Sajnos az opus topik tele van mostanában trollokkal. Eléggé olvashatatlan lett :( Érdemi infot keveset lehet olvasni, csak a trollkodás, de az oldalakon át.
Én ugyanezt mondtam! A spekuláns világ nem változott, az emberi alaptulajdonságok se sokat. Ez ellen csak tanulással, és a racionális gondolkodás megtartásával lehet védekezni, vagy nem is tudom, mindenestre én igyekszem ezt is mindig számításba venni.
Még nem olvastam végig, nem tudom mi lesz vele. Ott jarok, hogy veszít, na bakker kb én is így érzek, ha benézek valamit.... erre gondoltam, hogy ugyanaz a szitu mint 100 éve. De miért más? Mire gondolsz?
Na, ezen ne bosszankodj, jó vétel lesz ez is majd idővel, meglátod. Én 730 on, 720 on is vettem pénteken, és van régebb ről 750 es is, meg 740 es is. Akkor éppen az tűnt jó vételnek. Van időnk. Holnap lehet, hogy még lejjebb megy, akkor még veszek hozzá egy kicsit, hogy javuljon a beker átlagom. Szerintem csak idő kérdése, de biztosan lesz még feljebb.
Többek ajanlottak az "Egy spekuláns feljegyzései" könyvet. Kb. 100. oldalnál járok, de jó nagyon. Érdekes,,hogy 100 éve is kb ugyanez volt. Balentum olvastad már? Neked mindenképpen kellene...
Kisbüfik topikja