őrület ez az ott1, már nem is merem csúfolni:) viszont azt nem értem, hogy a Bif-et miért dobálják ennyire én gyűjtöm kevés az osztalékos papír a bét-en és ez az lesz ki tudja, lehet, szép kövér osztalékot fog fizetni, ahogy a tulajairól feltételezem
balentum, a nagy tőzsdés!!!! :) tessék, a topik legjobb tőzsdeguruja vagy lassan:) őszintén gratulálok:) én viszont adtam mai vételű konzumot, 2450-2500-ast 2870-2892-n:) /csak 200 darab/
józan paraszt ésszel gondolkodva látszódnia kéne szerintem hisz az érvényességnél csak egy dátumot írsz be. nyugodtan kérdezd meg Őket az a biztos...az sem kizárt, hogy esetleg te hibáztál a megbízás megadásakor.
Köszönöm! Fel fogom hívni őket. De akkor ha adtam be megbízást limites eladásra 431-el érvényességi idő holnap, akkor az azért nem látszhat egyelőre a nyitott megbízásoknál mert holnapi dátummal van?
...ha van olyan fül a felületen, hogy "Nyitott megbízások" akkor ott meg tudod nézi. Én is OTP-s vagyok de én számítógépről a direkt brókerben "dolgozom", ezért a smartbróker felületét nem ismerem. ...vagy egyszerűen hívd fel az ügyfélszolgálatot...
minden nap tartogat meglepetést:) 657-en elment egy adag masterplastom 586-ról:) eddig a master a mai nap meglepetése számomra pedig írtam pár napja, hogy jó lehet
1. Nyitó szakaszban nem tudsz beadni piaci megbízást. . 2. Ma 506 Ft-nál alacsonyabb eladási ajánlatot nem vihetsz be. . 3. Zárás után, 17:10 után kell minél hamarabb bevinned az ajánlatodat a holnapi alsó limiten, azaz 431-en. Ez MÉG NEM KERÜL be a tőzsde rendszerébe, csak a brokicégébe, de ott se mindegy, hogy mikor tetted be az ajánlatodat. Aztán holnap reggel 8:30-kor nyit a könyv, ekkor kerülnek a tőzsdei rendszerbe a brokicég rendszereinek ajánlatai. És itt vagy jó helyre kerülsz, vagy nem... . 4. A mai mennyiséget elnézve, holnap is alsó limites nyitás lesz jó eséllyel, de hogy utána mi történik, azt csak jövőbelátó tudja. (lehet, hogy csak 350-400 között áll meg, lehet, hogy már holnap visszakorrigál az alsó limitről 450-500 közé, sokminden lehetséges).
Törölt felhasználó2017. 11. 08. 11:37
opi 400 ig nem megy ,kezeket gombokra appenin 500 alá nem megy .kezeket fel,gombokaz én nyomom
Törölt felhasználó2017. 11. 08. 11:36
Előzmény:
törölt hozzászólás
Az most nincs sajna, és a mai napi bénázásom miatt amugy is kellene infó hogy a jövőben ne lépjek ilyet! Légyszi aki tud segíteni írja meg.
Sziasztok olyan kérdésem lenne, hogy ha most be akarok állni a holnapi alsó limitre eladásra Opusból, akkor milyen eladással tegyem? Mert ma reggel Piacit adtam be és elutasította holott azt hittem sajnos, hogy bekerülök énis a FIFO-ba. Kérlek segítsetek.
Kisbüfik topikja