inzultálták őket és személyes adataikat is nyilvánosságra hozták.A vezérigazgató arra is emlékeztette a két politikust, hogy megfelelő körülmények között a közmédia minden megkeresésükre válaszolni fog.Bár az MTVA ezzel a politikusok mindkét követelését teljesítette, Hadházy Ákos és Szél Bernadett mégsem hagyta el az épületet.
Szél felkészült a bent éjszakázásra
Szél Bernadett azt mondta: mosdóba szeretne menni, ezért be kell engedni őket, annak ellenére, hogy a közmédia kijelölt területén erre lett volna lehetősége. Közben azt kérdezgette, hogy ha engedély nélkül bemegy, akkor kidobják-e. A bejutást ezután többször meg is próbálta. A két párt nélküli képviselő az MTVA kameráját is kapcsolgatta.Szél Bernadett és Hadházy Ákos végül mégis átment abba az épületbe, ahol eredetileg is fogadni akarták őket.Szél láthatóan felkészült arra, hogy hosszabb időt töltsön a székházban, a hátizsákja mellett még egy bőröndnyi holmit is maga után húzott. A két képviselő végül az MTVA egyik épületében töltötte az éjszakát.
Nem tehetnek meg bármit
Kedden reggel a Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. vezérigazgatója fogadta a két képviselőt. Dobos Menyhért több alkalommal felhívta a politikusok figyelmét, hogy a viselkedésük túlmegy minden határon, félelmet keltenek a dolgozókban, zaklatják a munkatársakat. A vezérigazgató arra is kitért, hogy országgyűlési képviselőként sem tehetnek meg bármit. Felolvasta, valamint át is adta azoknak a jogszabályoknak a gyűjteményét, amelyek meghatározzák, hogy egy képviselő mit tehet.Dobos Menyhért a beszélgetést azzal zárta, hogy szívesen látja a politikusokat, csupán egy kérése van: „kopogjanak és ne törjék ránk az ajtót”."
kedd, 14:20
előzmény: #15750  pampa
#15751
"Harmadrészt pedig azért, mert az őrök erőszakot alkalmaztak a képviselőkkel szemben. A büntető törvénykönyv szerint a jogtalan támadás áldozata ugyanis az általa elkövetett cselekményért nem büntethető, ha az a jogtalan támadás elhárításához szükséges, a megtámadott akár sérülést is okozhat támadójának a szükséges mértékben. Ezzel összehasonlítva a felvételkészítés súlya nevetséges, írja a Helsinki."
.
.
Ácsorogtak a folyosón ezek a törvénytisztelő képviselőink... egyszer csak rájuk rontottak a fegyveres biztonságiak és erőszakot alkalmaztak rajtuk.....
.
.
Melyik adást nézték a helsinkisek?   :)))))))
kedd, 14:15
előzmény: #15749  pampa
#15750
"Ma sajtótájékoztatót tartott az épület előtt a két képviselő, ahol elmondták, céljuk, hogy Papp Dániel távozzon az MTVA éléről, és beszüntessék a kormánypropagandát. Szél Bernadett hozzátette, azt is el szeretnék érni, hogy a közmédia végre foglalkozzon az Európai Ügyészség ügyében zajló aláírásgyűjtéssel.
Ezután megpróbáltak visszajutni az épületbe, de nem sikerült, útjukat állták. Ezért Hadházy Ákos rendőrt hívott, visszahívás ígéretét kapta. Amikor ez megtörtént, a vonal túlvégén lévő egyenruhás azt mondta neki, ha nem történt atrocitás, nem mennek ki, nem kényszeríthetnek senkit arra, hogy beengedjék őket, erre nincs hatáskörük.
„A magyar rendőrség nem volt hajlandó abban segíteni, hogy a képviselők a jogaikat gyakorolják” – mondta Hadházy és közölte, emiatt feljelentést tesznek. Végül nem az MTVA, hanem a Duna Médiaszolgáltató M épületébe mentek, ott várják továbbra is Papp Dánielt. "

megérkezett a következő rész a szappanoperából .,   .:)))))))))))))))))
.
 nahát a képviselőkkel történő kapcsolattartásra kijelölt helyre bemehettek!   :)
kedd, 14:00
előzmény: #15745  badsector1
#15749
mára még egy dobásod van itt!  :))))
szóltam.
kedd, 14:00
előzmény: #15740  badsector1
#15748
Akkor pontosítsd, hogy mennyi a szükséges idő!"
Remélem hamarosan pontosítsák!
:)
Minden érintett helyen ki kell írni:
.
Képviselői fogadó óra: munkanapokon 14-15 h . között a kijelölt helyen.
.
Ennyi!
ha ezt igénylik ki kell nyomtani és kiragasztani! :))))
kedd, 13:54
előzmény: #15745  badsector1
#15747
Dehát bemehettek, bejutottak! 
Mit akartak még? Forradalmat csinálni? Azt egyenlőre csak a fészbukón tehetik .
Azt hitték,  hogy a forradalmat okostelefonnal is  megcsinálják? 
kedd, 13:47
előzmény: #15740  badsector1
#15746
Miért ügyfélfogadásra vagy kíváncsi, amikor országszággyűlésfogadásit szeretnének?
kedd, 13:46
előzmény: #15743  pampa
#15745
Nem kell, hogy legyen képviselő váró helység ahhoz ,hogy bemehessen egy képviselő egy közintézménybe.
Vagy te látsz ilyet a törvény szövegébe?
kedd, 13:45
előzmény: #15741  pampa
#15744
Én kérek bocsánatot de a te szavadra válaszoltam.
"KÖTELEZŐ!"
kedd, 13:44
előzmény: #15740  badsector1
#15743
Van kijelölt képviselő váró helység?
Ott tartózkodtak?

Szerinted éjszaka hivatalos idő egy közintézményben?
kedd, 13:43
előzmény: #15732  pampa
#15742
Mert az ombudsman ismerősének az ismerőse azt találta mondani, hogy a rendőrök segítségével bárhova bejuthatnak.
Ezek ismerik a törvényeket? És indulhattak OGY képviselőnek.
Na persze választókerületi választást nem nyertek. 
LISTÁRÓL jutottak be. Hát erre vagynak listázások!
kedd, 13:42
előzmény: #15738  badsector1
#15741
????
ez most hogy jön ide?
onnan indultunk, hogy azért rossz  az oktatás minősége mert kevés pénzt költ rá a FIDESZ.
.
erre te azt bizonygatod, hogy a HHH fiatalok nem szeretnek suliba járni.....
kedd, 13:42
előzmény: #15739  pampa
#15740
Akkor pontosítsd, hogy mennyi a szükséges idő!
Szerinted mikor van az mtva-ban a hivatalos ügyfél fogadási idő?
kedd, 13:40
előzmény: #15736  badsector1
#15739
igen, beengedték...de...határozat van arra, hogy ott csak a szükséges ideig tartózkodhat!
.
és gondolom, hogy a hivatalos ügyfél fogadási időn túli idő már nem meríti ki azt a kitételt.....

milyen árat számoljon fel az MTVA az ott töltött éjszakáért?    :))))
kedd, 13:38
előzmény: #15735  pampa
#15738
Igen kötelező, de ettől még rengeteg igazolatlan hiányzás fordul elő a VALÓ életben.
kedd, 13:36
előzmény: #15734  hatosa
#15737

Ne trollkodj mert a rendszergazda hamar kitilt.
kedd, 13:34
előzmény: #15732  pampa
#15736
"Rendőrt hív az aki ellen van egy jegyzői birtokvédelmi határozat egy intézmény kérésére?  "
Képviselő ellen látod, hogy nem ér semmit ez a jegyzői valami, hiszen beengedték az mtva-ba.
kedd, 13:34
előzmény: #15733  badsector1
#15735
KÖTELEZŐ!
mi az, hogy nem akarnak oda járni?
valaki a napokban azért harcolt, hogy vigyék vissza a kötelező korhatárt 18-ra!
ahogyan hiába adsz az oktatási rendszernek dupla keretet ezek a HHH gyermeke akkor sem "fognak szeretni suliba járni"....
ebből indult a beszélgetés....
kedd, 13:33
előzmény: #15727  badsector1
#15734
A wienerneustadti fojtogató 13 éves korában regisztrált és 18 éves korában már meg is fojtotta az első áldozatát.
4 évig tanult, hogy elvégezhesse!
Valami hasonlót szeretnének a liberális oktatásban hívők?
kedd, 13:30
előzmény: #15730  pampa
#15733
Előre is bocsánatot kérek, de arra próbáltam utalni, hogy a hhh-sok gyerekei már 16 éves kor előtt sem a rendszeres iskolába járásról híresek.
kedd, 13:28
előzmény: #15724  pampa
#15732
"Hadházy Ákos azt is elárulta, azért nem árulták el képviselőtársaiknak a tervüket, mert meglepetésszerűen szerették volna ezt meglépni. Ettől függetlenül várják majd őket, tekintve, hogy – ahogyan Szél Bernadett is fogalmazott – ez csak valaminek a kezdete.
A két képviselő azt ígéri: addig maradnak, amíg közérdekű közleményüket leadják, illetve Papp Dániel válaszol 10 kérdésükre.
Újra megpróbáltak bemenni
A képviselők újra megpróbáltak bemenni az MTVA épületébe, ami szintén sikertelen volt, tekintve, hogy zárt ajtókra bukkantak, ahol Hadházy Ákos elmondta, hogy nincsen joguk kizárni képviselőket. Szél Bernadett eközben bekopogtatott, de semmi, Hadházy Ákos a rendőröket hívta fel, azzal, hogy az MTVA korlátozza a jogaikat, és intézkedést kérnek."
atv.hu

Ez egy szappanopera lesz... én már látom!    :))))
.
Rendőrt hív az aki ellen van egy jegyzői birtokvédelmi határozat egy intézmény kérésére?   :)
kérdezze már meg valaki hadházitól vagy széltől, hogy a képviselő igazolványának melyik része jogosítja őt fel a közintézménybe költözésre?   :))))

bemehet, kérdezhet és távoznia kell.
ennyit nem képes megérteni egy képviselő?   :))))
kedd, 13:28
előzmény: #15725  zotlan
#15731
Miért is nem lép ki az UNIOból Németország? 
Mert háromszor annyit lehet ott keresni, mint Magyarországon
 Hát én is fenntartanám az ilyen UNIOt, ha Magyarországon háromszor annyit lehetne keresni, mint Németországban.
kedd, 13:24
előzmény: #15729  badsector1
#15730
Most akkor döntsd el, hogy beszélgeti szeretnél erről vagy kötekedni?
kedd, 13:20
előzmény: #15728  pampa
#15729
Ki mondta, hogy járnak addig iskolába?
kedd, 13:13
előzmény: #15727  badsector1
#15728
Kötelező suliba járni 16 éve korukig.
addig telik utána már nem?
esetleg a CSP-ot nem lehet a gyermek iskoláztatására fordítani?
kedd, 13:01
előzmény: #15708  pampa
#15727
" Miért lenne pénzkérdés, hogy egy HHH rétegben élő lány elvégezze a szociális gondozó szakmát??????
Miért lenne pénzkérdés, hogy egy HHH rétegben élő srác pékként szakmunkás vizsgázzon?"
Pedig ez is pénz kérdés, kell venni tankönyvet, kell venni közlekedési bérletet, ezek a kiadások is megterhelik az általad hhh-soknak nevezett családokat.
kedd, 12:45
előzmény: #15724  pampa
#15726
Nem kapott kihajózási engedélyt a barcelonai kikötői hatóságtól az Open Arms nevű civil mentőhajó, amely vissza akart térni a líbiai partok közelébe - közölte hétfőn a hajót üzemeltető, Proactiva Open Arms nevű spanyol szervezet alapítójára hivatkozva az MTI.
Oscar Camps felelőtlenségnek és kegyetlenségnek nevezte, hogy megakadályozzák őket az életmentésben. Gyáva politikusok elindítják a halottszámlálót - fogalmazott bejegyzésében.
A BARCELONAI KIKÖTŐI FŐIGAZGATÓSÁG AZZAL INDOKOLTA A DÖNTÉST, HOGY A MENTÉSI ZÓNÁHOZ KÖZELI MÁLTAI ÉS OLASZ KIKÖTŐK NEM FOGADJÁK A MENTŐHAJÓKAT. EZÉRT AZ OPEN ARMS SEM TUDJA TELJESÍTENI MAJD NEMZETKÖZI EGYEZMÉNYEKBEN ELŐÍRT KÖTELEZETTSÉGÉT, HOGY A LEGKÖZELEBBI BIZTONSÁGOS KIKÖTŐBEN TEGYE PARTRA A TENGEREN BAJBAJUTOTTAKAT."
.
Ennyi volt, már a spanyolok is besokalltak....
kedd, 12:37
előzmény: #15724  pampa
#15725

Ez azért kemény: háromszor annyit keres egy magyar Németországban, mint itthon
https://www.penzcentrum.hu/utazas/ez-azert-kemeny-haromszor-annyit-keres-egy-magyar-nemetorszagban-mint-itthon.1073825.html
Téma: eMIGRÁCIÓ, Magyaroszágból  való kilépés ,napi hírek, BÉREK!
kedd, 12:27
előzmény: #15723  pampa
#15724
"Továbbra is ottmarad a közmédiánál Szél Bernadett és Hadházy Ákos – mondták el kedd délelőtti sajtótájékoztatójukon. A két politikus célja az, hogy Papp Dániel távozzon az MTVA éléről és a pártok konszenzusos alapon egyezzenek meg a parlamenti pártok egy új vezérigazgatónak.
Azt is követelik, hogy törvényileg tiltsák be a fizetett kormánypropagandát, illetve, hogy Papp Dániel érdemben álljon szóba velük, hallgassa meg őket és válaszoljon tíz kérdésükre."
.
Ne, már!!!!!
ez már az ovis szintet sem éri el!  :)))))))))))
kedd, 12:21
előzmény: #15722  pampa
#15723
Nagy arról is beszélt, milyen reakciókat kap a környezetétől. Az iskolája elhatárolódását úgy egészíti ki, hogy csak a csúnya beszédtől határolódott el az intézmény. Túlnyomó többségében pozitív visszajelzéseket kap, a kisebbség pedig vagy kamuprofilról érkezik, vagy begyepesedett 65+-osok véleménye.
"Azt sokkal nehezebb elfogadni, hogy megállítanak az utcán és gratulálnak", mondja Nagy, mert úgy érzi, amit tett, abban nincs semmi különös, gratulálnivaló. Volt, hogy valaki ki akarta fizetni a forró csokiját egy helyen, mert büszke volt rá, ezt Nagy abszurdnak érzi. A rengeteg pozitív visszajelzés annak köszönhető szerinte, hogy a tüntetéseken sok olyan beszéd hangzik el, amely ismeretterjesztő anyagként elmondja a tényeket, de nincs benne hév. Ő pedig beszólt a köztársasági elnöknek, ezt más nem tenné meg, szerinte ezt gondolják az emberek.
Ugyanakkor nyilván jólesik neki, amikor egy pénztáros percekig dicséri, de semmivel nem érzi magát különbnek a többieknél.
Üzen-e valamit Bayer Zsoltnak?
"Nézzen tükörbe, és hallgassa végig a megszólalásait, amiben káromkodik, és úgy próbáljon ítélkezni meg felette, hogy ő is ezt csinálja."
.
.
ha valaki képtelen híres lenni.... az a hírhedtséget választja....
10 p. neki is kijár!   :)))))))
kedd, 12:09
előzmény: #15721  pampa
#15722
"Bolondot csinálnak az ellenzékből, már a balosoknak sem tetszik Szél és Hadházy magánakciója
Volt olyan, aki szerint "Szél Bernadett inkább szerepelni akar és még a WC-re mentelét is levideózza. Viszont ha nem vesznek vissza, nevetségessé teszik nemcsak magukat, de az ellenzéket is."
Közben pedig a baloldali politikusok nem értik, hogy a két "független" képviselő miért magánakciózott. A Hírklikk (korábban Sztárklikk néven futott és baloldali blogszolgáltatóként hirdette magát) megkérdezett pár ellenzéki politikust, akik nehezményezték Hadházy Ákos és Szél Bernadett műsorát az MTVA székházában.
Mint írják: 
zavart okoz az ellenzéki együttműködésben Szél Bernadett és Hadházy Ákos mai próbálkozása az MTVA székházában."
A balos politikusoknak leginkább az a problémájuk, hogy az önjelölt bohóc szerepébe öltözött Szél és Hadházy páros nem értesítette őket, így csak ketten vitték el a show-t. 
"Még azoknak sem szóltak, akik velük együtt részt vettek a decemberi akcióban, amikor az ellenzék 5 pontját akarták beolvastatni. Azért sem örültek a pártok képviselői, mert Szél és Hadházy is rendszeres résztvevői az ellenzék megbeszéléseinek. Ezeken a tárgyalásokon arról született megállapodás, hogy az ilyen horderejű akciók közösek lesznek" – írják.
Baloldali kommentelők is ízekre szedték a két politikus akcióját. Többen kételkedtek a műsor hasznosságát illetően, sőt már kezdik azt is érteni, hogy nem elég simán gyűlölködni:
"na de tényleg... ki az a hülye, aki azt hiszi, hogy ilyen baromságokkal valamit el lehet érni? nyilván ez a két idióta ezt hiszi ...nem kéne talán valami jövőkép, ígérgetés, stb... elég a gyűlölet?"
A tegnapi műsorszám annyira individualistára sikeredett, hogy nagyon sokan arra voltak kíváncsiak, hogy:
Szél Bernadett és Hadházy Ákos ugye eljutott WC-re?Hiszen abból próbáltak médiacirkuszt csinálni, hogy őket még mosdóba sem engedik be az MTVA gonosz biztonsági őrei. 
Jelentjük: sikerült eljutniuk a mellékhelyiségbe, de valami rejtélyes oknál fogva ma reggel már megint visszamentek a köztévéhez. Talán pont pisilni."
kedd, 11:55
előzmény: #15720  Bekre_Pal
#15721
Ebben nem leltem a "rendszer"  ELLENŐRZÉS jogát!
kedd, 11:51
előzmény: #15719  pampa
#15720
Újságírás A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez Hagyományos újságírók munkában az 1940-es években Az újságírás a hírek, leíró és szemléltető anyagok és vélemények közlésének mestersége a nyilvánosság felé az erre rendelkezésre álló médiumok, különösen az újságok, a televízió-adások, rádióadások és az internet útján. Az újságírás az egyik alapvető, emberi jog, a szólásszabadság gyakorlásának a legfontosabb eszköze.
kedd, 11:43
előzmény: #15718  pampa
#15719
"Másfelől miután az országgyűlési képviselő ellenőrzési és tájékoztatási feladatot is ellát, jogilag azonos funkciót tölt be a médiával ezen esetben, tehát felvételt készíteni nekik is jogukban áll."
.
a helsinkisek elveszítették a fonalat!
A médiát ki hatalmazta fel ellenőrzési joggal??????????
kedd, 11:37
előzmény: #15717  pampa
#15718
"Nagy Blanka még az egyik decemberi, kecskeméti tüntetésen elmondott dühös beszédével hívta fel magára a figyelmet, amelyben „undorító, alattomos ocsmány és fertőző járványnak” nevezte a Fideszt, majd kapott a dörgedelmekből Áder János is. Gimnáziuma később elhatárolódott Nagy Blankától.
Az Echo Tv-n futó Bayer Show vasárnapi adásában a műsorvezető Bayer Zsolt hosszan beszélt Nagyról, a 444 szerint azt mondta:
Ő a mi kis Blankánk, a jövő politikusasszonya, ugye, aki ha gimnazista, akkor maximum 18 éves lehet, és már egy igazi, kretén, barom állat. És még csak 18 éves.
Később azt mondta róla:
No, hát akkor, kedves Blanka! Az a helyzet, hogy te nem hős vagy, hanem egy szerencsétlen, nyomorult, ócska, kis proli. És hogyha így folytatod, akkor belőled nem hős lesz, hanem maradsz egy szerencsétlen, nyomorult, rohadt, kis proli."
kedd, 08:43
előzmény: #15711  capaeledel
#15717
Az ugye teljesen kizárt hogy benned van a hiba?"
.
 ez neked kérdés?    :))))))))))
kedd, 08:42
előzmény: #15712  signal2
#15716
valódi érvek?
?????
Rákérdeztem, ha dupláznák a keretet duplázódna a végzők száma?

Még tippelni sem mernek....
kedd, 08:42
előzmény: #15713  pampa
#15715

Látod erről írtam.
Kérdésre kérdéssel válaszolsz.
kedd, 08:41
előzmény: #15710  pampa
#15714
És nem ott kezdtük. Ott kezdtük, hogy belepofáztál a phylaxának írt hozzászólásomba. Tehát valójában te kötekedsz, és még hazudsz is. 
kedd, 08:41
előzmény: #15711  capaeledel
#15713
Miért lenne pénzkérdés, hogy egy HHH rétegben élő lány elvégezze a szociális gondozó szakmát??????
Miért lenne pénzkérdés, hogy egy HHH rétegben élő srác pékként szakmunkás vizsgázzon?

Nem biztosítja a többség nekik az iskolába járás lehetőségét?????
.
 akkor nézzük, szerinted miért van hiány ezekben a szakmákban?
kedd, 08:40
előzmény: #15710  pampa
#15712
Igen értelmetlennek szeretnéd beállítani, mert egyre jobban érzed, hogy valódi érveid nincsenek.
Értem, köszi.
kedd, 08:39
előzmény: #15708  pampa
#15711

"ha kötekedni akadékoskodni kell van tömeg"
.
Az ugye teljesen kizárt hogy benned van a hiba?
Akkor sem h elég sokan "jönnek szembe".
kedd, 08:37
előzmény: #15709  signal2
#15710
Az oktatásnál kezdtük!
14-18 év közötti időszakról beszélünk!
.
Látom ez így megint értelmetlen lesz.....
kedd, 08:34
előzmény: #15708  pampa
#15709
A körülmények, a felszereltség és az oktatók/ápolók/orvosok motivációja, munkakedve egész biztosan nagy részben a pénztől függ.
kedd, 08:32
előzmény: #15707  signal2
#15708
Mi múlik a pénzen?
.
 Miért lenne pénzkérdés, hogy egy HHH rétegben élő lány elvégezze a szociális gondozó szakmát??????
Miért lenne pénzkérdés, hogy egy HHH rétegben élő srác pékként szakmunkás vizsgázzon?

Nem biztosítja a többség nekik az iskolába járás lehetőségét?????
.
Látom itt nem mer senki sem a valódi problémákról beszélni.....

ha kötekedni akadékoskodni kell van tömeg.....
kedd, 08:23
előzmény: #15706  pampa
#15707
Látogass meg pár bécsi kórházat, és lásd, hogyan kellene itthon is működnie. Más tippem nincs, minthogy a pénzen múlik. Ahogy most van, az biztos nem jó.
kedd, 08:21
előzmény: #15703  signal2
#15706
Miért?
Most nem költenek?
Hozza az elvárt eredményt?
.
8 éve van a FIDESZ kormányon.
Azóta és már előtte is munkaerőhiány volt az EÜ -ben. Ápoló, szakápoló, asszisztens, szakasszisztensből.
.
Ahogyan pl. a pékből és a teher GK vezetőből is.
.
Miért van ezekből a szakmákból hiány?
Nem képesek a diákok elsajátítani a tudást amit ez igényel?
A tanárok nem tudják átadni a tudást mert nem felkészültek?
.
Mi változna pl. ezen a területen ha megdupláznád az ágazat gazdálkodási keretét?
kedd, 08:19
előzmény: #15704  pampa
#15705

"Nem kellettek a kórháznak a modern ágyak, amiket egy jobbikos szerzett"
.
https://index.hu/belfold/2019/01/14/nem_kellettek_a_korhaznak_a_modern_agyak_amiket_egy_jobbikos_szerzett/
kedd, 08:15
előzmény: #15701  bigyula
#15704
Látod ezt nem írtam.
De írtam azt, hogy hiába duplázol vagy triplázol... nem fog az eredmény a befektetés arányában növekedni.
mivel nem én vagyok a területért a felelős..... azok valószínűleg ki tudják számolni, hogy mekkora keret kell a legjobb:
árérték/arány eléréséhez.
.
miért nem beszélünk a valódi okról?

a diákok egy része nem AKAR tanulni!
.
először beszéljük meg, hogy ezt hogyan kellene elérni... majd ha itt eredményt érünk el... akkor csoportosítsuk át forrást is hozzá!
kedd, 08:11
előzmény: #15700  pampa
#15703
Duplázástól egészen biztosan látványosan javulna mind az oktatás, mind az egészségügy minősége.
Másrészt én phylaxának válaszoltam, aki szerint IS erre a két területre kellene inkább költeni, tehát t.képpen vele vitatkozol.
kedd, 08:10
előzmény: #15700  pampa
#15702
"A két országgyűlési képviselő kijelentette: addig maradnak, amíg nem válaszolnak nekik. 
Szél Bernadett Facebook-posztja szerint 
egész éjjel, alvás közben is filmezték őket. Mikor felébredt, egy ráirányított kamerával találta szembe magát. 
"Sok mindent csináltam már a kamera előtt — aludni még nem aludtam, az fix. Hogy ebből milyen műsor lesz, elképzelni sem tudom. Ezek konkretan perverzek,""
.
.
Egy képviselő arra kapott felhatalmazást, hogy bemenjen egy intézménybe és kérdezzen, nem arra, hogy odaköltözzön lakni.....
Bementek, kérdeztek, az illetékes közölte, hogy írásban fogják megkapni a választ. Ők pedig NEM MENTEK EL!
,
A többi már a hatóság dolga....
kedd, 08:07
előzmény: #15700  pampa
#15701
Tehát, szerinted felezzük (vagy negyedeljük) meg? Vagy ez az optimális összeg? Mivel támasztanád alá?
kedd, 07:48
előzmény: #15697  signal2
#15700
Látod ennek sem látom nagy értelmét, hogy a pénz-oktatás eredményessége ... témát újra nyissuk.
.
többször megbeszéltük.
.
rengeteg példát, hasonlatot hoztam... és egyből "kiálltak" a kötekedők a továbbiakból....
.
de azért ez érdekelne:
 ha a FIDESZ 2020-tól megduplázza az oktatásra fordított keretet akkor megduplázódna a:
HHH rétegből sikeres szakmunkás vizsgát letevők aránya?
HHH rétegből sikeres érettségi vizsgát tevők aránya?
 HHH rétegből sikeres diplomát szerzők aránya?
.
.
Az EÜ szintén ugyanaz.
hétfő, 22:03
előzmény: #15697  signal2
#15699
költened = költenek
hétfő, 20:37
előzmény: #15696  Phylaxa
#15697
Kellemetlen, pont arra a kettőre nem költened. Akkor gondolom, nem a fideszre szavaztál tavaly, mivel gyakorlatilag az összes többi párt többet költött volna erre a két területre.
hétfő, 19:27
előzmény: #15677  balii
#15696
Ez bizony így van. Az adó az oktatásra, egészségügyre való és nem arra, hogy "mindenki egyenlő". :)
hétfő, 17:29
előzmény: #15693  capaeledel
#15694
Partner????????????????

miket nem írsz.....
.
Idáig az volt a mantra, hogy KÖTELEZŐ!!!!!!!   :))))

akkor most mégis csak egy lehetőség?   :)))))))
hétfő, 17:08
előzmény: #15688  pampa
#15693

"A MediaMarkt nem használja ki a 400 órás túlórakeret lehetőségét – idézi a hvg.hu az áruházlánc nyilatkozatát."
.
Feldughatja a kormány a törvényét, ha a vállalkozások nem partnerek a dolgozók szívatásához:)))
hétfő, 16:51
előzmény: #15689  hatosa
#15692

Nem hiszem, hogy ez a tipikusan magyar kisvállalkozónál dolgozó munkás itt képbe kerülne, mint megvédhető alany.
Akárki írta a levelet ismeri egy bizonyos kör helyzetét. (A stílus pedig élvezetes).
https://pestibulvar.hu/2019/01/12/kitorolheted-a-sgged-a-torvenyeddel-egy-munkas-irt-orbannak-durva-levelet/
hétfő, 16:46
előzmény: #15690  pampa
#15691
"„Az áthelyezésekkel csak foltozzuk a problémát, a migráció problémájának egyetlen megoldása az indulások és a kikötések leállítása” – jelentette ki Salvini. Hozzátette: „ha Olaszországot segíteni akarják, rögtön át lehet térni a kijelentésekről a cselekvésre. Ha Európa ezt teszi, megmenekül, ha minden puszta szó marad, akkor Európa nem létezik”.
Salvini kijelentette, ez az első év Olaszországban, amely úgy kezdődik, hogy eddig több volt a kiutasítás (73 fő), mint az érkezés (53 fő).
Dimitrisz Avramopulosz közösségi oldalán hangsúlyozta, hogy az EU és Olaszország céljai egyeznek, ami a hatérvédelmet, a harmadik államokkal való, az illegális bevándorlók feltartóztatását célzó, együttműködést, valamint a hazaszállítások növelését illeti. Avramopulosz hozzátette, hogy ezzel egy időben azonban „szolidaritási mechanizmust” is működtetni kell."
hétfő, 16:32
előzmény: #15688  pampa
#15690
"Szél elmondása szerint be kellett surrannia, ahhoz, hogy bejuthasson, majd kinyitotta Hadházynak az ajtót, miután az az épület, az M elnevezésű, ahova irányították őket, zárva volt. – Ez országgyűlési képviselők esetén abszurd - mondták. Szél és Hadházy megérkezése után négy, fegyveres őr jelent meg a recepció mellett.
Hadházy hozzátette, látható hogy az Orbán-kormány nagyon fél, az MTVA-t védi, mert tudja, hogy ez a legerősebb bástyája. – Sok erőre és kitartásra lesz szükség, és több képviselő kell majd ide – mondta a független országgyűlési képviselő. A hírhamisító Papp Dánielre, az MTVA vezérigazgatójára várnak, akivel egészen eddig nem tudtak beszélni. Most is azt közölte, hogy nem ér rá. A politikusok azonban nem tágítanak. 
Pár perccel érkezésük után az MTVA leküldte hozzájuk a kommunikációs igazgatót, aki azt kérte tőlük, menjenek át vele az M épületbe. Szélék ezután tanakodni kezdtek, nem hagynák el szívesen az épületet, ha már „beszöktek”.  
A két politikus végül úgy döntött, hogy nem megy sehova, maradnak bent, és ott várják az igazgatót a kényelmes fotelben. Hadházy sokadjára elmondta a kommunikációs igazgatónak, hogy nem mennek át az M épületbe, de elfogadják, hogy Papp Dániel helyett Dobos Menyhért főtanácsadóval beszéljenek. 
- Mivel minket innen fizikailag dobtak ki legutóbb, nincsen bizalmunk az MTVA-ban, így nem megyünk ki innen - zárta Szél, mire a kommunikációs igazgató sokadjára elmondta, hogy inkább az M épületet ajánlja. 
Miközben az országgyűlési képviselők várnak, az MTVA egyik munkatársa kamerázza őket. Szél az élő videójában azt is elmondta, hogy az Echo TV már megérkezett a Kunigunda utcába. Várakozás közben Hadházy és Szél a magyar média helyzetéről, a sok pénzzel kitömött kormánypárti sajtóorgánumokról beszélget.
A videójuk alatti kormánypáérti kommentelőknek Szél azt üzente, hogy nyugodtan el lehet őket küldeni melegebb éghajlatra, de ők ezzel is a munkájukat végzik, mivel a parlamentben láthatóan semmit nem tudnak elérni, lepattannak a petícióik, interpellációik.
Körülbelül fél óra elteltével újra visszatért a kommunikációs igazgató, aki megint csak elmondta, hogy Dobos Menyhért az M épületben várja a képviselőket. Hozzátette, hogy Szél és Hadházy tegyék fel a kérdéseiket írásban Papp Dánielnek, amivel Hadházyék nem éltek. 
Végül az öt pontot a képviselők átadták a kommunikációs igazgatónak is. - Látszódjon, hogy mi is kompromisszum készek vagyunk - mondta Hadházy. De Szél  elmondta azt is, hogy addig nem mennek el, amíg nem beszélnek Papp Dániellel az adófizetők pénzét érintő kérdésekről.  – Mi az oka annak egyébként, hogy Dobos Menyhérttel beszélhetünk, míg Papp Dániellel nem? - tette fel a kérdést Hadházy, amire a kommunikációs igazgató nem tudott válaszolni. 
Az országgyűlési képviselők az aulában vannak, és nem tágítanak. Annak ellenére sem, hogy Hadházyt frissen műtötték, regenerálódása után első útja a köztévébe vezetett. Az élő közvetítést többször újrakezdték, lent a két korábbit lehet megnézni."
.
Egyszer már kértek ellenük birtokvédelmet.
 Kérni kell megint.
Esetleg ki kell őket vezettetni, mert nem működnek együtt az intézmény működést biztosítókkal.
hétfő, 16:29
előzmény: #15688  pampa
#15689
Az bizony! Szegény munkavállalókat nem sikerült a 400 órával sem elkábítani.
Majd megegyeznek a munkáltatójukkal. 
Azoknak ez semmibe nem kerül, akik nem is szakszervezeti tagok. 
Különben is a szakszervezeteknek meg kell védeni azokat a munkavállalókat is akik nem szakszervezeti tagok.
hétfő, 16:24
előzmény: #15687  hatosa
#15688
"A MediaMarkt nem használja ki a 400 órás túlórakeret lehetőségét – idézi a hvg.hu az áruházlánc nyilatkozatát."
.
.
Sorra törlik fel a padlót a cégek az ellenzékkel!   :)))))))
hétfő, 16:05
előzmény: #15682  bigyula
#15687
Na erre én is kíváncsi leszek, mit találnak még ki kínjukban  a törvényt "értelmező" DKs politikusok. 
Meddig terrorizálják ilyen kérdésekkel az ABt, mikor már most tudható, hogy csak a szájuk jár!  Egy független AB soha nem adhat nekik tetsző választ.
hétfő, 16:04
előzmény: #15685  hatosa
#15686
az már régen elszakadt.....
.
.
"Ujhelyi István, az MSZP EP-képviselője akkor azt állította, hiába küldte el közleményét Andy Vajna csatornájának, ott nem foglalkoztak vele. A képviselő ezért először a Médiatanácshoz fordult, amely egy októberi határozatban kimondta, hogy megvalósult a kiegyensúlyozott tájékoztatás médiatörvény szerinti követelménye azáltal, hogy bemondták a Tényekben, hogy Ujhelyi miként szavazott – írja a 24.hu.
Ujhelyi nem hagyta annyiban a dolgot, a Fővárosi Közigazgatási és Munkaügyi Bíróságon támadta meg a határozatot, ahol most jogerősen kimondták, hogy meg kell semmisíteni a Médiatanács határozatát, és új eljárásban kell dönteni a kérdésben.
Ezzel Ujhelyi szerint a bíróság azt mondta ki, hogy a TV2 „Orbánt éltetik Európa-szerte” című riportja nem tájékoztatta kiegyensúlyozottan a közönséget, és a Médiatanácsnak is határozatban kellene ezt megerősítenie 15 napon belül."
.
Nézett ez a bíró valaha kámáógátatvn?
hétfő, 15:58
előzmény: #15679  pampa
#15685
Pampa! 
A pihenéssel való joggal érvelni annyi, hogy azt a jogot csaknem minden joggal szemben fel lehetne használni, mert a pihenéshez nincs olyan törvény ami azt tiltaná. 
Ezzel  a gagyi megfogalmazással annyira lehet érvelni, mint a szolidaritással, ha a szolidaritást csak az UNIOs magyarázatokkal kellene értelmezni.
 Csak azt nem tudom, hogy mi lesz a pihenéssel, meg a szolidaritással, ha egy bírónak elszakadt a cérnája.
hétfő, 15:52
előzmény: #15683  pampa
#15684
"A DK politikusa az ellenzéki tüntetésekkel kapcsolatos kérdésre válaszolva azt mondta: a mostani demonstrációk nem hasonlítanak a 2006-os eseményekhez, mert soha nem volt ekkor tüntetéshullám magyar kormány ellen az elmúlt 30 évben, mint most.
Gréczy Zsoltot arról is kérdezték, hogy Péterfalvi Attila, a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság (NAIH) elnöke szerint az ellenzéki képviselőknek az MTVA székházból történő internetes közvetítései miatt felmerülhet a személyes adattal való visszaélés bűncselekménye. A DK képviselője válaszában a NAIH elnökét „fideszes pártkatonának” nevezte és úgy vélte: Péterfalvi Attilát minősíti, ha neki az a problémája, hogy a magyar televízió kamerája mellett, más is dokumentálta a tévészékházban a DK-s Varju László elleni súlyos atrocitásokat."
hétfő, 15:51
előzmény: #15682  bigyula
#15683
ez is egy vélemény.
.
idásig SZABÁLYOSAN működött a T-Ház!
Így értenek egy ülés levezetéséhez az arra jogosultak.
Ez szintén egy szabályosan összehívott ülés volt.
Miért, mitől  lett szabálytana a lebonyolítása?

mert most ez a kérdés.....
hétfő, 15:45
előzmény: #15680  pampa
#15682
Ha az AB kimondja, hogy nem volt szabályos a törvény elfogadása, az azt jelenti, hogy Kövér sem ismeri a házszabályt...
hétfő, 15:41
előzmény: #15678  pampa
#15681

További információk itt:
https://azonnali.hu/cikk/20190113_kileptetne-nemetorszagot-az-eu-bol-az-afd
(Az AfD egy 12%-os német szélsőjobb, Putyinnal nyíltan szimpatizáló párt, indul az EP választásokon).
hétfő, 15:15
előzmény: #15679  pampa
#15680
"Az ellenzéki pártok a túlóratörvény megsemmisítését kérik az Alkotmánybíróságtól, miután az Országgyűlésben történt eljárási törvénytelenségek miatt a jogszabály közjogilag érvénytelen, áll a pártok és független képviselők által jegyzett sajtóközleményben.
A beadványt támogatták a DK, a Jobbik, az LMP, az MSZP és a Párbeszéd frakcióinak tagjai, továbbá a független képviselők is, így összegyűlt a szükséges 50 aláírás."
.
Maguk alatt vágják az ágat!
szvsz
Amennyiben az AB kimondja, hogy nem volt szabályos.....
akkor azzal azt is kimondja, hogy valakik megzavarták a működést és ezért lett szabálytalan az eljárás....
hétfő, 15:06
előzmény: #15678  pampa
#15679
"A túlóratörvény elfogadott módosítása ezen túlmenően tartalmi értelemben sem felel meg az Alaptörvénynek, hiszen ellentétes a pihenéshez való alapjoggal. Az ellenzéki pártok a jövőben is közösen küzdenek a törvény visszavonásáért” – írják."

Egy önként vállat túlmunka ?
hétfő, 14:44
#15678
"A német szélsőjobboldali párt, az Alternatíva Németországnak (AfD) a szászországi Riesában tartott hétvégi kongresszusán elfogadott egy olyan javaslatot, amely célul tűzi ki az Európai Parlament megszüntetését. Nézeteik szerint antidemokratikus az EP működése a maga „751 privilegizált képviselőjével”, a jogalkotást pedig kizárólag nemzetállami hatáskörben képzelnék el.
A kongresszus fő témája az Európai Parlamenti választás volt, amin a küldöttek egy része még tovább ment: az Azonnali.hu az összefoglalójában azt írja, a párt tagjai elfogadtak egy olyan indítványt is, amely végső lehetőségként
az Európai Unióból való kilépést tűzi ki."
vasárnap, 20:04
előzmény: #15670  balii
#15675
Szerintem már 2015-ben megbukott, de örültem, hogy maradt, mert csak rosszabb jöhetett volna. :)
vasárnap, 18:38
előzmény: #15672  balii
#15674
Tuti, hogy a lengyel nő keresztelőt akart.
vasárnap, 18:34
előzmény: #15671  balii
#15673

Megígérte már vagy két hónapja, hogy visszavonul.
Csakhogy szerintem nagy tévedésben van, ha azt hisz, hogy ez dicsőséggel lehetséges.
Az új erők akkor mutathatnak erőt és más irányt, ha már most rugdosni kezdik a végelgyengülő öreg oroszlánt.
Merkel ízekre szedve fog eltűnni a porondról, abban biztos lehet..., elkezdődött.
.
A politikában elért eredményeire is ez érvényes. Biztosan van ilyen is, de nagy támadásnak lesz kitéve, akármi is az.
vasárnap, 18:32
előzmény: #15668  pampa
#15672
https://index.hu/kulfold/2019/01/13/nemetorszag_keseles_korhaz/
Lengyel nőnek nem mondták el, hogy nem állunk össze minfenféle jött-ment afgán szarra*l?! (*minősítés jogalapját a liberálisok "bajszos szar" kifejezése adja)
vasárnap, 18:27
előzmény: #15669  Phylaxa
#15671
Várjuk meg a havi zárásokat. Szerintem akkor fogják jóváírni a 20.000 ft alatti utalások költségét. 
Más:
https://m.hvg.hu/vilag/20190113_Merkel_partja_szakit_Merkel_bevandorlaspolitikajaval
Merkel megbukott, eu választás után szerintem lemond.
vasárnap, 18:26
előzmény: #15669  Phylaxa
#15670
Várjuk meg a havi zárásokat. Szerintem akkor fogják jóváírni a 20.000 ft alatti utalások költségét. 
Más:
https://m.hvg.hu/vilag/20190113_Merkel_partja_szakit_Merkel_bevandorlaspolitikajaval
Merkel megbukott, eu választás után szerintem lemond.
vasárnap, 13:41
előzmény: #15668  pampa
#15669
Ha utánanézel a tranzakciós illetéknek, akkor láthatod, hogy hiába törli el az Állam a 20K alatti átutatalásokra, a bankok nagy része nem csökkenti. Volt mozgásterük? Van mozgásterük? Rárakták? Leveszik? Pampa! Ébredj már fel! :)
vasárnap, 13:31
előzmény: #15667  Phylaxa
#15668
Internetnél?
Mobil telónál?
van mozgástér.
OKOS cég benyeli....
vasárnap, 13:28
előzmény: #15649  pampa
#15667
Pampa! Nincs hova átjelentkezni. Mindegyik rárakja és a piaccal fizetteti meg. Ezt hívják adónak. :)
vasárnap, 12:45
előzmény: #15663  bigyula
#15666
Jaja! Ettől függ Magyarország sorsa, hogy igen, vagy nem. 
Miért is lett eldöntendő kérdés azt csak nálad okoz problémát, mivel személyre szabottan kérdezted.
vasárnap, 12:43
előzmény: #15664  bigyula
#15665
Igen, még a cégigazgató feleségének a mellplasztikáját is....meg a feleség szeretőjének vett ajándékot is....azt is a szolgáltatást igénybe vevő fizeti...
.
értelmetlen ez így....
.
van egy képlet ami alapján kiszámolják a költségeket, abba nem teheted be az:
 ÁGAZATI KÜLÖNADÓT.
.
Azt a cégnek kell "benyelnie" az elért adózás utáni nyereség  terhére.
.
szvsz
vasárnap, 12:35
előzmény: #15660  pampa
#15664
Én meg leírtam, hogy mindent a végfelhasználó fizet, amikor megveszi a terméket.
vasárnap, 12:35
előzmény: #15662  hatosa
#15663
Ez egy eldöntendő kérdés: igen/nem.
vasárnap, 12:31
előzmény: #15659  bigyula
#15662
#15656 //Ha van különadó, akkor többet fizetsz a termékért, vagy nem? Ha többet fizetsz, akkor érinti a pénztárcádat?//
Szerintem egyértelmű. hogy neki szántad és nem általános problémának.
vasárnap, 12:24
előzmény: #15657  hatosa
#15661
Azt megfigyeltem, hogy elosztva jönnek!   :)))
.
cserélik egymást!  :))))

Topik gazda

pampa
4 5 4

aktív fórumozók

friss hírek

AZ OLDAL TETEJÉRE