MIGRÁCIÓ, EU-ból való kilépés ,napi hírek, Magyarország
Lassan el kell kezdeni elemezni ezt a lehetőséget is,hiszen teremthet az EU olyan új feltételrendszert ami miatt már egy olyan ország amelyik nemzetállamként képzeli a jövőjét nem maradhat a közösségen belül.
A migráns kérdés nagyon időszerűvé teszi ezt a lehetőséget,hogy számolni keljen vele.
Hát nem, mert végül rájöttek az okostojások, hogy ez nem 10 milliárd euró/év lesz, hanem ha nem gyakorlatilag a világ összes pénzét rá lehet költeni úgy, hogy fogalmunk sincs mire számíthatunk belőle.
nem tudom annnyira nem vagyok képbe.. nem leszünk ennek nyertesei megnyúgtatlak.. Azt se tudják sokat Eus pénzből,hogy kerültek a Mingránsok törökbe.. sőt látképet se adnak.. csak mi hozzánk ne jöjjön.. igy vannak ezzel sok ország vezető,,ki se merik nyitni a szájukat..
S.Gy. tulajdonképpen azt javasolta az EU-nak, hogy humanitáriánuskodjon el évi 10 milliárd eurót. Még azon felül, amibe ezeknek az országonak a finanszírozása egyébként is kerül.
Tehát mire költik a háromszoros pénzt, és egyáltalán jelentős az a pénz? Mi pontosan miért szoktunk sírni, hogy milyen sok pénzt költöttünk a migrációra ( kerítés, stb.)? Ezért érdekes, hogy MIRE költik. Önmagában amit írsz, az semmi.
Soros EU-s kibocsátású kötvényeket írt egyrészt, másrészt folyamatosan bocsátanak ki a hiánnyal működő államok kötvényeket, harmadrészt ez a 6 pontból 1 lenne, de hát még ez sem stimmel
"uniónak ezzel párhuzamosan kötelezettséget kell vállalnia, hogy évi 8–10 milliárd euróval támogatja a többi „frontline” országot." ezt mondta S.GY. 8-10 MILLIÁRD euró/év
te keverted össze legutóbb is, amikor itt verted a port, hogy az óóórbán felvette a teljes milliárdos paks2 hitelt, aztán kiderült, hogy annak csak 1000-részét :)) tipikus baloldali arcoskodó
Összeforrott/rokon vallás a Törökkel..PICI BÁJA VAN ENNEK.. Mondhatnám fejünk felett,mi bőrünkre emberkereskednek...Ez pedig az!! Igy ennek minek Örülnék..Becsatlakoztak sokan hozzájuk AZTÁN TARTÓSAN OTT MARADNAK-E??!! KÉRDEZMEG BŐRÜKRE ALKUDTAK,MINTEGY ""SZABAD"" CSAPAT MEGVANNAK-E ELÉGEDVE!!O.V. Ellene van, jobbra balra telepítik a migránsokat.. Már szavaztunk is róla.. Olaszba ELKEZDTÉK felszámolni
"Nem, mert tűzparancs van a keleti török határon,"
Teljesen nem érted a török helyzetet. Törökországban már most ott van 2-3 millió szíriai menekült, ők jöttek addig, amig erdogán meg nem kapta a 3 milliárd eurót, amiről tudjuk, hogy1000-szerese a 3 millió eurónak, csak nehogy összekeverd a millió és a milliárd fogalmát :))
Miért jó az, hogyha a profit a nagytőkéseké, a kockázat meg az adófizetőké? :) Nem jó. Na itt fogtam el a DKát az meg a megszerzett profit olyan jut is marad is elvet szeretné vagy is át menne a közkézen morzsát adok a kisjövedelműeknek.. Profit először is(NEM UTLSÓ SORBAN EZT KELLENE TUDOMÁSUL VENNI) BENNE DOLGOZÓKNAK EVIDENS megilleti!! Nem az,hogy nekem mennyit osztanak le!!! Bocs. innen nézve rászotúlók távol vannak/maradnak ettől.. ez is olyan mese szerű.. már DK-ás szempontból.. DK metodika olyan,mintha valamin lisztelnék..:::)))
MIGRÁCIÓ, EU-ból való kilépés ,napi hírek, Magyarország
A migráns kérdés nagyon időszerűvé teszi ezt a lehetőséget,hogy számolni keljen vele.