Ez az élet minden területére igaz egyébként. Szerintem itt a tőzsdén ami igazán fontos hogy láss. Mindegy hogy most az TA vagy az ajánlati sorok a könyvben. Kinek mi. Az biztos hogy jó képben lenni, mert sok dolog van ami megtévesztheti az embert és szerintem ez a művészet, hogy ezt megfejtsd és tudj lépni és merj is lépni. Egyébként ebben az elmúlt 2-3 nap írásaiban is elég sok minden jó és hasznos dolog került leírásra. Mindenki hasznosítsa ahogy tudja. A mai kis nyerő papír nekem az OTT1 a CIG volt, amúgy ez is halott egy nap volt (nekem :) )
nekem van tkomom 520-ról :) de az raktárban van , lehet örökre:) amit lejjebb vettem , azokat már eladtam nem neked írom balentum, csak általában: van egy mondás a tudásról, minél többet tudsz, annál inkább rájössz, mennyi mindent nem tudsz még de van egy tőzsdei mondás is: ha túl sokat tudsz a tőzsdén, úgy értem elemzések, elméletek stb. akkor sokkal nehezebb lesz dönteni, hova szállsz be és miért erre utaltam, hogy nem biztos, ha hatalmas elméleti tudásod van a tőzsdei dolgokról, az feltétlenül jó én egyrészt lusta vagyok ezekhez, nem is érdekelnek, nem a szakmám másrészt sikeresebbnek gondolom magam a gyorsabb döntések miatt ez viszont nem elméleti hanem gyakorlati megfigyelés magamon és hát gyakorlat teszi a mestert, vagy megint rosszul írtam? :)
kérdezem nem forintozott estben tök jol lehetett 3szor volt 55ft és háromszor 70-80ft most is 55 volt ,szuper forintozás volt akár 50 ezer darabbal meg nem csak forintozni lehettett
Kisbüfik topikja