hát ma épp valakinek ez volt a célja, hogy jó nagyot üssön a konzum árfolyamán:) de nem finoman ám, hanem elefánt a porcelánboltban---alapon:) tudod, olyan frászosan:) nagyon élvezetes volt látni, ahogy egyszercsak eltűnt minden vevő, mert akkorát rántott lefelé, kidurrantotta hirtelen 3400-tól 2260-ig az összes vevőt:) azt hittem, nem látok jól először aztán megjött az "aha-élmény"
Kire tippelsz? Ki szállt ki? Pont ezen filóztam, hogy a forgalom mennyire befolyásolja az árak alakulasát.... a kevés kötésszám egy -egy részvénynél elbizonytalanít. De még nagyon az elején jarok, hogy bármi következtetést lássak bele, amikor napközben nézem a kötéseket. Sajnos :( A piaci kötéseket meg abszolút nem tudom megjósolni. Mondjuk én meg sokszor piacin adok-veszek, szóval kb miattam sem lehet jósolni :) azt nem tudom, hogy ez nagyon gáz-e...? Tényleg aki chartokat csinal, az mikor teszi? Minden este mondjuk? Vagy mikor szoktatok?
Sajnos nem figyeltem. Egyszer néztem rá, akkor megörültem, de utána már nem léptem be. Igen, úgy érzem egy kicsit longos vagyok :) Amúgy azokat nektek is köszönhetem, mert esésben vettem anno. Valamelyik nap próbaltam a Konzum könyvét figyelgetni,,de nem érzem a lépéstávolságait :( Opus kisebb lépéseit jobban érzem. Nehéz ez nekem. Plusz a nagy dbszámnál viszont pont az arfolyambefolyásolás a nehéz, ha hirtelen sokat szeretnék eladni, vigyázni kell hogy nehogy leöntse az árfolyamot vele. Hogy lehet előrejelezni egy nagyobb pakk arfolyamhatását? Hogy lehet kiszámolni? Ezen filózgattam.
Miluna, de hiszen egy király vagy, ha a 2500-as konzumod megvan:) tényleg nem láttál ma semmit? szóval ne aggódj a 2500-as konzumod akár holnap is kiteheted, mert 3240-en végzett, igaz, egy nagy lerántás volt napon belül, de akkor neked sunshine és semmi vész:)
Éva grat! Na én meg jó hülye voltam Konzummal, megvannak a 2500-ös vételeim, látom 3400 körül van. Erre jött egy ügyfél és annyit dumált, hogy elfelejtettem utána belépni.... így megmaradtak. Pedig jó kis haszon lett volna rajta..... Szóval most nagyon kivancsi vagyok, hogy merre megy tovább....
Ezen ne aggódj. Ajánlom figyelmedbe az alábbi cikket Zsiday Viktortól. Lehet Zsidayt utálni, de 20 év alatt a tőzsdézésből több milliárdos vagyont épített fel, szóval annyira nem balfax, mint amilyennek mostanában sokan beállítják.
Elbizonytalanítás után igen. (erre utaltam, akkor amikor megemlítettem a túlzott várakozást) A forgalom tökéletesen úgy alakult, ahogyan gondoltam. És meg lehet nézni, hogy a forgalom nagyobbik része hol keletkezett. Valaki csúnyán szállt ki (szerintem fórumozó volt), de ezt követően egyenlőre nem teljesen az történt,amire számíthatott. A chart nem túl szép, de nem volt nehéz (nem kellett hozzá túl sok), hogy ilyen legyen amilyen. A forgalom alakulását célszerű figyelni. Nagyobb buli csak egy esetleges új ATH esetén jöhet szerintem.. Valamiért szükségük volt arra, amit ma elfogadtak, még ha ez csak később is derül ki. Sajnos nincs konzumom pedig most könnyedén lekereskedhettem volna az eddigieket. Izgi jövő hetet várok..
fizikailag csak annyi, hogy valahogy hülyén tartom a kisujjam, ha egerezek, és egy inam fáj a kisujjamban, ha rengeteget kötök:) nyárról ismerős ez már, de elmúlik, jön a hétvége:) szellemileg: az az igazság, élvezem, mintha egy vadász lennék a bozótban:)
én már nem szánok 2000-3000 darabnyi konzumra pénzt magyarul: figyelem a lehetőségeket benne, de eszem ágában sincs, hogy több ezer darabom legyen belőle egyszer volt egy kutyavásár, nyáron, amikor 4-5000 darabbal nyomultam benne azóta soha és tudod miért? mert fejembe égett a harmadolás, a 3150 után az 1144 tehát azóta csak daytrade és nem komoly "tartás"
Kisbüfik topikja