"Sziasztok!Mivel ma reggel véletlenül csináltam egy rossz topikot (Random
számlanyitás), kedvet kaptam ahhoz, hogy most tudatosan létre hozzam a
régóta tervezgetett topikomat, melybe azok hozzászólását várom, akik nem
életvitel szerűen tőzsdéznek, hanem kedvtelésből, hobbiból és a céljuk a
banki kamatok feletti hozam elérése és a megtakarított pénz értékének
megőrzése, megspékelve egy kis spekivel és az esetleges "piaci
lehetőségek" kihasználásával.Természetesen a PROFIK segítségét,
észrevételeit is szívesen olvasom.Én már 10 éve "foglalkozom" tőzsdével
és csak magyar részvényekkel.(2007 óta Cashline, aztán 2010 óta online
portfolio" Kolléga! Ne haragudj rám, de írok megint. Egyszer már megtettem, megteszem most is, vagy megérted végre, vagy nem. A segítő jó szándék vezérel. A fenti írás a topic nyitó szöveged. 8 éve foglalkozol tőzsdével, kihagyás után most újra nyártól "élesben". Lentebb láttam, hogy kérdezel TA-ról, meg látom, sikerült felfedezni az investing.com-ot. Tehát 8 év óta és szűkebben nyár óta változatlanul nem tudod, mi a TA. Azt is mondtad egyszer, hogy utálsz olvasni. Meg azt is, hogy veszem már végre Mészárost, hogy a többiek ne vágják a fejemhez, hogy ebből is kimaradtam...Ne haragudj, de mindenkitől mindent kérdezel, de nem látom, hogy hajlandóságot mutatsz arra, hogy tanulj. Akkor minek kérdezed meg? Úgysem fogod megspórolni azt a kőkemény áldozatos munkát, amit a tanulással kell elérned! Ismétlem, tanulással... A javaslatom az, teljesen jó szándékkal, ámde igenis keményen fogalmazva, hogy vagy odateszed magad és megtanulod azokat az alap dolgokat, amiket kellene vagy ennek a világon semmi értelme. Ne gondold azt, hogy az ide írogató 12 raklapnyi humán tőke tanácsait helyesen fogod használni, ha nincs mögötted alap, ha nem érted, miről beszélnek...hát ne haragudj az írásomért. Munkámból adódóan muszáj jó emberismerőnek lennem. Van egy bizonyos típus, akin úgy tudsz segíteni, ha jól belerúgsz. Remélem, jól mértem fel és Te ebbe a típusba tartozol, mert akkor sikerül valami jót tennem a JAVADRA!
2/3-dal nem számít az Alkotmánybíróság sem, a "Független" ügyészségről meg itélet van, hogy lehet őket Fideszesnek nevezni. A bíróság pedig hiába független, ha nem érkezik vádemelés..lsd.. eltünt cd-k, kivett pénz a csőd előtt, stb.
Szia! A demokráciában azért vannak a törvények ( független ügyészség), hogy aki gyenge, az védje az erősebbtől...ezért nem ütnek le, erőszakolnak meg, veszik el a házad stb..és találd ki hogy ki a legerősebb egy társadalomban?...az állam. Így bár hülyén hangzik, de az ügyészség vagy a köztársasági elnök stb. feladata pont az lenne, hogy az "Ő" túlkapásait megfékezze, ami egy fejlett demokráciában többnyire működik is. Amikor pedig megáll a házad előtt a fekete autó, akkor már hiába mondod nekik, hogy én rátok szavaztam, mert baromira nem fogja őket érdekelni.
most készülnek beszántani a bíróságokat mert azok komcsik :D tényleg az utolsó védőbástyákat építik le, még visszavan az Alkotmánybíróság meg a Kúria, ahol épp elmeszelték a TAO érvelésüket. Nem kicsit lehetnek dühösek :D A legeslegutolsó védelmünk az EU tagság, mert onnan koppintanak ha messzire gurul a gyógyszer. De már látni a csírákat hogy ki akarnak lépni s ezzel teljesen meghódítanák az országot.
ha havi 600-t kerestél akkor nem az utcát söpörted gondolom, vagyis komolyan munkahelyed volt, s elvileg értéket is teremtettél amihez tudás kellett. Ezért fura hogy nem találsz más állást, pláne ilyen munkaerőhiányos helyzetben
Kisbüfik topikja