ja rendesen,ezt senki nem várta,de sajnos ilyen esetekben mindig van felebbezés ,most is vol t,elég gáz,jövö pébtekig kiderül,jováhagyja vagy nem a biroság a felebbezést
Na, ez màr jobb így, ez az út a helyes. Nem keseregni kell. Gondolkodj, szàmolj, taktikàzz, elmélkedik, légy nyitott, tudj azonnal dönteni, legyél lazàbb, olvass, tanulj sokat és màris otthonosabban mozogsz a giga bukók és nyerők vilàgàban.
az, hogy opus esni fog, nem lepett meg, accept is írta, hogy várható, azért bűvöltem annyira, majdnem lemaradtam miatta a konzum vételről ----pedig szoktam betenni "jelzőket", de most nem tettem be, csak opust figyeltem bif-et is azért vettem észre, hogy adják, mint a meszes, mert 1630-on ott volt a "jelzőm" igen, nagyon észnél kellett lenni, de még így is sikerült beszorulni opusba, bif-et meg esély sem volt adni , pedig láttam, 1680-ig "üres" volt az eladói
Balentum, mivel én 99,5%-ban mobilról olvasok-írok, így fogalmam sincs hány mínuszt kaptam eddig... :) Engem szoktak amúgy? Nem mintha érdekelne, magamtól is tudom, hogy tudok hülyeségeket írni :))))
a mai nap alaposan kihozott a sodromból:) először is eladtam a richtert, 125/rv nyereséggel aztán elkezdtem figyelni az opust, 655-ön vettem bele először --- aztán néztem, néztem, és vettem 621-en is ---- aztán bejelzett a random, hogy kaptam 1630-on bif-et akkor beálltam venni oda 1600-tól 1580-ig --- megkaptam -- akkor ránéztem konzumra és azt hittem, hülyét kapok, 2670-et láttam akkor kaptam 2690- 2710 közt konzumot akkor elmentem a falat rugdosni kis időre, mivel 2900-as konzumot tartogattam már hetek óta akkor visszanéztem opusra, és láttam, 1590 is volt -- azt hagytam, csak konzumot figyeltem az gyorsan épült, akkor visszanéztem opusra , és 646-on adtam a lenti részt /621-est/ akkor figyeltem a konzumot, és vártam 2905-ön dobtam ki az első konzum adagot, aztán nemsokára 2950-en -- végül 2990-en a már meglévő összes vételem akkor vissza opusra, de azt nem adtam /a 655-öst/ eseménydús nap volt és tanulságos számomra: konzummal nem árt az óvatosság, nagyon gáz volt a mai lerántás végül is beszorultam opusba 655-ről "érdekes" nap volt ---de levontam pár következtetést is ja, és bif egyáltalán nem épült vissza, látszatkötés lett 1660-on, de kimúlt az is , előtte dobálták az 1600-as vevőre jócskán
Ügyes voltál! A minuszolással ne foglalkozz, ez ilyen portfolio fórum sajátosság. Valaki kib@szottul unatkozik, az életében nem maradt más öröm, mint azt lesni, kit bosszant, ha minuszolja...
A befolyásoláshoz a papírtól függő tőkenagyság kell, ha az adott papír napi forgalma mondjuk 100 milla, akkor 50 millával meg lehet kavarni a vizet. :) Az OTP piacán milliárdos tőkével is meg tudnak forgatni a tengelyed körül :)))
Kisbüfik topikja