Megbocsátjuk neked az igazolt hiányzást, de valamikor össze kell hoznunk egy találkozót. :) Vegyél Konzumot és gyere a közgyűlésre december 8án. :)) Én se szoktam napizni, de Metwolf telefonján a Randomos applikációval nagyon tetszett, úgyhogy az elmúlt két napban rákaptam kicsit az ízére.
Szimpatikus a hozzáállásod, jámbor ember vagy, jó ember. Na igen, akik hajlandóak kockázatot vállalni, néha bebukjuk, de összességében a jelen piaci környezet megjutalmaz. Aztán, ha a medve már itt ólálkodik a kertek alatt, meglátjuk, mire jutunk. Egy másik szimpatikus kolléga mondta, hogy a tőzsdén vagy nyerünk, vagy tanulunk valamit. :))
Nem nagy, csak ismerned kell a szitut, amiben kereskedsz, érezni kell a dinamikàt. Azért vettem alsó limiten, mert érezni kell, hogy ez most nem a durvàn odatapasztós alsó limit, ami jó hozam/kockàzat arànnyal megjàtszható. Utàna meg hinta-palinta volt, azt is megjàtszottam. De ne engem kérdezz, Éva a daytrader, nekem ez volt életem első napizàsa. Én swinges vagyok, csak unatkoztam. 😂
1k-t forgattam tegnap is opusban és hozott 20k-t. Ez nem nagy kockázat. Konzumot vettem, 6MFt körül tettem bele, 1k-t adtam, hozott kb. 4-500eFt-ot. Hozam/kockázat arány kiváló. Nem azt kell nézni, hogy mennyi pénzt teszel bele, hanem a hozam/kockázat. Konzum esetén látható volt, hogy 2400 alá már nem adják, de 3500 volt előző nap, 3000-re felmehet, fel is ment. Ma kaptam Konzumot 2666-2600 között. Jövő hétre jó lesz...
...nekem más dolgok jötte közbe sajnos... ezért kénytelen voltam akkor amikor közbejöttek kiszállni... ezt a részvényt nem fogom soha elfelejteni... én megértettem amit írtál és köszönöm... függetlenül attól ami történt a jövőbe nézek... további szép estét kellemes hétvégét Neked:) most különben vagy most is ez így helyesebb már azon spekulálok, hogy mi lehet a következő kiszemelt... ez lehet a magunk fajtánál valamiféle betegség amire nincs orvosság mert mi így élünk és ezt szeretjük... Jó éjt léptem:) és bocs, hogy vagyok:) remélem nem terheltem túl senkit...:)
Olvastam, semmi gond. Felhúzàsban ne vegyél soha, csak az elején, ha lemaradtàl, ne fuss az àr utàn mert kitömnek. Engem rengetegszer kitörtek màr, nehéz megtanulni megàllni. Ha napizol, nézd folyamatosan az 5-15-30 perces gyertyàkat nagyon sokat segít! Ha emelkedésben doji van, adni kell, mert nyugodt lehetsz, hogy 3 perc múlva esni fog. Esés ugyanez csak vételre.
Olvastam az eredetit, nagyon találó. :)) Annyival egészíteném ki, hogy ha valaki rátalál egy sztorira, amiben hisz, hogy nagggyá válik és még olcsón megveszi, tartani kell. Látod, vetted az OTT1-et amikor T kategóriás volt és most hol van? 31Ft-on lehetett tudni, hogy biztonságtechnikával foglalkoznak, isrv tőkét emelt. Vettem én is, de a 40-50Ft közötti kínlódásból elegem lett és kiszálltam... Ugyanakkor vettem a Konzumot és Opimust amikor olcsó volt és én hittem a sztoriban. És tartottam és tartom.
a könyvben mindig a "lyukakra" figyelek, hova érdemes helyezkedni vétellel és eladással, és hol valószínű, hogy könnyen elmegy az eladás, igen, a nagy eladók elé szoktam állni , ha megéri ott adni de ma egy élmény volt végignézni a lefelé durrantást, ugrottam ki folyamatosan a vétellel, és 527-nél borítottak először a nyakamba egy tételt, mondtam is hangosan: "az anyátok!":) aztán amikor 515-ön is kaptam és leszobrozott oda egy darabig, gondoltam, beszorultam: 546, 527, 520, 515-ös vételek, mi lesz ebből ? aztán tádámmm, 558 -on kiment a cucc:)
nekem ma remek napom volt mert beszorultam az OTT 1-be DE örülök, mert a jövő héten húzni fog fel:) engedjétek meg, hogy ezt betegyem ez egy igazi gyöngyszem mai pihent agyam szüleménye: idézet magamtól:"jókor kell venni, a legjobbkor meg eladni...az a baj, hogy kevesen tudják mikor van jókor, mikor meg a legjobbkor..." remélem senkit nem zavartam meg de a mai napi kereskedés ezt hozta ki mint terméket belőlem:)
Kisbüfik topikja