Nézd, mindenkinek van 1 célja a tőzsdézéssel: unaloműzés, izgalom, de leginkább pénzkeresés. A pénzkeresés miatt vagyok itt. Kezdetben az volt a cél, hogy a havi fizut kipótoljam, aztán február végén azt láttam, hogy az opi, konzi megindult. Kezdetben azt sem tudtam, hogy mi fán terem ez a 2 cég, aztán csak belevettem 74 Ft-on az opiba, persze onnan visszaesett 46 Ft-ra. Vártam-vártam, mire megindult, aztán kiszálltam belőle valahol 170 Ft tájékán. Utána csak lestem, hogy a konzi űrsebességgel emelkedik, én meg lemaradok, nem mertem belevenni. Közben volt MOL, Richter, de az opit, konzumot mindig figyelemmel kísértem. És 1,5 hete láttam, h az opi elkezdett mozgolódni, hihetetlen mákkal és érzékkel még az induló vonatra felugrottam, ráadásul sokkal nagyobb pakkal mint korábban. Azóta tart az álomszerű száguldás, olyan mintha sose érne véget. Beálltam a nyáj közé, de egyáltalán nem bánom. Most már nem keresetkiegészítés, hanem önálló lakás a cél és nagyon élvezem, ami itt és most zajlik és ennek részese lehetek. Életem nagy lehetősége, amivel okosan kell élni. Egyszer nekem is lehet szerencsém, csakúgy mint a többi, száguldó vonaton ülőnek :-). És igen, nem a tudás, csupán a bátorság, megérzés dominált a döntés meghozatalában. Ezt az általad nevezett "sivárságot" rettentően élvezem, miközben a tőkémre és a nyerőmre vigyázok, stop loss megbízásokat mindig adok, a virtuális nyerőt nem fogom hagyni elégni még csak időlegesen sem.
Le kell nyugodni, nem kell személyeskedni. Mindegyikünk más habitussal rendelkezik. Éva lehet h nyersen fogalmaz de azt tisztelem benne h mindig is segített az újaknak és a kicsiknek. és mindig is elmondta h megérzésre kereskedik, vagy ha látja a könyvet. Másvalaki TA-t meg gyertyát figyel. Én is tanultam tőle, bár én inkább ülök a részvényeimen. Egy csónakban evezünk, a lényeg h egyirányba menjenek a papírok. lehetőleg felfelé.
ebben is hazudsz ma is pontosan időben írtam be, hogy fél 3-kor adtam a 34-es vételű est-em 38-on, és még maradt, és 5 után beírtam, hogy elment 40-en az összes est-em, és nem tudom, hétfőn mit fogok tenni még egy papírban nyertem ma, a nord-ban, az is időrendben lekövethető volt, nem utólag megkérlek, ne hazudj rólam
Kisbüfik topikja