bocsánat, javítás: amikor lezuhant, 527-515 közt kaptam, azt adtam 558-on, pedig utána elment 570-ig is, a méreg megevett, de aztán megint jött le, mint egy marha, és kaptam 524-en, azt tartom
Brutál volt ma az Opus. Beálltam 552-re az első öntés után, de meggondoltam magam, kiálltam és 2 perc múlva bedöntötték. :D 520 alá akartam állni, pontosabban alsó limitre, de megjött a gázszerelő és lemaradtam a felpattanásról. :( Konzumot gyűjtöttem, az jó lesz jövő hétre szerintem.
Én 510-520, 535-550. Életemben először napiztam. Unatkoztam. 😂 Én chart alapjàn nyomtam. Tudom, hogy neked a könyv a mindened. Milyen jelekre figyelsz a könyvben, amikor adsz vagy veszel? Példàul vételnél beàlsz nagy pakkokkal elé, eladàsnàl alà? Egyebek? Csak mert jó a kettőt együtt nézni.
sziasztok gyerekek, ma csak opusban mozogtam, teljes figyelemmel, először kaptam 557-en, adtam 562-n, aztán kaptam 546-on, és már kezdtem örülni, amikor lezuhant na akkor beálltam 515-517-re, ott is kaptam, és onnan volt egy szép száguldás felfelé, 558-on adtam az egész batyut , aztán visszakaptam 524-en, az megmaradt jövő hétre a konzumhoz képest az opus-kereskedés egy woody woodpecker-történet:) tetszett:)
Én már egy ideje olvasgatom. Nem könnyű, és nem is egyszeri olvasmány, de valóban nagyon jó. Szép reggelt egyébként. Mostanában jók voltak a péntekek, reméljük nem fordul meg ez a trend! Jó kereskedést mindenkinek!
Kisbüfik topikja