Tudod...nagyon sokat tanulhattam TŐLED...(is)... nem én vagyok a hatalmas hanem TE...(és a TÖBBIEK is) de végül is ez semmit nem számít... az embereknek igyekezniük kell magukba szívni a múltban felhalmozott tudást és megérzést... úgyis a piac dönt...:)
Nem túlzás. Nekem rendelkezésre áll 20 évnyi megélhetés és nem hagyom abba a rendes munkámat, mert nem tartom elég biztonságosnak ezt a pénz mennyiséget. Meg a tudásom is kevés, csak szerencsém volt idén.
Miért ne jött volna át, amit írtál? Egyáltalán nem gondolom, hogy könnyű, vagy egyszerű, amit csinálsz, azt akartam kifejezni, hogy profi módon csinálod, észben és mentálisan is. Bocs, ha ez félreérthető volt.
úgy, hogy mindig van szabad pénzem, nem is kevés van egy banki számlám, amin szigorúan csak blue-kat veszek, richtert vettem utoljára 6580-on és adtam 6900-on, tehát majdnem az összes pénz szabad rajta, kivéve egy régi tkom-beszorulást 525-ről, de az csak a pénz 5%-át foglalja tehát van egy szigorúan kezelt számlám, és van a randomos, amiben ha beszorulok, nem nagy tragédia illetve tragédia, mert abból termelem a havi megélhetést de ott is szabadon hagyok mindig havi 2 millát minimum
Talán nem haragszik meg Éva, ha én is belekotyogok. Fel kell halmozni akkora tőkét, mielőtt az ember megélhetési tőzsdés lesz, hogy akár 20 évig a család megéljen belőle. Így, ha 10 évig tart a medvepiac és nem sikerül elég pénzt csinálni akkor sincs gond.
Liberta, talán nem jött át, amit írtam, hogy az érzés nagyon vacak, amikor úgy gondolod, beszorulsz , én ma átéltem ezt opusban, de aztán mégis jóra fordult minden, tehát először puffogtam, hogy na jó nagy balek lettem, utána meg örültem, hogy na jó nagy nyerőt húztam be de a lényeg: cselekedtem
én sosem piacin adom, mert az lustaság megnézem, hova tudok helyezkedni és ebben már szinte mester lettem, bár egy hibám, hogy biztonságból általában korábban adok, de az nem baj, csak sok nyerő legyen
Éva, mindig jó olvasni, hogy milyen ügyesen daytradelsz! Lehet kérdésem tőletek, hogy ha könyvre támaszkodtok inkább, akkor a piaci áras eladásokat/vételeket hogy kezelitek? Aki piacin önt be eladásra nagy mennyiséget, az vajon kikalkulalja, hogy kb mennyit kap érte? Vagy ott más a cél? Remélem érthetően kérdeztem :)
Kisbüfik topikja