...én láttam a rossz döntéseket is sőt írtam is neki róla mert mint jó diák észrevettem, csak abból kevesebb volt...s talán ettől is sikeres egy trader:)
Én pl. az Éva miatt másztam át a mészáros papírokba, még az FHB-ből ismerjük egymást. :) Aztán ha kiírja mit tradelt, mi a gond vele, lehet belőle tanulni...igazi tanárnő. :)
lazíts...a legjobb vagy... legalábbis szerintem és nem csak szerintem... kár vitázni, a piac mindent eldönt... Kellemes hétvégét Éva. én személy szerint sokat köszönhetek Neked!:)
Törölt felhasználó2017. 11. 03. 21:46
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó2017. 11. 03. 21:44
Előzmény:
törölt hozzászólás
Semmi képpen nem kell magyarázkodnod, hiszen te és a többi befektető pénzt keres és teszed ezt teljesen legálisan, törvényessen. Ezzel minden rendben van, nem kell szégyenkezni, magyarázkodni. Aki benne van , annak gratulálok, senkit nem akarok lebeszélni róla. Azzal viszont egyetértek, hogy a nagy demokráciánk oda jutott, hogy a választott politikusaink szemrebbenés nélkül szétlophatják az egész országot és olyan birkák vagyunk, hogy még tapsolunk is nekik. Sikerült egy szolga nemzetet felnevelni, bólogató emberekkel, akiknek be lehet tömni a száját ígéretekkel és hazugságokkal.
hazugságot írtál nem szoktam dicsekedni, csak írom a trade-jeim és a véleményem hetek óta senki nem támadott meg, most sikerült neked és abszolút hazugul és igazságtalanul
Törölt felhasználó2017. 11. 03. 21:41
Előzmény:
törölt hozzászólás
Konzum a kulcs
Törölt felhasználó2017. 11. 03. 21:40
Előzmény:
törölt hozzászólás
A kall sokat dobott az árfolyamon mert azt hiszik h az Opuse, pedig csak 6%
olvasd el, mivel támadott be ez a viborg a konzum topikban személyeskedik velem, pedig csak próbáltam a saját elgondolásom beírni a konzummal kapcsolatban
Kisbüfik topikja