most én is konzum valahogy nem akar menni ez figyelmeztetés talán opus meg sokat ment ,ugyhogy ovatosan,most estben lehet jo ha végzés pozitiv lehet ,ott1 meg jo lesz hosszu távon
eddig nem úgy alakul konzum, mint vártam, de nem baj, ehhez is tudok alkalmazkodni adtam egy adagot 2700-on és már vissza is kaptam 2601-en kicsit tanácstalan vagyok , de meglátjuk
most azt gondolom, továbbmegy, mint 3000 3500-ra gondolok miért: mert sokat kínlódott lent mert anyahajó, és ki kell mutatnia, hogy az mert az opus is csúcsot döntött, akkor a konzum is új csúcsra megy
nem is érdekel most enefi, akkora "bátorságom" jött konzumra megjött a lökés, ami tényleg 3000-ig lendítheti és mivel konzumból van a legtöbb rv-m, most csak erre fogok figyelni a következő napokban végül is úgy lenne "igazságos" /mátyás/, hogy az opus 400-ig száguldás után konzum is profitáljon legalább 3000-ig ---- egyébként meg konzumnak sokkal könnyebb ezt elérnie, 2-3 lépésből meglehet a 3000 , rettentően kevés az rv-szám, és rettentően lemaradó volt....
visszanéztem az üzenetek közt randomban: október 25-én ment el 261-en eladásom enefiben 14 óra 39 perckor és 271-en 14 óra 58-kor és emlékszem, előtte thibinek írtam, hogy bent állok 261-es eladáson, de úgysem megy el:) és elment, sőt, 271-en is elment 700 darabom igaz, 27-én már kaptam 251-en vissza szóval, akkor reménytelen vagy nem annyira?
Kisbüfik topikja