az ev 26dik napjaban vagyunk, azaz 26 napjuk volt eddig, hogy elvegezzek azt, amit igertek
en konkretan a mai napig nem tudok belepni a rendszerbe, igy kenytelen leszek bemenni hozzajuk szemelyesen
ha valaki bankot nyit, vagy brokerceget, vagy barmilyen vallalkozast, akkor tegye azt, ha kepes azt uzemeltetni
itt konkretan mukodesi szinten van problema
es mivel ezt nem mi (ugyfel) valasztottuk, illetve az az igeret tortent, hogy gordulekeny lesz az atallas, ezert nem nekem kell korrigalnom barmit is
nagyon egyszeru
az ilyen banknak, penzugyi szolgaltatonak nem kell Magyarorszagon mukodnie!
ugyanezzel a lendulettel (marmint normalisan es flottul) szepen at lehet adni az allomanyt mas Mon mukodo brkercegnek ill. amit az ugyfel valaszt es el lehet tolni a biciklit
hol van az eloirva, hogy a KH Banknak mukodnie kell Magyarorszagon?
lenyegtelen, hogy hova lett transzferalva, meg eladva elviekben a ceg, broki reszleg
MERT A TRANSZFERALAS GYAKORLATBAN NEM TORTENT MEG!!
26 NAPJA JOGSERTES ALL FENN!!!
ERTHETO?
E R T H E T O?
nem kell uzemelni, vallalkozni, ha nem megy
ha erre nem tudsz normalis valaszt adni, akkor ez a mervado, amit itt leirtam
en konkretan a mai napig nem tudok belepni a rendszerbe, igy kenytelen leszek bemenni hozzajuk szemelyesen
ha valaki bankot nyit, vagy brokerceget, vagy barmilyen vallalkozast, akkor tegye azt, ha kepes azt uzemeltetni
itt konkretan mukodesi szinten van problema
es mivel ezt nem mi (ugyfel) valasztottuk, illetve az az igeret tortent, hogy gordulekeny lesz az atallas, ezert nem nekem kell korrigalnom barmit is
nagyon egyszeru
az ilyen banknak, penzugyi szolgaltatonak nem kell Magyarorszagon mukodnie!
ugyanezzel a lendulettel (marmint normalisan es flottul) szepen at lehet adni az allomanyt mas Mon mukodo brkercegnek ill. amit az ugyfel valaszt es el lehet tolni a biciklit
hol van az eloirva, hogy a KH Banknak mukodnie kell Magyarorszagon?
lenyegtelen, hogy hova lett transzferalva, meg eladva elviekben a ceg, broki reszleg
MERT A TRANSZFERALAS GYAKORLATBAN NEM TORTENT MEG!!
26 NAPJA JOGSERTES ALL FENN!!!
ERTHETO?
E R T H E T O?
nem kell uzemelni, vallalkozni, ha nem megy
ha erre nem tudsz normalis valaszt adni, akkor ez a mervado, amit itt leirtam
K&H Értékpapír (KBC Equitas)
link