Topiknyitó: pampa 2015. 09. 13. 07:52

MIGRÁCIÓ, EU-ból való kilépés ,napi hírek, Magyarország  

Lassan el kell kezdeni elemezni ezt a lehetőséget is,hiszen teremthet az EU olyan új feltételrendszert ami miatt már egy olyan ország amelyik nemzetállamként képzeli a jövőjét nem maradhat a közösségen belül.

A migráns kérdés nagyon időszerűvé teszi ezt a lehetőséget,hogy számolni keljen vele.


Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
gtg ma, 09:45
Előzmény: #30207  novotrade
#30210
Emlékszem, szerintem ne akard kiszámolni, mert jó eséllyel az jönne ki, hogy a vidéknek kéne fizetnie a fővárosnak.
gtg ma, 09:44
Előzmény: #30206  novotrade
#30209
Ha a keresztény erkölcsöt hirdeti és kiderül, akkor le kell mondania. Ha nem derül ki, akkor meg számoljon el a jóistennel.
novotrade ma, 09:38
Előzmény: #30207  novotrade
#30208
Tovább emelkedtek az illegális bevándorlási adatok szeptemberben, az előző hónaphoz képest 14 százalékkal többen kíséreltek meg Európába jutni a fő migrációs útvonalakon, mindenekelőtt az Égei-tengeren – jelentette szerdán az unió határ- és partvédelmi ügynöksége, a Frontex.
A szeptemberi migrációs adatokat rögzítő jelentés szerint a görög szigeteken és a szárazföldi határokon egy hónap alatt 11 500 illegális határátlépésről számoltak be a hatóságok. Ez 16 százalékkal haladja meg az augusztusi adatokat.
Az Égei-tengeren 50 600-ra emelkedett a regisztrált illegális bevándorlási kísérletek száma az év első kilenc hónapjában, az adat 22 százalékkal magasabb, mint az egy évvel korábbi időszakban. A térségben főként afgán állampolgárokat vettek fel a listákra.
A Földközi-tenger középső medencéjében kialakult, főként Olaszországot érintő migrációs útvonalon az előző hónaphoz képest 16 százalékkal több, mintegy 2300 illegális határátlépést jegyeztek fel a hatóságok. Az ilyen esetek száma az év első kilenc hónapjában összesen 9700-at ért el, ami mintegy fele az előző év azonos időszakában regisztráltakhoz képest. Itt főként tunéziaiak és szudániak próbáltak meg Európába jutni.
A Földközi-tenger nyugati medencéjében kialakult, főként Spanyolországot érintő migrációs útvonalon észlelt illegális határátlépések száma szintén növekedett, 12 százalékkal volt több, mint augusztusban. Az illetékes hatóságok mintegy 2400, főként a szub-szaharai régióból származó illegális határsértőt fogtak el. A január és szeptember közötti időszakban ezen az útvonalon mintegy 17 800-an keltek útra Európa felé, feleannyian mint a tavalyi azonos időszakban.
A Nyugat-Balkánon több mint 450 illegális határsértőt regisztráltak szeptemberben. Ezen az útvonalon az év első kilenc hónapjában 7300 ilyen esetet jelentettek, ami 80 százalékkal magasabb szám a tavalyi adatoknál. Az itt elfogott bevándorlók legtöbbje afganisztáni volt – közölték."
novotrade ma, 09:34
Előzmény: #30204  gtg
#30207
nem egy részét kellene elvinni, hanem annyit amennyi jár és a kamatait is.
.
 úgy lenne igazságos.
.
emlékszel még a "padlássöprésre"?
novotrade ma, 09:33
Előzmény: #30205  gtg
#30206
csak annak a politikusnak kell lemondania aki bizonyítottan házasság törő?

aki titokban az annak nem?
gtg ma, 09:25
Előzmény: #30203  novotrade
#30205
Ne maszatolj már, lényeges különbség van az ügyek között. Gajdos-ügy, zuglói-ügy: nyomozza ki a rendőrség és ha bűnösök menjenek a dutyiba. Viszont per pillanat nincs bizonyíték a korrupcióra, ugyanúgy ahogy Borkai esetében sem. Viszont a Zsolti ügy annyiban más, hogy ő paráználkodott is (amire viszont van bizonyíték) és mindezt úgy, hogy a keresztény erkölcsöt propagáló párt tagja, ezért kell lemondania. Tehát nem a sejdített, de nem bizonyított korrupció miatt (azt nyomozza ki a rendőrség, hogy valós-e).
gtg ma, 09:21
Előzmény: #30200  novotrade
#30204
Jobb ha tudod, hogy ez az osztás-szorzás már évtizedek óta megy, Budapesttől elveszik a pénze egy részét és a vidéknek adják.
novotrade ma, 09:20
Előzmény: #30199  gtg
#30203
Látod nekem nem okoz problémát a borkai ügyről beszélgetni!.
.
 de te látványosan nem akarsz tudomást venni a gajda ügyről!
pedig ő is polgármester!
az ő lemondást miért nem követeled?
.
 vagy nézzük a Karácsony hanganyagot!
az szintén szerintem BTK kategória!
ott nyíltan beszél !
Még sem követeled a lemondást!

stb...
.
ellenben a borkaiét ami egy üdülés során egy magáneseményen idegennel létesített szexuális kapcsolatot és ezt valaki TÖRVÉNYTELENÜL közzétette.....
 az ő esetében már KÖVETELED a lemondást!   :))))
.
 mert a többi terhére felrótt cselekményről nincsen egyenlőre bizonyíték, de más kokózó korrupt polgármesterként írnak róla!   :((((
.
Ennyit a magyar közéletről......és az itteni FÜGGETLEN és ELFOGULATLAN véleményírásról!
novotrade ma, 09:11
Előzmény: #30201  novotrade
#30202
Kadhafinak egy aranyfedezetű pénz létrehozása miatt kellett meghalnia
 2019-10-16 zsistvan79
Annak ellenére, hogy a francia vezetésű ENSZ Biztonsági Tanács 1973. évi határozata Líbia felett repülési tilalmat rendelt el a polgári lakosság védelme érdekében, egy korábban titkosított Hillary Clinton e-mailből kiderül (amiket 2016 újévkor szivárogtattak még ki), hogyan akarták a nyugati országok a NATO-t használni Muammar al-Kadhafi líbiai diktátor megbuktatására. A NATO-beavatkozás ugyanis a hivatalos nyilatkozatokkal ellentétben nem a civil lakosság védelmében történt, hanem hogy megakadályozza Kadhafi azon kísérletét, hogy egy aranyfedezetű egységes afrikai valutát hozzon létre a nyugati központi bankok monopóliumával szemben.
Az e-mailekből az is kiderül, hogy a franciák által vezetett katonai beavatkozás egy másik célja az volt, hogy a nyugati országok hozzáférhessenek Líbia olajvagyonához és neutralizálják Kadhafi azon szándékát, hogy a frankofon Afrika vezető országává váljon.
Egy 2011. áprilisi e-mailben egy akkor külügyminiszterként ténykedő Hillary Clintonnak címzett e-mailben Sidney Blumenthal ragadozó nyugati magatartást indukál Líbia irányába (az e-mail címe: “Francia ügyfél és Kadhafi aranya“).
Az e-mail Nicolas Sarkozy akkori francia elnököt azonosítja a Líbia elleni támadás vezetőjének öt stratégiai célt megfogalmazva: szerezze meg Líbia olaját, biztosítsa a francia befolyást a térségben, növelje Sarkozy hírnevét belföldön, konszolidálja a francia katonai hatalmat és akadályozza meg Kadhafi befolyásának növekedését a frankofon Afrikában.
A legmegdöbbentőbb része a levélnek az a hosszú bekezdés, ahol Blumenthal azt tárgyalja, hogy mekkora fenyegetést jelent Kadhafi 143 tonna arany- és körülbelül azonos mennyiségű ezüsttartaléka a francia frank (CFA) számára, amely akkor még primer fizetőeszköz volt a frankofon afrikai országokban.
Az e-mailből nyilvánvalóvá válik, hogy az amerikai hírszerzési források a Líbia mögötti francia támadást egy tisztán kivehető, kalkulált lépésként írják le a régiós hatalom konszolidációja érdekében a hivatalosan kommunikált humanitárius segélynyújtás helyett.
A 2011-es e-mailben ez áll:
“Ez a jelenlegi lázadás előtt felhalmozott aranyat arra szánták, hogy a líbiai arany dináron alapuló pán-afrikai valutát hozzanak létre. A terv célja az volt, hogy a frankofon afrikai országok számára alternatívát nyújtson a francia frankkal szemben (CFA).
(Forrás megjegyzés: Hozzáértő személyek szerint az arany és ezüst mennyisége alapján több mint 7 milliárd dollárt ér. A francia hírszerzők Kadhafi tervét röviddel a jelenlegi lázadás kezdete után fedték fel és ez volt az az egyik olyan tényező, amely Nicolas Sarkozy-t a Líbia elleni támadásra sarkallta.)”
Az e-mail bepillantást nyújt a külpolitikai színfalak mögé. Miközben a médiában arról papoltak, hogy a líbiai beavatkozásra az emberi életek megmentése érdekében van szükség, addig a valós cél az volt, hogy megakadályozzák Kadhafit, egy egységes pán-afrikai fizetőeszköz létrehozásában és a franciáktól való függetlenedést.
Az e-mail alapján a francia hírszerzés tudomására jutott a nyugat-orientált bankrendszerrel versenyző független líbiai kezdeményezés és ennek megakadályozására a NATO-t használták.
Líbia azóta is a tönk szélén táncol, polgárháború dúlja és Tripolit sokadszorra fenyegeti humanitárius katasztrófa."
.
.
Lassan előkerülnek a részletek. Így idővel össze lehet állítani a teljes képet.
novotrade ma, 09:06
Előzmény: #30199  gtg
#30201
A borkai ügy jobban lett menedzselve!   
.
pontosan!
.
 beszélj politológussal ha tényleg érdekel majd ő elmagyarázza.
.
 és látod, itt is továbbra csak a borkai esetet erőlteted!   :))))))
novotrade ma, 09:04
Előzmény: #30197  gtg
#30200
Hogyne.......
.
 és mi legyen azokkal a településekkel amiket a szomszédai vagy a kormány intézkedésekkel ellehetetlenített?
Budapest is vagány, hiszen a munkahely teremtő beruházások és minden más bevételt generáló tevékenységek ide összpontosulnak és Magyarország adófizetőinek a pénzéből valósult meg!
.
 most már legyen minden település önálló!  :)
.
45 után miből épült újjá Budapest?
Miből épültek a gyárak, üzemek, bankok, biztosítók, áruházak,üzletek,stb?
.
Miből fejlődött?
.
 osztani, szorozni kell és elszámolni a vidékkel.
kifizetni a különbözetet és akkor beszélhetünk az új rendszerről.
gtg ma, 08:57
Előzmény: #30195  novotrade
#30199
Dehogynem lett, mivel mindenhol megjelent, mindenki értesülhetett mind a szoci ügyről, mind Karácsony lehallgatott szövegéről és a fidesz folyamatosan nyomta, hogy botrány legyen. Csak hát Zsolti jobban belecsapott a lecsóba, így nehéz volt őt felülmúlni.
novotrade ma, 08:55
Előzmény: #30196  novotrade
#30198
 Asselborn rámutatott: amennyiben például Szíria, és/vagy a szövetségesei megtámadják a NATO-tagállam Törökországot, a NATO a szerződés V. cikkelye szerinti segítségnyújtási kötelezettséggel szembesülhet."
.
.
 Amennyiben az USA lesz a támadó fél?
Akkor mi lesz?
gtg ma, 08:54
Előzmény: #30193  novotrade
#30197
Így is van, minden település úgy gazdálkodik, ahogy akar, ezért jó lenne ha a kormány visszaadná az elvett személyi jövedelemadót. Tudod régebben az volt, hogy a település polgárai által befizetett adó fele a településnél maradt. Adja vissza és akkor már nem is kell pluszforrás a kormánytól, ennyi.
novotrade ma, 08:52
Előzmény: #30194  euler
#30196
Látod, már egyből MEGMÁSÍTJA a kampányban mondottakat.
.
Őt választottuk!   :(((((

boldog mulatós 5 évnek nézünk elébe!
5 és Karácsony lesz! 
novotrade ma, 08:50
Előzmény: #30192  gtg
#30195
nem lett belőle véleményt alakító országos botrány.
ne keverd az országos  megjelenéssel.
.
 a pornó és a hasonló magánéleti bulvár  mindent "felülír"  napjaink embere fejében!   :(((((
.
és látod, már megint borkairól beszélünk.....   :))))))
.
pedig az MSZP húzóemberének a lemondatásártól   hoztam ide cikket......
.
kb. ez ment az országos kommunikációban is!   :))))
.
euler
euler ma, 08:48
Előzmény: #30183  novotrade
#30194

Esetleg idézhetnél Karácsonytól is, hogy nem fog együttműködni a kormánnyal.
Ez azt jelenti?
"– Karácsony pénteken két levelet is el fog küldeni: egyiket Orbán Viktornak, hogy jelezze, készen áll a partnerségre, és hogy személyes találkozót kérjen, a másodikat pedig a CEU rektorának, kérve, hogy minden tevékenységüket, amely nem ütközik a magyar jogszabályokba, tartsák itt."
novotrade ma, 08:45
Előzmény: #30190  gtg
#30193
Ismered a közmondást a roma zenekar esetén?
.
minden település úgy gazdálkodik ahogyan akar.
fejlesztés esetén pedig pályázik PLUSZ forrásra és ha az a Kormány elképzelésébe belefér ahogyan az képzeli az ország jövőjét akkor kap támogatást.
.
 hogy érhető legyen az egyszerűen gondolkodók számára is....
.
pályáznak mecset és templom építésre a szomszédos önkormányzatok.
 a Kormány a templom építést támogatja plusz forrással a másikat pedig az önkormányzatnak saját erőből kell felépítenie.
Mert megépítheti. 
gtg ma, 08:38
Előzmény: #30189  novotrade
#30192
És szerinted nem volt országos botrány? Ismétlem minden média tele volt vele, a Karácsony beszéde meg mindenhol megjelent. Érted, mindenhol. A Borkai-ügy hogy jelent meg a kormánypártiakban? Jókora késéssel, szépen elsimítva.
euler
euler ma, 08:37
Előzmény: #30188  novotrade
#30191

Jól van, ez már olyan szintű alternatív valóságmagyarázat, amire azt hittem eddig, hogy csak Seldon képes.
Nézz utána, hogy miket mondott pl. Miskolcon és Gödöllőn. (Egyébként amit idéztél az is azt jelenti, csak sumákul.)
gtg ma, 08:35
Előzmény: #30188  novotrade
#30190
A csahosai nem így mondták, egyébként meg ez a megfogalmazás is borzalmas, kb. azt jelenti, hogy ha nem azokat a fejlesztéseket akarod, mint amit mi, akkor nem kapsz pénzt, ergo ne legyen önálló gondolatod.
novotrade ma, 08:33
Előzmény: #30187  gtg
#30189
Nem lett.
Ahogyan most is csak a "gyalog" beáldozásáról olvasunk!
.
Volt abban a szövegben POLGÁRMESTERNEK visszaosztásról is szó....
.
Akkor még a Karácsony beszédét elő sem vettük......
novotrade ma, 08:31
Előzmény: #30186  gtg
#30188
Ez sem igaz.
Nem azt mondta.
Azokat a településeket tudja támogatni ahol olyan vezetés lesz aki abba az irányba gondolkodik a fejlesztések területén mint a Kormány.
gtg ma, 08:21
Előzmény: #30185  novotrade
#30187
Dehogynem lett, minden média tele volt vele, sőt az összes fórum, még ti is nyomattátok itt ezerrel.
gtg ma, 08:20
Előzmény: #30183  novotrade
#30186
Na igazad van, Orbán tényleg nem mondott ilyet, csak a csahosai fújták folyamatosan, hogy az a település, ahol az ellenzék nyer az rosszul fog járni.
novotrade ma, 08:20
Előzmény: #30182  gtg
#30185
Nem lett belőle országos botrány mint a borkai ügyből.
 Ez tény.
.
Köszönhető annak, hogy az érintettek "kétségbe" vonták a hitelességét és nem nyilatkoztak.....
.
Borkai ügyről már leírtam a véleményemet a kirobbanáskor!
Azóta sem változott.
gtg ma, 08:19
Előzmény: #30182  gtg
#30184
Ja és nemcsak a jobboldaliak, én pl. az indexen olvastam róla. Hogy is van ez? Az ellenzéki média leközli az ellenzékre kellemetlen híreket is, a kormánypárti meg nem közli a magára nézve rossz híreket, pedig ráadásul az ellenzékiek adójából is működik. Szerinted ez normális?
novotrade ma, 08:18
Előzmény: #30180  euler
#30183
Orbán Viktor elmondta, a kormány együttműködésre törekszik Karácsony Gergely megválasztott főpolgármesterrel"

Ez így volt idáig is. A Kormány együttműködött a Főpolgármesterrel.
Te nem voltál média közelben a kampány során?

Nem Orbán nyilatkozta, hogy nem fog EGYÜTTMŰKÖDNI, hanem Karácsony!
Vagy már akkor megmásítja a szavát, hogy még hivatalosan be sem tölti a posztot?
Vagy ezt sem úgy GONDOLTA mint ahogyan mondta mint a 14 év alattiak utazási kedvezményét?
Akkor amit a kampány során mondott semmi sem valós?
??????????????
.
 Nem kell sok idő, és sorra fognak átalakulni az ígéretek..... majd valamikor a messzi, messzi távoli jövőben megvalósítjukra.....
gtg ma, 08:16
Előzmény: #30181  novotrade
#30182
"mennyire vigyázott az ÖSSZEFOGÁS , hogy ebből nehogy országos botrány kerekedjen a választás előtt!"
De hát minden jobboldali média ezt fújta orrba-szájba, miről beszélsz. Egyébként meg ha távozik, akkor időközi választást írnak ki, tehát újra dönthet a választó, szerintem ez normális demokratikus eljárás. Nem ezt kéne tennie Zsoltinak is, ha már kilépett a fideszből?
novotrade ma, 08:11
Előzmény: #30177  Phylaxa
#30181
A kispesti polgármester azt mondta, hogy a botrány kirobbanása óta már beszélt képviselőtársával, és abban állapodtak meg, hogy a héten tisztázzák a kialakult helyzetet."Ezután gyors döntés születhet arról, mit kell tenni" – mondta a polgármester. Gajda azt is elmondta, hogy ha Lackner Csaba távozik a képviselő testületből, akkor a körzetében értelemszerűen időközi választást írnak ki."
atv.hu
.
.
 mennyire vigyázott az ÖSSZEFOGÁS , hogy ebből nehogy országos botrány kerekedjen a választás előtt!
Most már lehet, és mehet az érintett!   :(((((
Gyorsan menesztik......
euler
euler ma, 08:11
Előzmény: #30178  novotrade
#30180

Jól van, kiírtad magadból a keserűségedet.
De legalább a Vezérre figyelhetnél (ő is elég későn mert megszólalni, de legalább megérezte, hogy most tűzszünetetet kell vezényelnie, még ha számára ez ismeretlen üzemmód akkor is).
Vagy Te már tudod, hogy amit tegnap este a nyilatkozott az kamu?
"a Hír TV kamerája előtt Orbán Viktor elmondta, a kormány együttműködésre törekszik Karácsony Gergely megválasztott főpolgármesterrel és a Tarlós Istvánnal megkötött megállapodásokat változatlanul hatályban tartja"
gtg ma, 08:06
#30179
Gratulálok, jogerősen még nem is polgármester, de ti már el is kezdtétek támadni.
novotrade ma, 07:52
Előzmény: #30177  Phylaxa
#30178
Én úgy éreztem a kampány alatt, hogy Karácsony úgy harcol a székért, hogy maga sem bízik a sikerben.
Ezért "bátor" ember módjára mindent megígért.
Árcsökkentést és színvonal emelést úgy, hogy közben egy rétegnek még ingyenessé is teszi a tömegközlekedést.
Ez csak a BKV.
.
pl. a klímaharc elleni burát mikor kezdik el tervezni?  :))))
Stadionok bontása mikor kezdődik? :)
Hogyan, mi alapján állapítja meg egy ingatlan értékét? :)
.
PÁTBESZÉD
MSZP
DK
MOMENTUM
JOBBIK
hogy csak az ismerteket említsem támogatásával jutott a pozícióba.
Ők szeretnék ennek a "gyümölcsét" is élvezni.
Hogyan oldja meg? Ennyi felé vágja az almát?  :)
Azt az almát ami végül is nem létezik, mert a kétszeresét elígérte fejlesztésre.......
.
.
Pestet nem lehet működtetni a Kormány támogatása nélkül.
Így döntöttünk a "tarlós" területet lecseréltük egy "minden nap karácsonyra".......
A "munkát" a "mulatásra"......
.
.
Ezt akarta a többség aki elment választani..... akik pedig odahaza maradtak, így jártak!  :(
Phylaxa szerda, 18:03
Előzmény: #30175  novotrade
#30177
Nincs zseton. Tarlós keményen próbálta rendbehozni, de a kormány támogatása nélkül nem sikerülhetett. Emlékszem amikor átvette és meglátta a számokat, az arcára volt írva minden. :)
      
Az ígéretek betartásához pénzre van szüksége. Ez két dolgot jelenthet: díjemeléseket és hitelt.
novotrade szerda, 09:28
Előzmény: #30175  novotrade
#30176
"„Bár Gajda Péter kompetenciája a döntés, Lackner Csabának mindenképpen távoznia kell az MSZP-ből” – tudta meg a Magyar Nemzet a szocialista párt elnökségétől. A lap forrásainak elmondása szerint az első hangfelvétel nyilvánosságra kerülésekor még nem zárták ki, hogy azon esetleg nem Lackner hallható, ám az újabb és újabb hanganyagok egyértelmű helyzetet teremtettek. Mint az egyik elnökségi tag fogalmazott: Lackner Csaba akkor sem maradhat a párt soraiban, ha hülyeségből mondta, amit mondott. Ha pedig nem értené magától, hogy távoznia kell, meg fogják értetni vele."
.
.
 Hogy itt is mi történt?    :))))
 a választás előtt még az sem volt biztos, hogy ez a felvétel valódi......
.
 :)))))))
.
dominó lesz ez is......
vagy repülő nagy nehéz kő........
novotrade szerda, 09:22
Előzmény: #30174  novotrade
#30175
"Érdemes azonban megjegyezni, hogy jelenlegi, „csökkentett programja” sem valósítható meg a jegy- és bérletárak emelése nélkül. A Párbeszéd főpolgármestere még jelöltként, június 17-én újságírók előtt bejelentette, hogy „közlekedési alapjövedelmet” is adna minden budapesti felnőtt lakosnak. Az ellenzéki politikus érvelése szerint a Belvárosban parkoló autók számának csökkentése érdekében egységes pénzbeli támogatássá változtatnák azokat a közlekedési kedvezményeket, amelyeket a városlakók jelenleg kapnak, legyen szó akár BKV-s közlekedésről, akár a gépkocsik parkolásáról.
A választási ígéret beváltása 1,5 millió nagykorú fővárosi lakossal számolva mintegy 100 milliárd forintba kerülne, ami az idén 266 milliárdos bevételű fővárosi költségvetést tekintve finanszírozhatatlan kiadást jelentene. Amennyiben csak a havi BKV-bérletet használókat – mintegy 370 ezer utast – kompenzálnák, az is évi 25 milliárdos pluszkiadást jelentene a fővárosnak. Karácsony érvei szerint a mintegy 60 százalékkal olcsóbbá váló tömegközlekedés miatt azt többen használnák, és így az behozná a kiadást.
Az új főpolgármesternek valószínűleg nem a matematika a fő erőssége, mert a BKV működtetéséhez ebben a szisztémában két és félszer több embernek kellene a tömegközlekedést választania. Ennyi új – csak elméletben létező – utas elszállítására egyszerűen nincs kapacitás, és valószínűleg utazási szándék sincs."
.
 

A választás egy érdekes helyzet.
A kampány során minden jelölt ígér.
Teljesíteni pedig csak a győztesnek kell!
Hajrá ÖSSZEFOGÁS, lehet bizonyítani!  :)
.
 A világháló nem felejt!
2024-ben újra választás lesz! 
.
 nem szólt még a tiborcz adóról.
a kampányban büszkén vitte házhoz a csekkeket......
most már elég lesz simán kipostázni!  :)))
.
Mennyire fognak örülni a támogatói!  :))))
novotrade szerda, 09:05
Előzmény: #30150  SeldonKuper
#30174
"A megválasztott főpolgármester péntek reggel fog találkozót kérni Orbán Viktortól, ugyanis akkor lesz jogerősen is főpolgármester - mondta Karácsony Gergely az ATV-ben.
Valószínűleg november elején lesz a fővárosi közgyűlés alakuló ülése. Az első közgyűlés napirendi pontjainak tervezetét már összeállították, ilyen például a 14 évesek ingyen BKV-zása. „Elkezdjük bevezetni, hogy megemeljük a hat éves korhatárt hétre, és a következő költségvetési évben - mikor látjuk a lehetőségeket - megyünk tovább” – részletezte Karácsony Gergely.
Elsősorban azok a döntések fognak megszületni, amelyek kijelölik azokat a politikai irányokat, amikben hisznek: átláthatóság, szociális program, zöld program, és a rabszolgatörvény alkalmazásának tiltása a fővárosi cégeknél.
A klímavészhelyzet kihirdetése alatt azt érti: a város kinyilvánítja, hogy érzi ennek a súlyát, illetve ez egyfajta iránymutatás arra, hogy minden döntésük a klímával kapcsolatban a jövőben a klímaváltozás elleni küzdelmük alá van rendelve.
Nem zárná ki az autókat Budapest belvárosából, hanem elkezdené egy forgalomcsillapítási-program keretében élhetőbbé tenni a belvárost, ezzel párhuzamosan a lehetőségeket is kinyitná. Szerinte a dugódíj bevezetése előbb-utóbb szükséges lesz: először egy intenzív P+R parkoló építési programot kell indítaniuk, valamint a kötöttpályás közlekedést kell bővíteniük annak érdekében, hogy ezek a parkolóhelyek olyan helyen legyenek, ahol van kötöttpályás közlekedés. Hozzátette: ez nem a belváros. Szerinte ez leghamarabb a ciklus végén megvalósítható lépés.
Budapest megválasztott főpolgármestere arról beszélt a választás éjszakáján: első dolga lesz, hogy találkozót kezdeményezzen Orbán Viktorral. Mint mondta, ezt a találkozót akkor tudja kezdeményezni, ha jogerősen főpolgármester lett, ezzel megvárja a péntek reggelt."
.
.
,
 kb. ezt a programot vártam!   :)))))
mindenre nyitott, mindent TERVEZNEK és vizsgálják a megvalósítás LEHETŐSÉGÉT!   :)))
addig pedig "ezerrel" dolgoznak a saját pártjuk MEGERŐSÍTÉSÉN, HELYZETBE hozásán!  :)
.
Így az ellenzéki oldalon bejelentkezett még egy jelölt Feri mellé!  :)
.
pedig csak EGY maradhat!   :)))
novotrade szerda, 08:50
Előzmény: #30170  hari69
#30173
Ez olyan hír, mint a Budapesten Mercedeseket osztogatnak. A hír igaz, csak nem Budapesten, hanem Bukarestben,  nem Merciket, hanem Daciákat, nem osztogatnak, hanem fosztogatnak. "
.
 Ezt írtad egy hozzászólásomra.
 Én bemásoltam a hír eredetét.....
.
Erre te terelsz BUKÁSRA,LOPÁSRA.....
Bekre_Pal
Bekre_Pal szerda, 08:48
Előzmény: #30158  novotrade
#30172
annyira nem érdekel a balfasz minielnökünk körüli véleményfelhő, de köszi
novotrade szerda, 08:47
Előzmény: #30169  signal2
#30171
Abból a hozzászólásból nem az irónia "jött" át.......
.
Ahhoz már hozzászoktam, hogy teljesen értelmetlen értelmezhetetlen hozzászólások születnek.....
hari69
hari69 szerda, 08:45
Előzmény: #30161  novotrade
#30170
Most akkor ki bukott? Ki lopott? Ki nem ép elmélyű? Ki hazudik? Szarjak be és fogjam a nyuszira?
signal2
signal2 szerda, 08:44
Előzmény: #30168  novotrade
#30169
Magából a mondatból kiderülhetett volna, mivel annyira értelmetlen volt.
Ha tennék oda smiley-t, akkor nem lenne igazi irónia/ szarkazmus.
novotrade szerda, 08:40
Előzmény: #30167  signal2
#30168
nem volt a hozzászólásban smile!  :)
.
és pontosan e nemlétező kikötőzár miatt LÉTEZIK a schengeni övezeten belül határellenőrzés!

amennyiben zárnánk a külső határt nem kellene e belsőn ellenőrizni.
signal2
signal2 szerda, 08:32
Előzmény: #30164  novotrade
#30167
Örülök, hogy nem érted a poént. Ez is mond valamit rólad.
novotrade szerda, 08:31
Előzmény: #30163  Shortelek
#30166
Mi van itt ma?   :))))
.
 Már azt is elismeritek, hogy JÓ az EÜ rendszerünk?   :))))
Shortelek szerda, 08:31
Előzmény: #30163  Shortelek
#30165
tünetmentessé tenni s diktátort. 
novotrade szerda, 08:30
Előzmény: #30162  signal2
#30164
A római belügyi tárca engedélyével az Ocean Viking civil hajó szerda reggel köt ki a dél-olaszországi Taranto kikötőjében 176 személlyel."
.
 Továbbra sem látod a fáról az erdőt!
Attól még létezik!   :((((
Shortelek szerda, 08:30
Előzmény: #30161  novotrade
#30163
Szerencsére jó orvosok vannak itt, igyekeznek t
signal2
signal2 szerda, 08:24
Előzmény: #30159  novotrade
#30162
Ja, megszüntették a kikötőzárat két EU-s tagállam között az erdőben. Jön a világvége.
novotrade szerda, 08:22
Előzmény: #30160  hari69
#30161
Juszt László: Nincs mese! Orbán végképp bedilizett. "
.
Most akkor osztogatnak vagy fosztogatnak?
hari69
hari69 szerda, 08:18
Előzmény: #30155  novotrade
#30160
Ez olyan hír, mint a Budapesten Mercedeseket osztogatnak. A hír igaz, csak nem Budapesten, hanem Bukarestben,  nem Merciket, hanem Daciákat, nem osztogatnak, hanem fosztogatnak. 
novotrade szerda, 08:08
Előzmény: #30158  novotrade
#30159
"A szlovén-olasz határszakaszon az utóbbi 24 óra alatt kilencvenen érkeztek, pakisztániak és afgánok, akik gyalogosan keltek át a két ország közötti erdős területen. Mindannyiukat feltartóztatták az olasz hatóságok, és helyi migránsközpontokba szállították őket.
A római belügyi tárca engedélyével az Ocean Viking civil hajó szerda reggel köt ki a dél-olaszországi Taranto kikötőjében 176 személlyel."
.
.
Már nincsen kikötőzár.
Így újra indulhat a taxiztatás.
novotrade szerda, 08:03
Előzmény: #30156  Bekre_Pal
#30158
keresgélj a csakazért is lacika háza táján.....
novotrade szerda, 08:02
Előzmény: #30155  novotrade
#30157
Kedd este több katalóniai városban voltak tüntetések, a demonstrálók utakat és vasútvonalakat zártak le, és sok helyütt összetűztek a rohamrendőrökkel, tiltakozva a katalóniai függetlenségi vezetőket börtönnel sújtó minapi ítélet ellen.
Barcelonában negyvenezren vonultak a spanyol központi kormány képviselete elé. A tiltakozók egy csoportja üdítősdobozokkal, petárdákkal, kövekkel dobálta az épületet védő rohamrendőröket, és megpróbálták áttörni a védelmi kordont, de a hatóságok visszaszorították őket, gumibotokat és gumilövedékeket vetettek be ellenük."
.
 Az EU ezt az esetet is elteheti a "jogállamiság rendben" kategóriába.  :(
népszavazást kiíró  autonóm VÁLASZTOTT politikusokat ezért börtönbe zárnak.
Bekre_Pal
Bekre_Pal szerda, 07:53
Előzmény: #30155  novotrade
#30156

hát én ilyen megbolondult jelzővel nem találkoztam vele kapcsolatban. szemére szokták vetni pszichopatikus, közveszélyes őrült, erőszakos hazug jellemét illetve jelleme hiányát, és közismert hogy személyiségzavaraival kezeléseket vesz igénybe ott ahol a másik híres magyart is kezelték.
 
a bolond, megbolondult egy másik, kevésbé céltudatos és következetes állapotot takar, az az, amikor az előzőekben felsorolt zavarokkal küzdő egyén szétesik és a rossz kontrollt is elveszti maga felett, elméjét nem uralja.
 
én mondjuk nem követem a napi híreket különösebben, úgyhogy nem jelent semmit, de én ilyen típusú állapotváltozásról nem tudok a kárpát medence géniusza esetében. ettől persze még lehetséges, de nem gondolom, hogy nagy jelentősége lenne az országlásának a minőségét illetően.
novotrade szerda, 07:46
Előzmény: #30154  SeldonKuper
#30155
Olvasom, hogy valamilyen nagyon okos közszereplő arról ír, hogy Orbán megbolondult a mostani választási eredmény láttán.
.
??????????????
.
 Ez hogyan lehetséges, hiszen már ezt az "állapotot" szerintük elérte:
.
 2002-ben
azután 
2006-ban.
.
majd a "sikertelen csúfosan elbukott" népszavazáskor.....
stb....
.
 Akkor most megint ki nem ír igazat?   :))))))
SeldonKuper kedd, 15:58
#30154
FORDULT A KOCKA AZ ÍTÉLŐTÁBLÁN, DE MÉG NINCS VÉGE: A MAGYARGYALÁZÁSÉRT A MÁSODFOK SZERINT MÉGSEM KELL FELELNI!
 -
https://internetfigyelo.wordpress.com/2019/10/09/fordult-a-kocka-az-itelotablan-de-meg-nincs-vege-a-magyargyalazasert-a-masodfok-szerint-megsem-kell-felelni/
SeldonKuper kedd, 15:47
Előzmény: #30152  Bekre_Pal
#30153
+++
Bekre_Pal
Bekre_Pal kedd, 15:34
Előzmény: #30150  SeldonKuper
#30152
ne szórakozz már velem: hoztál egy egzotikus hírforrásból származó tényekkel alá nem támasztott hírt, azt kellene első lépésben megerősíteni, addig csak egy kósza híresztelés. most erre megint írsz majd valami hülyeséget, én meg majd most azt fogom csinálni hogy nem baszom el az időm további felesleges viszontválaszra, szia.
Phylaxa kedd, 14:33
Előzmény: #30140  novotrade
#30151
"A barbár támadás része annak a gyújtogatássorozatnak, mely Grenoble térségében több egyházi intézményt sújtott” – fogalmazott a grenoble-i püspök.""
     
Mindenütt rövidzárlat volt. A Notre Dame -ban is. A keresztény egyházi személyek pedig egyértelműen hazudoznak az új felfogás szerint. A félhold ma már az igazi, nekik még lehet hinni. Ez van Pampa! Nekik fizetik majd az adót az ateista, haladó, humánus filozófusok. :)
SeldonKuper kedd, 12:08
Előzmény: #30147  Bekre_Pal
#30150
Na és neked milyen érveid vannak a "fságon" kívül!
novotrade kedd, 11:45
Előzmény: #30146  SeldonKuper
#30149
Újabb kérést kaphatott Orbán Viktor – Még valakit jelölnie kell Brüsszelbe"
.
Mi már adtunk két jelöltet.
Amennyiben nem fele meg a második sem, nem kell megszavazni.
novotrade kedd, 11:40
Előzmény: #30146  SeldonKuper
#30148
Egy elvégzett vizsgálatra hivatkozik a vatikáni rádió.
mivel ez nem lett közzétéve ezért álhír.
.
 tudod ugyanúgy mint az, hogy egy politikusnak két számlája is van valami szigeten.
Ja, hogy az nem álhír hanem valóság?  :))))

mi is ez?
tolómérce?????  :))))
Bekre_Pal
Bekre_Pal kedd, 11:36
Előzmény: #30146  SeldonKuper
#30147
ez a ha nincs érved mondj egy faszságot elv alapján jön ide?
SeldonKuper kedd, 11:35
Előzmény: #30145  Bekre_Pal
#30146
Úgy látszik nem vagy meghatva egy templom leégetésének a tényével!
Bezzeg a mecsetek vagy zsinagógák azok más elbírálást kapnak az ateista kiképzésen!
Bekre_Pal
Bekre_Pal kedd, 11:11
Előzmény: #30144  novotrade
#30145
na erről beszélek, jónapot. nincs neki nyoma sehol, csak a vatikán meg a helyi pap nyomja, de amilyen őszinteséggel a papi pedofília ügyét kezelik, én azért ennél többet tartanék szükségesnek, úgyhogy remélem, meglesz a link és nem kell a tízezredik belinkelt kamuhírt ünnepelnünk
novotrade kedd, 10:34
Előzmény: #30143  Bekre_Pal
#30144
A tűzeset utáni rendőrségi jelentés még rövidzárlat okozta balesetről szólt, de az azt követő alaposabb vizsgálat megállapította, hogy szándékos gyújtogatás történt."
.
 Létezik a vizsgálati eredmény, így ott kell keresni náluk valamelyik hatóság oldalán.
Bekre_Pal
Bekre_Pal kedd, 10:09
Előzmény: #30142  novotrade
#30143
igen, ezt írja az egyház, úgyhogy már csak az van hátra, hogy virítsák a dokumentumot, ez egyszerű, nem nehéz és magától értetődő, nem hiszem, hogy ezt nekem kell elmagyarázni, hogy hogy kéne ennek mennie.
novotrade kedd, 09:42
Előzmény: #30141  Bekre_Pal
#30142
én úgy értelmezem, hogy első körben balesetre gondoltak, majd a vizsgálat mást mutatott ki okként.
nem bemondás alapján, hanem volt egy alapos vizsgálat az illetékes hatóság részéről.
Bekre_Pal
Bekre_Pal kedd, 09:37
Előzmény: #30140  novotrade
#30141
mire fel? arra, hogy a nyomozás szándékosságot állapított meg, az elegendő forrás a nyomozati szervek közzétett jelentése vagy felhatalmazott hivatalos személy általi tolmácsolása, nem valami római zártkerti média bemondása spekulációs alapon.
novotrade kedd, 09:34
Előzmény: #30139  Bekre_Pal
#30140
Azért a vatikáni rádió mint hírforrás szerintem elég lehet.
Bekre_Pal
Bekre_Pal kedd, 09:15
Előzmény: #30137  novotrade
#30139
ez sajnos szokás szerint kamugyanús, rákerestem az angol és francia nyelvű források között is és alap valamint előzmény nélküli vatikáni meg valami francia papi cuccot találtam, de az állításaikat megalapozó tényekre sehol nem mutat semmi. így csak a szokásos.
novotrade kedd, 09:10
Előzmény: #30137  novotrade
#30138
A 23 éves Martelli az áldozatát a padlóra lökte otthonában, a Holloway negyedben, miután a lány elhúzódott tőle. „Azért, mert fekete vagyok?” – üvöltötte reakcióként Martelli, majd elkezdte fojtogatni a fiatal nőt, és egy késsel négyszer hasba és háromszor nyakon szúrta.
Óriási szerencséje volt a nőnek, hogy sikerült elmenekülnie a lakásból és orvosi segítséget kaphatott az egyik közelben lévő traumaközpontban. Ezeket a központokat nemrég hozták létre, hogy csökkentsék az emberölések és a súlyos sérülések miatti elhalálozások számát, melyekből Angliában körülbelül 1700 történik évente.
Ez egy sokkoló támadás volt egy fiatal nő ellen. Teljesen értelmetlen és érthetetlen, az áldozat pedig szerencsés, hogy élve megúszta– kommentálta az ügyészség egy munkatársa. „A vádemelés magában foglalja az áldozat tanúvallomását, a padló és a véres ruhák mosógépben való tisztításának ügyetlen kísérletéből származó DNS-bizonyítékokat. Az áldozat elmondta azt is, hogy Martelli korábban hasonló módon fojtogatta őt a konyhában.”
Egy nőket védő szervezet, a Solace Women's Aid szóvivője szintén leírta, hogy a támadás „szörnyű”, és felszólította a bíróságot, hogy ítélje szigorú büntetésre az elkövetőt. „Ijesztő, hogy ha egy nő nemet mond, az egy ilyen gonosz, életveszélyes támadáshoz vezet” – mondta."
novotrade kedd, 09:08
Előzmény: #30136  novotrade
#30137
Szándékos gyújtogatás után égett le a franciaországi templom – 
MAGYAR KURÍR
Idén január 16-ról 17-re virradó éjszaka leégett a francia Alpok lábánál fekvő Grenoble városának Szent Jakab-temploma. Az alaposabb vizsgálat azt bizonyította, hogy szándékos gyújtogatás történt.
Az eset után a hivatalos közlemény rövidzárlat okozta tűzről beszélt. Ezzel szemben bebizonyosodott, hogy szándékos gyújtogatás történt – adta hírül október 10-i közleményében Guy de Kerimel, a grenoble-vienne-i egyházmegye püspöke – írja a Vatikáni Rádióra hivatkozó magyarkurir.hu.
Január közepén éjjel borult lángba a grenoble-i Szent Jakab-templom, és pár óra alatt az egész épület leégett. Csak a harangtorony és egy kereszt maradt meg a pusztító tűz után.
A templom a környék kedvelt temploma volt, ahová sokan jártak misére és imádkozni. A tűzeset utáni rendőrségi jelentés még rövidzárlat okozta balesetről szólt, de az azt követő alaposabb vizsgálat megállapította, hogy szándékos gyújtogatás történt.
A hír még nagyobb szomorúsággal tölt el bennünket – írja a püspök nyilatkozatában. – Lesújtóan hat az Isère környéki katolikus hívekre. Ez a bűntett támadás a lelkiismereti szabadság, a vallásszabadság és a békés együttélés ellen. A plébánia híveit a támogatásomról és imádságomról biztosítom. Ahogy azt már korábban ígértem, a templomot újból felépítjük… A barbár támadás része annak a gyújtogatássorozatnak, mely Grenoble térségében több egyházi intézményt sújtott” – fogalmazott a grenoble-i püspök."
novotrade kedd, 08:54
Előzmény: #30133  HPeter76
#30136
Ma is felkelt a Nap, tegnap is, pedig ki hitte volna hogy ez akkor is így lesz, ha Tarlós veszít!   :)
Budapest döntött, a mindennapi munka helyett a mindennap  "karácsonyt" választotta!
Gratulálok neki és sok sikert a következő 5 évhez!
Kifogás nem lehet hiszen  egy ellenzékiekből álló testülettel kell együtt dolgoznia.
Így semmi akadálya annak, hogy megvalósítsa a programját.

Jó volt ez a választás arra is, hogy megdöntsön egy harmadik haladók által tényként közölt állítást, miszerint  ebben a választási rendszerben nem lehet legyőzni a FIDESZ-t!
.
Le lehet!
Csak össze kell fogni hozzá.
Budapest
Kerületek
Miskolc
Hódmezővásárhely
Pécs
Eger
stb...
hogy csak a nagyobbakat említsem.
Lehet győzni, így a:
.
 kerítés nem állítja meg a migrációt
 a tengerre nem lehet kerítést építeni
 után a harmadig állítás is bukott!
.
de a neheze még csak most jön az összefogásnak, EGYÜTT egy CÉLÉRT kell dolgozni az önkormányzatokban! 
Eltérő elvek mentén kell POLITIKAI és GAZDASÁGI döntéseket hozni!
Ráadásul nagyon széles ellenőrzés mellett!
Minden bekerült párt, mindentől tudni fog!
.
 RÖGZÍTENEK már mindent még az azonos pártban lévők is egymás között!   :)
.
Akkor még egyszer sok sikert a győzteseknek az előttük álló munkához !
.
Az internet megőrzi a kampányban tett ígéreteket, 5 év múlva pedig számon lehet kérni.
Shortelek hétfő, 07:55
Előzmény: #30134  Bekre_Pal
#30135
Tudod allergia, meg a sikertelenség!!
Bekre_Pal
Bekre_Pal hétfő, 07:38
Előzmény: #29905  -pny
#30134
ez hogy a picsába ér 3 hónap tiltást, ráadásul 3 napos reakcióidővel? ez annyira de annyira nevetséges...
"Jaj, pampa, miket írsz..
“én az elcsatolt területet megszállt MAGYAR terültnek tartom.
Az én szememben az továbbra is MAGYARORSZÁG!”
.
Egy avar leszármazott ugyanezt elmondhatja...
.
Jut eszembe, én pl. a házadat a sajátomnak tartom. "
HPeter76 szombat, 21:42
#30133
Feleségének.. 
 -vártam válaszoltok,haát egy köszönömöt se küldhetek már.. :::)))
Tozsdemagia szombat, 21:36
Törölt hozzászólás
#30132
pitcairn2 szombat, 21:21
Előzmény: #30086  -pny
#30131
"Nem ő akarja helyzetbe hozni. Az élet hozta helyzetbe."
+ két világháború:)
az I vh kapcsán még egy remek blogot is ajánlok:)
First World War Hidden History
Search: https://firstworldwarhiddenhistory.wordpress.com
azt hiszem nem árulok el nagy titkot azzal, hogy a blog (és az ahhoz kapcsolódó könyvek) szerzői szerint a világháborút az anglo-amerikai elit robbantotta ki a világhatalmi céljai mentén:)
igen meggyőzően érvelnek emellett, remek blog
a könyvek is jók lehetnek, de nem hinném, hogy sokkal többet nyújtanának a blognál, mivel az is felettébb részletes, talán száz órát is eltöltöttem a felolvasóprogramos végighallgatásával
pitcairn2 szombat, 21:14
Előzmény: #30083  novotrade
#30130
mert az új világrendet az anglo-amerikai elit álmodta meg:)
8. perc - Great Britain, Embryo of World Government 
https://youtu.be/vicKtOfirWc?t=468
ihol lenne a hivatkozott könyv is:)
British Commonwealth and the Future:
https://archive.org/details/britishcommonwea00comm
az idézetek alapján felettébb érdekes olvasmány lehet:)
HPeter76 szombat, 21:04
Előzmény: #30128  HPeter76
#30129
Választ kérek Töleten kinek a szégyene nem ELÉGÍTETTÉK KI?
 Ezt a kérdést ne kerülgessétek...
HPeter76 szombat, 20:55
Előzmény: #30127  HPeter76
#30128
De ekkora maratoni műsor régen láttam... Végin már volt aki konyhát nyított!!
HPeter76 szombat, 20:50
Előzmény: #30126  HPeter76
#30127
Ez nem tünti Ellenzéki rezamié...rezümé ÖSSZEFOGLALÁS! Na meg lássuk.. vak is azt mondta..::)))
 Fordul-e javukra..
HPeter76 szombat, 20:47
Előzmény: #30125  badsector1
#30126
Végignéztem..:::)))
badsector1 szombat, 17:51
Előzmény: #30084  novotrade
#30124
Ha tájékozott vagy akkor tudod, hogy a borkai ügynek országos hatása van, ezért fujták le Szegeden a sajtótájékoztatót
HPeter76 szombat, 16:45
Előzmény: #30122  HPeter76
#30123
Hát ez az a Szoci mézes madzag De féltem tőle.. valamire BEHÍVNAK mindég ez jut róla eszembe!
 Aztán Internáló központ leszünk..
HPeter76 szombat, 16:42
Előzmény: #30121  HPeter76
#30122
Igy szokott az lenni Na van itt ész!!!
HPeter76 szombat, 16:40
Előzmény: #30114  Phylaxa
#30121
JA IGEN ELŐSZÖR HUMANITÁRIUS KÜLDEMÉNNYEL.. világos nem kötik azt az orrunkra!
 >>>Így gondohatod
HPeter76 szombat, 16:36
Előzmény: #30119  HPeter76
#30120
Bocs. néznek talán mondatba jobban illeszkedik..
HPeter76 szombat, 16:34
Előzmény: #30118  HPeter76
#30119
Nem kell itt a Törökökre fogni ANÉLKÜL IS ÁTJÁRÓ HÁZNAK TARTANAK BENNÜNKET.. ::::
HPeter76 szombat, 16:32
Előzmény: #30117  HPeter76
#30118
+++++
HPeter76 szombat, 16:31
Előzmény: #30115  Phylaxa
#30117
De édes vagy olyan jókat mosolygok.. ja Értem amúgy Dobra verték az oroszok LÁTTAM A Tankok 100-zát..
 :::))))
HPeter76 szombat, 16:30
Előzmény: #30114  Phylaxa
#30116
Meg is mondta Momentum Eus Migráns cimkézet pénzeket el kell fogadni!! F.GY.A. az az a SZAKÁLAS
 OLYAN MINTHA RÉSZEGEN FORDÍTVA  BESZÉLNE!!! ::)))
Phylaxa szombat, 16:28
Előzmény: #30113  HPeter76
#30115
Nem. Onnan a Szovjet vonult ki. :)
Phylaxa szombat, 16:27
Előzmény: #30111  HPeter76
#30114
Szerintem fogd fel úgy, hogy az EU segítette azt a rengeteg menekültet, akik ott találhatók. Mert ott biztosan vannak. :)
HPeter76 szombat, 16:26
Előzmény: #30109  Phylaxa
#30113
 Ezt nem tudjuk pontosan: Afganisztánból kivonult már az USA?
HPeter76 szombat, 16:23
Előzmény: #30111  HPeter76
#30112
 bocs Eus költségvetés még korábban ~2018-ban SZAVAZTÁK MEG GIGA KÖLTSÉGVETÉST ERRE A CÉLRA..
 Óhh hát képbe vannak ezzel sokan!! Nagy fejógép működik..
HPeter76 szombat, 16:20
Előzmény: #30109  Phylaxa
#30111

         Törökökről..Ba&&&nak  azok a rájuk lőcsölt 3.5 milló Migránsra, már most sem zárják ki Tőlük mehetnek amerre látnak!
 Jó,de egészen más egy kisöprés!! Nem is értem én ezt. Idegen emberekért pénzt ad az Eu (ismeretlenül,no meg előre) Ember ésszel fel nem fogja.. ~2020-ban Előre kölségveteést megterveztek/megszvaztak, nem keveset erre a céla! Azé szeretnék tágulna a kör!!
Shortelek szombat, 16:13
Előzmény: #30083  novotrade
#30110
Szavazás nélkül is az, te nem jársz külföldre?:))
Phylaxa szombat, 15:12
Előzmény: #30098  novotrade
#30109
Hogy mennyi idő kell? Semennyi. Be sem kell jelenteni. AZ első pár ezer ember amikor ismét partot ér Törökországban vagy Líbiában, már el is tudja mondani, hogy reménytelen. :)
HPeter76 szombat, 14:08
#30108
Izraelnek tengeri kijárat kell
 -Törököknek csak egy hívatkozás volt önálló Államot akarnak a Kurdok! Aztán Olaj van e-mögött!
HPeter76 szombat, 14:01
Előzmény: #30099  novotrade
#30107
Végül is igaz ezek a Kurdok Sziria területén vannak! Tanuljuk meg minden az olajért megy,ez meg a másik!
 Donáld T. kijelentése nem érdekli,sokszor nem tudom nem -e improvizál De már ez nagy polítika..
Bekre_Pal
Bekre_Pal szombat, 14:01
Előzmény: #30083  novotrade
#30106
ne fárassz már kérlek szépen faszságokkal, köszi
HPeter76 szombat, 13:53
Előzmény: #30093  Phylaxa
#30105
Idáig a Migráns politikát polirozzák..:::))) könnyen lelehet szűrni..
HPeter76 szombat, 13:50
Előzmény: #30103  HPeter76
#30104
Bach Szilvit hallgattam..::)))
HPeter76 szombat, 13:47
Előzmény: #30102  HPeter76
#30103
van nekünk elég purdénk.. egyem meg a magyar lelküket..
HPeter76 szombat, 13:46
Előzmény: #30100  HPeter76
#30102
Ez kell ide nyűves migrás ovoda!! sorbarakni Őket kimazsolázni.. végén engemet vágnak falhoz miattuk...
HPeter76 szombat, 13:44
Előzmény: #30099  novotrade
#30101
 Afganisztánból kivonult már az USA? Úgy tudom/gondolo ki. Eln. ha tévednék!! én se vagyok biztos ebbe

Topik gazda

pampa
4 5 4

aktív fórumozók


 • BÉT
 • Indexek
 • Deviza
   • Forgalom
   • Nyertesek
   • Vesztesek