Olvasom a topicot rendszeresen. Néhàny jó tanàcs. 1. Lecsorgàsban kell venni, nem a felhúzàsban. 2. Rà kellene feküdnöd intenzíven a TA elemzésre. Ezeken a szinteken, amiket írtàl, nem szabad vàsàrolni. Dràga hibàktól kímélnéd meg magad, a TA könnyen megtanulható. 3. Legyen nagyobb arànyban a tanulàs szvsz. mint a fórum. Ha így csinàlod, egyre jobb leszel és magabiztosabb. Jót akarok, hidd el. Sok sikert!
ezek az átlagok magasak --- ha elvesztetted a bizalmad, a nyereséges részeket add el, én most ilyen magas átlagról még nem vállalnék be totál menekülést ---
na most a bökkenő nem ott van, hogy "fiatal cégek", mert egyszer volt fiatal cég az apple is például és töredékét érték a mai árnak az rv-k a bökkenő az, hogy itt politikai hátszél alatt szervezett cégekről van szó ami jól is elsülhet, mert belepakolnak sokmindent, és meglesz a funda is végtelen pakolás mehet, mint tudjuk hát, nem tudom én marhára résen vagyok azért, megéltem már sok kispapír tündöklését és bukását
igazad van, kezdenek rángatózni összevissza az ML papírok, ez nem túl bíztató jel a kérdésed, hogy ezt valaki okkal vagy ok nélkül csinálta /mármint az elbizonytalanítást/ , arra gondolok, hogy több brokicég játszhat "nagyban" a papírokkal, és ha egy azt gondolja, kiszáll, főleg egy nagyobb, bizony nagy elmozdulást okozhat /fogalmunk sincs, melyik brokicég mekkora tulajdoni hányadot söpört be már kezdetekben, amikor a nagy felszáguldás volt, valószínú ez is volt az oka a nagy felszáguldásnak, nem a kisbüfik, ők csak "utaztak" benne/
köszi doxa, a "csattanó" a végén volt, az utolsó mondatban közben vigyorogtam, mert engem is megdícsértek, hiszen az ugrásra kész spekikről is szó volt, akik tudnak dobbantani azonnal a nyúlcipőzés magasiskoláját nem ártana tanítani:)
Kisbüfik topikja