facebok egy rakás sar,,olyan mint akábitoszer, ha megszünik,megörülnek majd és
Törölt felhasználó2017. 11. 04. 09:41
Előzmény:
törölt hozzászólás
Tudom, hogy itt minden a pénzről szól, de egy valamit nem szabad elfelejteni. Az egészséget és boldogságot pénzért nem lehet megvenni. Anélkül meg a pénz elveszti szerepét. "Fiatalon az ember a pénzért feláldozza az egészségét, hogy később a pénzért visszakaphassa azt."
lesz ez rosszab mert robotok születnek és azértb baj mert érzéketlenek minden iránt és akkor itt avég
Törölt felhasználó2017. 11. 04. 09:36
Előzmény:
törölt hozzászólás
Lehet lesznek valahol. Facebookról se gondolta senki se h hova jut. Gazdaságilag, pénzügyileg nagyon ott vannak a szeren ezt fogadd el...
Törölt felhasználó2017. 11. 04. 09:36
Előzmény:
törölt hozzászólás
Köszönöm szépen, neked is sok nyerőt:-) Az Opi rallyzását úgy élem meg, h kompenzálása a budapesti lakásárak 1-2 év alatt bekövetkezett elképesztő, 50-60%-os drágulásának. Nem vettem lakást, mikor alacsonyak voltak az árak, mert lüke fejjel nem gondoltam volna, h ekkorát emelkedhetnek az árak. És egy ekkora Opi rallyra sem számítottam, de most őszintén ki számított? Nem sokan az tuti. Ilyen elképesztő emelkedés láttán egyre biztosabb vagyok, h irányított emelkedésről van szó, valakik valamilyen okból egy adott árszintre fel akarják húzni, mi csak potyautasok vagyunk a rendszerben :-).
Törölt felhasználó2017. 11. 04. 09:34
Előzmény:
törölt hozzászólás
A bugris fiataloké a jövő, van miért rettegnünk. :-) nagy mellény, önimádat, ki, ha nem ÉN, A tőzsdén kívül is lehet üzletet kötni úgy, hogy egy tranzakcióval 400%-ot kerestem.
Törölt felhasználó2017. 11. 04. 09:19
Előzmény:
törölt hozzászólás
a menete ,összedölés,utána 1000 év az úr országában és utána ,apukalipszis.és itt a vége ,a föld megy a süllyesztöbe ,vagyis a kör bezárul.ez kijelentö mondat volt.tényekre alapozva,ugyhogy mindenki szedje össze maradék erejét és térjen meg,a megváltás az IGAZSÁG.
Aukció alatt dobta vissza, többször is. Akkor valószínű, hogy csak 9 után lehet piacin megbízást adni. Még egy kérdés. Mi a különbség a piaci, meg a legjobb piaci között? Egyáltalán mi az, hogy legjobb piaci?
Egy kis segítségre lenne szükségem. Valamelyik nap korán reggel beállítottam vételt piacin. Visszautasította. Nyitás előtt nem lehet piaci vételre állni?
Érdekes ezt így látni. Mármint egy valamikori konkrét elképzelés tükrében. Bízom benne, hogy a folytatás is hasonló lesz. Fél év múlva érdemes lesz újra visszatérni rá.
Kisbüfik topikja